SR > Nyheter

Tuesday, 25 February, 12:29

SR - 14 feb 20 kl. 23:01

IMF får skulden för Argentinas fattigdomDen internationella valutafonden befinner sig just nu i Argentina för att diskutera det storalånsom den argentinska regeringen vill förhandla om. Finansministern lägger skulden på IMF för den svåra ekonomiska krisen i Argentina..
Läs mer på SR
Läs mer om:
IMF, Argentinas, Argentina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IMFfår , skuldenför , Argentinas, fattigdom
BT - 20 sep 11 kl. 17:10

IMF: Skulden 189 procent av BNP 2012

Grekland kan komma att genomföra en folkomröstning om landets medlemskap i eurosamarbetet.
Samtidigt spår Internationella valutafonden (IMF) att Greklands skuld kommer att stiga till 189 procent av bruttonationalprodukten (BNP) nästa år.
Uppgifterna framkom i en ny rapport om globala finansiella obalanser, men IMF gav ingen förklaring till varför prognosen har ändrats.

Affärsvärlden - 12 okt 15 kl. 07:15

Island har återbetalat hela IMF-skulden i förtid

Internationella valutafonden, IMF, uppger att Island betalt tillbaka hela landets skuld till IMF i förtid..

Kristianstadsbladet - 15 maj 14 kl. 01:43

IMF ifrågasätter Malis flygplansköp


Internationella valutafonden (IMF) ifrågasätter om Malis köp av ett nytt presidentflygplan för över 260 miljoner kronor är i överensstämmelse med landets löften om att bekämpa fattigdom, uppger en IMF-talesman.IMF har även bett Mali om mer information om lånegarantier på 1,4 miljarder kronor till ett privat bolag angående leveranser till armén.I avvaktan på mer information senarelägger IMF en utbetalning som skulle skett i juni av 40 miljoner kronor från det hjälppaket som Mali beviljats efter kriget mot islamistrebellerna..

BT - 15 maj 14 kl. 01:43

IMF ifrågasätter Malis flygplansköp

Internationella valutafonden (IMF) ifrågasätter om Malis köp av ett nytt presidentflygplan för över 260 miljoner kronor är i överensstämmelse med landets löften om att bekämpa fattigdom, uppger en IMF-talesman. IMF har även bett Mali om mer information om lånegarantier på 1,4 miljarder kronor till ett privat bolag angående leveranser till armén.I avvaktan på mer information senarelägger IMF en utbetalning som skulle skett i juni av 40 miljoner kronor från det hjälppaket som Mali beviljats efter kriget mot islamistrebellerna..

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 18 kl. 16:20

Nytt bottenrekord för Argentinas peso

Argentinas valuta, peson, inledde handelsveckan med ett rejält ras ned mot en ny bottennivå, nära 25 peso per dollar. Detta trots uppgifter om att förhandlingar pågår om ett stödpaket från Internationella valutafonden (IMF). Argentinas regering bad i fö.

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 14 kl. 01:45

IMF ifrågasätter Malis flygplansköp

Internationella valutafonden (IMF) ifrågasätter om Malis köp av ett nytt presidentflygplan för över 260 miljoner kronor är i överensstämmelse med landets löften om att bekämpa fattigdom, uppger en IMF-talesman. IMF har även bett Mali om mer information om lånegarantier på 1,4 miljarder kronor till ett privat bolag angående leveranser till armén..

Helsingborgs Dagblad - 30 aug 18 kl. 02:32

IMF snabbar på utbetalningar till Argentina

Argentinas president Mauricio Macri sade på onsdagen att Internationella valutafonden (IMF) gått med på att påskynda den finansiering som ska stödja landets åtstramningspolitik. Men uttalandet lyckades inte lugna marknaden. IMF-chefen Christine Lagarde.

Sydsvenskan - 11 dec 19 kl. 12:15

Argentinas nya ledare lovar bekämpa fattigdom

Argentinas nye president Alberto Fernández, som svors in under tisdagen, lovar att bedriva en politik för landets fattiga. – De som har det dåligt i dag, de som har förlorat sina jobb, de som har fallit ner i fattigdomens grop, de barn som inte fått möj.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 19 kl. 12:15

Argentinas nya ledare lovar bekämpa fattigdom

Argentinas nye president Alberto Fernández, som svors in under tisdagen, lovar att bedriva en politik för landets fattiga. – De som har det dåligt i dag, de som har förlorat sina jobb, de som har fallit ner i fattigdomens grop, de barn som inte fått möj.

YA - 11 dec 19 kl. 12:15

Argentinas nya ledare lovar bekämpa fattigdom

Argentinas nye president Alberto Fernández, som svors in under tisdagen, lovar att bedriva en politik för landets fattiga..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Egyptens förre president Hosni Mubarak död

Egyptisk TV meddelade nyss att landets avsatte president Hosni Mubarak är död..

SR - 30 minuter sedan

Partiers krav efter Gui Minhaj- domen: Utvisa ambassadören

Regeringen protesterar mot att Gui Minhaj dömts till 10 års fängelse och arbetar intensivt för att få en officiell bekräftelse på vad som hänt. Utrikesminister Ann Linde säger att regeringen inte kände till att det skulle komma en dom mot Gui Minhai..

SR - 1 timme sedan

Kina: Gui Minhai bara kinesisk medborgare

Kinesiska myndigheter erkänner endast Gui Minhai som kines, inte som svensk medborgare. Det meddelade kinesiska utrikesministeriet på tisdagen..

SR - 1 timme sedan

18 barn bland de skadade i tyska Volkmarsen

18 av de totalt 52 personer som skadades när en bil på måndagen plöjde in i ett karnevalståg i tyska Volkmarsen är barn..

SR - 2 timmar sedan

Jahn Teigen är död – blev 70 år gammal

Den norske artisten Jahn Teigen har avlidit, säger hans manager till norska nyhetsbyrån NTB..

SR - 4 timmar sedan

Kan bli upptrappning av våldet i Tynnered

Stadsdelen Tynnered i Göteborg är ett av flera områden i landet som drabbats hårt av skjutningar och mord kopplade till kriminella nätverk. De senaste åren har situationen i Tynnered lugnat ner sig, delvis tack vare polisens arbete i området. Men efter ett nytt mord i slutet av förra året, befarar nu både polis och boende att våldet håller på att trappas upp igen..

SR - 4 timmar sedan

Coronaviruset: 1 000 turister sätts i karantän

1 000 turister har satts i karantän på ett hotell på Teneriffa på grund av att en man som kan ha smittats av coronaviruset finns på platsen, skriver NRK..

SR - 4 timmar sedan

Lastbilsolycka på Svinesundsbron

En lastbil har vält strax innan Svinesundsbron och det är helt avstängt för trafik mot Norge. Finns ingen prognos när trafiken släpps på igen..

SR - 4 timmar sedan

”Kräver att Gui Minhai ska släppas fri”

Sveriges utrikesminister Ann Linde uttalar sig nu om att den svenske förläggaren Gui Minhai har dömts till 10 års fängelse..

SR - 14 timmar sedan

Coronaviruset skjuter upp viktigt politiskt möte

I Kina gör coronaviruset att årets viktigaste politiska möte, folkkongressen, skjuts på framtiden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.