Blekinge Läns tidning > Nyheter

Saturday, 29 February, 10:26

Blekinge Läns tidning - 14 feb 20 kl. 22:30

Blekinge: Blir inte södra Sveriges sportstad
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BlekingeBlir inte , södraSveriges , sportstad
Blekinge Läns tidning - 30 aug 18 kl. 10:39

Klass 1-varning för regn i södra Sverige

Stora regnmängder väntas i södra Sverige under kvällen - så stora att SMHI utfärdat en klass 1-varning på flera håll i södra Sverige. Närmare bestämt finns en varning om stora regnmängder i följande län: Skåne, Blekinge, Kalmar och Kronoberg.(TT).

Blekinge Läns tidning - 07 nov 15 kl. 14:55

Hårda vindar över Blekinge söndag natt

Eon sätter in extra resurser då en storm väntas dra in över södra Sverige natten till söndag. … Ovädret drar sedan vidare även över Blekinge som kommer drabbas av mycket hårda vindar..

Blekinge Läns tidning - 15 jan 18 kl. 07:02

Väder: Snöoväder väntas dra in över Blekinge

Ett rejält snöoväder väntas dra in över Blekinge under måndagskvällen..

Blekinge Läns tidning - 17 sep 15 kl. 07:47

Plötslig älgdöd i södra Sverige

Vissa älgar dör knall fall, andra plågas av blindhet och pälsavfall innan de segnar ner. De senaste tio dagarna har sju älgar hittats döda i södra Sverige, varav fyra fall i Blekinge, skriver Kvällsposten. Lennart Balk, professor i biokemisk toxikologi, menar att läget är allvarligt.

Blekinge Läns tidning - 05 jul 16 kl. 12:19

Regnväder drar in över södra Sverige

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för regn i Sveriges södra delar. De områden som kommer att få uppleva regn och rusk under tisdagen är Skåne, Halland, Blekinge, Kronoberg och Kalmar, inklusive Öland. - Det är ett lågtryck som just nu ligger över Nordsjön med regn och skurar in över Danmark.

Blekinge Läns tidning - 11 aug 17 kl. 22:31

Hårt regn väntas i södra Sverige

Stora regnmängder väntas i södra Sverige. Det kan komma mellan 35 och 50 millimeter på några timmar under lördagsmorgonen. Lokalt kan det falla mer, varnar SMHI.

Blekinge Läns tidning - 15 jan 18 kl. 15:34

Stort varsel på Migrationsverket i södra Sverige

Migrationsverket måste dra ner på personal i region Syd. Varsel har lagts på personal motsvarande 361 medarbetare i Blekinge, Skåne och Kronoberg..

Blekinge Läns tidning - 25 aug 18 kl. 20:33

Varning för rejäl åska i södra Sverige

Ett kraftigt oväder är på väg in mot södra Sverige. SMHI varnar för åskoväder i Skåne och Blekinge under kvällen och natten. Efter en torr sommar är åsksäsongen nu här.

Blekinge Läns tidning - 30 okt 19 kl. 16:47

Kan tvingas dra ner på två brandstationer

Räddningstjänsten östra Blekinge kan tvingas dra ner på två av sina deltidsstationer. Räddningschef Anna Henningsson har fått i uppdrag att presentera konsekvenser av en minskad budgetram på 1,5 miljoner kronor..

Blekinge Läns tidning - 11 nov 19 kl. 09:35

Näringsliv: Företagare från Blekinge kan bli södra Sveriges främsta entreprenör

Två företagare i Karlskrona har chansen att vinna utmärkelsen södra Sveriges främsta entreprenör. Den 18 november kommer tävlingen avgöras och kanske blir det Johan Christenson eller Stefan Johansson som tar hem det hedervärda priset..

SmålandsPosten - 23 jul 13 kl. 13:07

Dygnslångt stopp i södra 3G-nätet

Telenors och Tres gemensamma 3G-nät i södra Sverige ligger nere sedan måndagseftermiddagen. (TT) Det gäller Skåne, Blekinge, södra Halland, Kronoberg och Kalmar län men inte områdena kring Malmö-Lund och Skanör-Falsterbo.
?

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Zelmerlöw: Det är en väldigt märklig låt

Måns Zelmerlöw kommer tillsammans med Lill Lindfors att sjunga hennes klassiska vinnarlåt från 1966 när Melodifestivalen Hall of Fame firas. Men "Heroes"-artisten har en viktig utmaning framför sig, innan det är dags för direktsändning..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Thorgren åtta i X-Games-genrepet

Snowboardstjärnan Sven Thorgren var på väg mot att upprepa fjolårets pallplats i US Open. Men små missar hindrade honom från att nå en topplacering..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Stig in, mr Hyde – monstren tar plats på divanen

Spännande och folkbildande blir det när Jenny Jägerfeld och Mats Strandberg skickar familjen Frankenstein i familjeterapi. Bella Stenberg läser förtjust om allt från Freud till lesbiska vampyrfilmer. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Nu ska dramat mellan Krif och Vimmerby avgöras

Det blir alltså en tredje och avgörande match mellan Krif och Vimmerby i det allsvenska kvalet. Krif vann borta i Vimmerby, men Vimmerby kom tillbaka och kvitterade till 1-1 i matcher. Nu väntar ett avgörande i Kallinge i eftermiddag.

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Quiz: Har du koll på veckans lokala nyheter?

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Död man var anmäld som försvunnen

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ingen smittad svensk i behov av avancerad vård

De elva personer i Sverige som har konstaterats smittade av det nya coronaviruset hålls isolerade inom sjukvården, men ingen av dem är i behov av avancerad vård, enligt statsepidemiolog Anders Tegnell..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Fredshopp när USA och talibaner tecknar avtal

Är fred i världens kanske mest krigshärjade land möjligt? USA kallar det avtal som i dag tecknas med talibanerna historiskt, men analytiker varnar för att svåra förhandlingar återstår..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Efterlyst: Litet virus med dödlig potential

Vi vet alltmer om det virus som hela världen nu jagar. Detta vet vi hittills, men framför allt: så gör du för att skydda dig och andra..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Virus stoppar jätteprogrammets inspelningar

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.