Expressen > Nyheter

Wednesday, 26 February, 07:53

Expressen - 14 feb 20 kl. 21:56

Justitieministern begär omprövning av Flynn-falletUSA:s justitieminister William Barr har begärt omprövning av det brottmål mot president Donald Trumps tidigare nationella säkerhetsrådgivare Michael Flynn, rapporterar bland annat CNBC.”Förfrågan är mycket ovanlig”, skriver New York Times..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Flynn, USA, William Barr, Donald Trumps, Michael Flynn, CNBC, New York Times

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justitieministern, begär, omprövningav , Flynn-fallet
Nyan - 13 aug 18 kl. 19:00

Skattskyldiga kan begära omprövning

I början av september kan skattskyldiga begära omprövning av fastighetbeskattningen, vilket konstaterades under Ålands skattebyrås diskussion med landskapsregeringen i fredags.
Hundratals åländska fastighetsägare har fått högre värderade fastigheter. Detta på grund av mark som tidigare har varit felregistrerad som impediment.

Skånskan - 04 apr 18 kl. 05:00

Begär omprövning av konsertbeslutet

HÖRBY Hörby Blåsorkester fortsätter jakten på en lokal till jubileumskonserten med Rickard Söderberg.
Responsen från allmänheten har varit stor efter beskedet att orkestern har portats från Hörby kyrka.
Beslutet kan komma att omprövas.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Lisa Holm-fallet: Häktad överklagar inte

Den yngsta brodern har släppts från häktet men den äldre är fortfarande kvar. LÄS MER: Mamman till de misstänkta bröderna i fallet Lisa Holm talar utMannen har via sin jurist Inger Rönnbäck tidigare överklagat häktningen till Göta hovrätt, skriver Göteborgs Posten. Nu har Tingsrättens häktningbeslut överklagats hela vägen till Högsta domstolen och äldre brodern väljer alltså att inte överklaga ytterligare en gång.

YLE - 30 apr 14 kl. 14:00

Raseborg måste behandla fallet Nieminen-Räntilä igen

Den rättsliga behandlingen av fallet med den tidigare utvecklingsplaneraren Eila Nieminen-Räntilä i Raseborg fortsätter. Nu ger Helsingfors förvaltningsdomstol Eila Nieminen-Räntilä rätt i att Raseborg borde ha behandlat hennes begäran om omprövning i februari 2013. Lång historia Begäran gällde beslutet i stadsstyrelsen i Raseborg att dra in hennes tjänst vid utgången av 2012.

VBL - 03 maj 13 kl. 12:26

Fallet i Alphyddans skola behandlas på tisdag

Helsingfors stads utbildningsverk föreslog på fredagen att utbildningsnämnden avslår läraren Antti Korhonens begäran om omprövning..

Skånskan - 07 feb 17 kl. 14:00

Tar strid för ålder på ensamkommande

höör Migrationsverket skrev upp den ensamkommandes ålder och menade att han fyllt 18 år. Fel, menar Höörs kommun som hänvisar till vittnesuppgifter som menar att den ensamkommande måste vara under 18 år. ERWP.

Nyheter 24 - 19 jul 13 kl. 12:57

Polisen lägger ned utredning om "en somalier mindre"-tweetIdentifierbar

Det var den 10 juli som ett inlägg fick Twitter att explodera i ilska. En person hade länkat till en nyhet om femåriga Siham, en flicka som hittats död i en sjö i Dalarna."Och!

Kristianstadsbladet - 13 jul 14 kl. 11:30

Häktning av Assange omprövas

Efter flera år på flykt undan det svenska rättsväsendet - de senaste två åren på Ecuadors ambassad i London - kommer häktningen av Julian Assange att prövas igen på onsdag. - Det är ett fullständigt unikt fall, säger tidigare överåklagaren Sven-Erik Alhem.
Utredningen mot Wikileaks-grundaren Julian Assange inleddes under tumultartade former hösten 2010.

BT - 13 jul 14 kl. 11:30

Häktning av Assange omprövas

Efter flera år på flykt undan det svenska rättsväsendet - de senaste två åren på Ecuadors ambassad i London - kommer häktningen av Julian Assange att prövas igen på onsdag. - Det är ett fullständigt unikt fall, säger tidigare överåklagaren Sven-Erik Alhem.Utredningen mot Wikileaks-grundaren Julian Assange inleddes under tumultartade former hösten 2010.

Skånskan - 30 okt 15 kl. 06:00

Skattesmäll hotar sångarstiftelsen

Lund Den stiftelse med koppling till Lunds Studentsångare som driver Magle Konserthus hotas av en skattesmäll på omkring 750 000 kronor.– Det är bekymmersamt och vi ska nu diskutera om vi ska begära prövningstillstånd i Högsta förvaltningsdomstolen, säger Stig Persson, kassör och vice ordförande i stiftelsen Castrénianum Lundense.
Ärendet går tillbaka till 2012 och gäller avdrag för ingående mervärdesskatt i samband med uthyrning av Castrénsalen i konserthuset, för exempelvis konferenser, fester och musikarrangemang.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Två män anhållna – misstänks för människorov i Hässleholm

Två män har under onsdagsmorgonen anhållits misstänkta för människorov. De misstänks ha hållit två personer, en man i 20-årsåldern och en pojke i 17-årsåldern, inlåsta i Hässleholm.Polisen gjorde flera husrannsakningar innan de kunde hittas.

Expressen - 15 minuter sedan

Här är morgonens nyheter

En 18-årig man har dött efter att ha blivit knivskuren på T-centralen i Stockholm.■■■Både S och SD tappar i DN/Ipsos nya mätning. – SD:s uppgång är bruten, säger Nicklas Källebring, opinionsanalytiker på Ipsos, till DN.

Expressen - 10 timmar sedan

Razzia mot prinsens vän – anklagas för sexbrott

Prins Andrews vän, multimiljonären Peter Nygård, anklagas för våldtäkt och sexhandel.Prinsen har gjort flera besök på Nygårds ägor på Bahamas, där flera av händelserna ska ha ägt rum.Nu har FBI genomfört en razzia mot den finsk-kanadensiska modemogulen – som ska samlat information om tusentals potentiella nya offer i en egen databas..

Expressen - 30 minuter sedan

S får lägsta siffran hittills i ny mätning

Socialdemokraterna får sin lägsta siffra hittills i DN/Ipsos mätning. SD tappar också – men skillnaden mellan S och SD är ytterst liten. – SD:s uppgång är bruten men partiet har under senhösten och i början av året etablerat sig på en helt ny nivå, säger Nicklas Källebring, opinionsanalytiker på Ipsos, till DN.

Expressen - 1 timme sedan

Eivor, 84, letar burkar för att dryga ut pensionen

Varje morgon klockan 08.30 tar Eivor, 84, sina stavar och ger sig ut på tre kilometers vandring längs stigarna på Malmös kyrkogårdar.– Ibland hittar jag så många burkar att det täcker inköpen av mina dagligvaror, säger hon..

Expressen - 1 timme sedan

Felix dog i cancer – skulle just fylla 18

För sex år sedan förlorade Ann Högberg från Lidköping sin son Felix i cancer.Nu är hon en av eldsjälarna som arrangerar Sveriges största ”Spin of hope”-event, där alla pengar går till Barncancerfonden.– Det känns bra att cykla i Felix namn, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Sanders efter angreppen: ”Jag hör mitt namn”

Bernie Sanders leder opinionsundersökningarna och under nattens demokratdebatt var alla ute efter att sätta dit honom.– Jag hör mitt namn ofta i kväll. Jag undrar varför?

Expressen - 3 timmar sedan

Diagnosen förstör Karins liv – Lotte blev helt frisk

Karin, 64, har ansökningspapper till dödskliniken redo.Hon lider av ME: Diagnosen föräldrarna i Bjärred angav som mordmotiv och som drev Richard Lundgren från Nordingrå att döda sin fru.Sjukdomen splittrar läkarkåren – och vissa patienter vittnar om återhämtning med kontroversiella metoder.

Expressen - 6 timmar sedan

Motståndarnas plan – för att stoppa Sanders

WASHINGTON DC. Bernie Sanders väntas bli hårt ansatt av sina motståndare i nattens debatt. Efter vänsterkandidatens vinst i Nevada gör både Joe Biden och Mike Bloomberg allt för att rädda sina kampanjer.

Expressen - 6 timmar sedan

Inga resor till corona- det drabbade hotellet

Över 1 000 personer är satta i karantän på hotellet vid vattnet på Teneriffas sydkust.Resebyrån TUI har stängt av möjligheten att boka hotellrum på det coronadrabbade hotellet.– I dagsläget väntar vi på att spanska myndigheter ska fatta ett beslut kring hur man går vidare, säger Adam Györki, kommunikationsansvarig på TUI Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.