DI > Ekonomi

Friday, 21 February, 03:48

DI - 14 feb 20 kl. 21:27

Uppgifter: Trump överväger skattelättnader för att göra fler amerikaner till aktiesparareVita huset undersöker olika sätt för att uppmuntra amerikanska hushåll att investera på börsen..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Trump, överväger, skattelättnaderför att , göra, fler, amerikaner, till aktiesparare
DI - 11 sep 19 kl. 18:28

Uppgift: Trump överväger sanktionslättnader mot Iran

USA:s president Donald Trump utvärderar möjligheten att lätta på sanktionerna mot Iran. .

E24 - 30 jun 16 kl. 18:23

ECB överväger regellättnader vid obligationsköp

ECB överväger lättnader i sina regler för obligationsköp för att säkerställa att det finns tillräckligt med tillgångspapper att köpa i spåren av Brexit. Det skriver Bloomberg News och hänvisar till officiella EU-källor..

DI - 14 jan 20 kl. 10:47

Brittiska regeringen överväger skattelättnader för att rädda flygbolag

Den brittiske finansministern Sajid Javid ska träffa närings- och transportdepartementen för att diskutera möjligheten….

VBL - 28 nov 12 kl. 07:35

Kina överväger lättnader i enbarnspolitiken

Myndigheterna i Kina överväger nya lättnader i den strikta barnpolitiken som tillåter kinesiska föräldrar att ha endast ett barn..

DI - 13 mar 17 kl. 18:58

Trump överväger lätta på avgaskrav

USA:s president Donald Trump avser att formellt beordra den federala miljömyndigheten Environmental Protection Agency (EPA) att se över det regelverk som reglerar utsläppen från bilar, med syftet att undersöka om lättnader ska införas..

E24 - 13 mar 17 kl. 19:10

Trump överväger lätta på avgaskrav

USA:s president Donald Trump avser att formellt beordra den federala miljömyndigheten Environmental Protection Agency (EPA) att se över det regelverk som reglerar utsläppen från bilar, med syftet att undersöka om lättnader ska införas..

YLE - 24 mar 15 kl. 11:50

Skattelättnader får igång konsumtionen

Mera jobb ligger högst på agendan för de två västnyländska riksdagskandidaterna från SDP. Socialdemokraterna hoppas på återval för Maarit Feldt-Ranta i Raseborg och att unge Joona Räsänen ärver Matti Saarinens röster i Lojo. Trots att Socialdemokraterna har ett mycket starkt stöd i Västnyland särskilt i Hangö, Raseborg och Lojo har partiet valt att gå till val med bara två kandidater från regionen.

HBL - 10 jul 13 kl. 15:45

Urpilainen öppnar för skattelättnader

Finansminister Jutta Urpilainen säger att regeringen är beredd att stöda en central löneuppgörelse. Hon gläntar på dörren för sänkt inkomstskatt.Finansminister Jutta Urpilainen (SDP) anser att det har varit sorgligt att följa diskussionen om ekonomin i Finland.

DI - 22 sep 17 kl. 12:50

Shinzo Abe planerar nya skattelättnader

Japans premiärminister Shinzo Abe överväger att införa nya skattelättnader avsedda att uppmuntra företag att höja löner och öka investeringarna för att stödja den ekonomiska tillväxten. Det rapporterar Reuters som citerar icke namngivna regerings- och partikällor..

SvD - 30 mar 15 kl. 11:33

Kina drar tillbaka skattelättnader

Kina drar tillbaka skattelättnader för utländska bolag som etablerar sig i det mäktiga landet i öst, enligt uppgifter från CNN Money..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Noll i omsättning för bränslecellsbolaget Myfc

Bränslecellsbolaget Myfc, listat på First North, redovisar 0 kronor i nettoomsättning för alla fyra kvartal under 2019. .

DI - 5 timmar sedan

Motion är inte dataspelandets motpol

De senaste åren har jag många gånger fått frågan: hur får jag min tonåring att röra på sig..

DI - 5 timmar sedan

Isen i Luleå lockar holländska skridskofantaster

Nederländerna är landet med många skridskofantaster – men lite naturis. I veckan går ett av landets mest prestigefyllda långlopp av stapeln….

DI - 5 timmar sedan

Wall Street: Coronaoro sänkte USA-börserna

Börserna i New York sjönk på torsdagen efter förnyad oro för coronavirusets effekter..

DI - 5 timmar sedan

Bodenholm gick på blankningssmäll mot Latourbolaget

Hedgefonden Bodenholm tappade på torsdagen knappt 46 miljoner svenska kronor på sin blanka position i norska Tomra, som rusade med över 19….

DI - 6 timmar sedan

Coffee Stains vd har sålt aktier för 40 Mkr

Anton Westbergh, vd på Coffee Stain Studios, som ägs av Embracer har i två omgångar sålt nästan 0,4 miljoner aktier i Embracer till ett….

DI - 6 timmar sedan

Spelanalytikern: Förvärven kommer lyfta First North-bolagen

Redeyes analytiker hyllar två av de rapportaktuella gamingbolag. Båda bolagen har nyligen gjort stora förvärv men faller nu på börsen efter….

DI - 6 timmar sedan

Ytterligare stöd för Nooshi Dadgostar

Ännu ett partidistrikt ställer sig bakom Nooshi Dadgostar som ny partiledare för Vänsterpartiet efter Jonas Sjöstedt..

DI - 6 timmar sedan

Hållbar ekonomi huvudfokus för nye börs-vd:n

Hållbarhet kommer att fortsätta stå i fokus när Fredrik Ekström tar över vd-jobbet på Stockholmsbörsen, säger han till Di..

DI - 6 timmar sedan

Nya chefens dubbla stolar äventyrar Stockholmsbörsens frihet

Lauri Rosendahl slutar som vd för Stockholmsbörsen efter fem år. Han har varit en synlig representant för svensk börshandel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.