DI > Ekonomi

Friday, 21 February, 03:56

DI - 14 feb 20 kl. 20:46

Ett giftigt hyckleri utan ursäkter”Tidigare hot om lagstadgad kvotering och att krav på jämställda styrelser skrivits in i koden för bolagsstyrning har gjort att. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett giftigt, hyckleriutan , ursäkter
BT - 24 sep 13 kl. 00:56

Det finns inga ursäkter

Polisens uppenbart olagliga register är inget annat än ett övergrepp på romer Reaktionerna efter Niklas Orrenius avslöjande i Dagens Nyheter om det uppenbart olagliga polisregistret över romer och resandefolk var känslosamma och kraftfulla. Det kom snabbt löften om utredningar för att klarlägga vad som hänt och hur det kunnat ske. Det är bra.

Uppsalanyheter.se - 01 apr 15 kl. 20:41

Sallén överkörda "jag har inga ursäkter"

Slutspel: Mästarna Northland vann med förkrossande 84-42 och gjorde processen kort med ett blekt Sallén Basket i semifinal nummer ett.Mästarna Northland vann med förkrossande 84-42 och gjorde processen kort med ett blekt Sallén Basket i semifinal nummer ett.   Redan efter den första perioden stod det klart att Sallén skulle få en mycket svår uppgift, inte mycket gick uppsalalagets väg, Northland fick springa in och ut lite som man ville i uppsalas box och ledde med 20-7 efter första perioden.

Expressen - 20 feb 19 kl. 17:06

Cathrine är expert på misstag och ursäkter

”Jag ber om ursäkt om du tog illa upp” är en usel ursäkt.För att en ursäkt ska tjäna sitt syfte måste den som ber om förlåtelse ta ansvar och vara uppriktig.Det menar filosofen Cathrine Felix som forskat kring just misstag och ursäkter..

Expressen - 03 okt 12 kl. 16:26

Frölunda: "Loobs ursäkter är konstlade"

Frölunda får en känga från Färjestad via Karlstadklubbens hemsida. Men Frölunda kommer inte att kräva en förklaring från Håkan Loob ? som Modo gjorde förra veckan.

Expressen - 18 mar 13 kl. 06:31

Reimers: Titelmiss - då finns inga ursäkter

Om PSG åker ut mot Barcelona i Champions League-kvartsfinal får det ändå ses som en stor bedrift. Om PSG däremot skulle slarva bort ligatiteln - den så efterlängtade - det finns det inga ursäkter i världen mot..

Sydsvenskan - 19 mar 13 kl. 06:30

Pressen kan tvingas publicera ursäkter

Ett fristående organ ska reglera den brittiska pressen. Kontrollorganet ska kunna beordra tidningar att publicera ursäkter och fastställa storleken på skadestånd. Och det blir en klubb som tidningar kommer att ha svårt att lämna om de väl gått med..

NT - 25 apr 13 kl. 18:31

Lööf riskerar prick trots ursäkter

Elva ursäkter kanske inte räcker. Näringsminister Annie Lööf (C) riskerar att prickas för att ha lämnat felaktiga uppgifter i konstitutionsutskottet och för att ha försvårat allmänhetens rätt till insyn..

Sydsvenskan - 25 apr 13 kl. 20:19

Lööfs elva ursäkter otillräckliga

Elva ursäkter kanske inte räcker. Näringsminister Annie Lööf (C) riskerar att prickas för att ha lämnat felaktiga uppgifter i konstitutionsutskottet och för att ha försvårat allmänhetens rätt till insyn..

Expressen - 16 sep 13 kl. 13:09

Röglestjärnan: "Det finns inga ursäkter"

Efter 0-4 mot förra årets jumbo Karlskrona så var Röglespelarna inte nådiga i sin självkritik. ? Det här var under all kritik och det finns inga ursäkter, säger Christoffer Liljewall till Helsingborgs dagblad..

DI - 27 okt 13 kl. 15:40

Dåliga ursäkter för sjukskrivning

En person sjukskrev sig efter att ha tappat sin tandprotes en annan efter att ha ätit för mycket kalkon. En undersökning avslöjar många fantasifulla ursäkter för sjukskrivningar. Men frånvaron kostar arbetsgivarna i längden stora summor pengar, skriver Reuters..

Nyheter 24 - 01 dec 13 kl. 18:25

12 ursäkter du hör din hjärna uttala när det är dags att gå till gymmet

Buzzfeed listar tolv ursäkter som du förmodligen har hört eller själv dragit någon gång när du har velat slippa gymmet.
Titta i bildspelet ovan:
.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Noll i omsättning för bränslecellsbolaget Myfc

Bränslecellsbolaget Myfc, listat på First North, redovisar 0 kronor i nettoomsättning för alla fyra kvartal under 2019. .

DI - 5 timmar sedan

Motion är inte dataspelandets motpol

De senaste åren har jag många gånger fått frågan: hur får jag min tonåring att röra på sig..

DI - 5 timmar sedan

Isen i Luleå lockar holländska skridskofantaster

Nederländerna är landet med många skridskofantaster – men lite naturis. I veckan går ett av landets mest prestigefyllda långlopp av stapeln….

DI - 6 timmar sedan

Wall Street: Coronaoro sänkte USA-börserna

Börserna i New York sjönk på torsdagen efter förnyad oro för coronavirusets effekter..

DI - 6 timmar sedan

Bodenholm gick på blankningssmäll mot Latourbolaget

Hedgefonden Bodenholm tappade på torsdagen knappt 46 miljoner svenska kronor på sin blanka position i norska Tomra, som rusade med över 19….

DI - 6 timmar sedan

Coffee Stains vd har sålt aktier för 40 Mkr

Anton Westbergh, vd på Coffee Stain Studios, som ägs av Embracer har i två omgångar sålt nästan 0,4 miljoner aktier i Embracer till ett….

DI - 6 timmar sedan

Spelanalytikern: Förvärven kommer lyfta First North-bolagen

Redeyes analytiker hyllar två av de rapportaktuella gamingbolag. Båda bolagen har nyligen gjort stora förvärv men faller nu på börsen efter….

DI - 6 timmar sedan

Ytterligare stöd för Nooshi Dadgostar

Ännu ett partidistrikt ställer sig bakom Nooshi Dadgostar som ny partiledare för Vänsterpartiet efter Jonas Sjöstedt..

DI - 6 timmar sedan

Hållbar ekonomi huvudfokus för nye börs-vd:n

Hållbarhet kommer att fortsätta stå i fokus när Fredrik Ekström tar över vd-jobbet på Stockholmsbörsen, säger han till Di..

DI - 6 timmar sedan

Nya chefens dubbla stolar äventyrar Stockholmsbörsens frihet

Lauri Rosendahl slutar som vd för Stockholmsbörsen efter fem år. Han har varit en synlig representant för svensk börshandel..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.