SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 February, 05:47

SmålandsPosten - 14 feb 20 kl. 20:38

Affärsliv: 310 miljoner kronor - företagets största investering någonsin ska ta dem till nya nivåerTvärs över riksväg 37 från Profilgruppens huvudbyggnad, står företagets nya stolthet. Den nya pressen med namnet Tor, är företagets största investering..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Profilgruppens, Tor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Affärsliv, 310miljoner kronor , företagetsstörsta , investering, någonsinska , ta dem till nya nivåer
SmålandsPosten - 15 dec 17 kl. 18:10

Affärsliv: Södra mångmiljonsatsar – i Norge

Tillsammans med Statkraft satsar Södra på en anläggning för fossilfria biodrivmedel i Norge. I första skedet handlar det om en investering på 500 miljoner kronor för att bygga en testanläggning. .

SmålandsPosten - 19 jan 18 kl. 22:45

Affärsliv: Så vill Zlatan Ibrahimovic investera Småland

Zlatan Ibrahimovic förbereder en större investering i Småland. Det är i Jönköping Sveriges störste fotbollsspelare genom tiderna vill bygga en ny idrottsanläggning..

SmålandsPosten - 26 aug 19 kl. 06:46

Affärsliv: Växande verksamhet får ny plats i Växjö

När Aga gas avvecklar sin verksamhet i Växjö flyttar Cramo in. Men först bygger APP Fastigheter om efter nya behov. – Det är alltid lättare att göra en investering om man vet att man har en kund och vad den vill ha, säger APP Fastigheters vd Håkan Bengtsson..

SmålandsPosten - 10 nov 17 kl. 13:28

Affärsliv: Största ordern någonsin för Växjöföretaget

Balkongtillverkaren Balco, som har sitt huvudkontor och produktion i Växjö, har tagit hem den största ordern i företagets 30-åriga historia..

SmålandsPosten - 02 dec 17 kl. 19:17

Affärsliv: Hon laddar om och får nytt toppjobb

Julia Ahlrot, hållbarhetschef på Växjö kommun. får nytt jobb på Växjö Energi. Från och med 1 februari blir hon företagets chef för strategi och omvärldsrelationer..

SmålandsPosten - 07 dec 17 kl. 16:55

Affärsliv: Vida firar 150 år med ny bok

Från ensamt sågverk till ett multimiljardföretag, den resan ska uppmärksammas när Vida firar 150 år med en nyskriven bok om företagets historia..

SmålandsPosten - 15 dec 17 kl. 09:05

Affärsliv: Stororder för industriföretag i länet

Torps byggelement har fått sin största order i företagets 30-åriga historia. – Det är jätteroligt, säger Henrik Engström..

SmålandsPosten - 22 jan 18 kl. 09:50

Affärsliv: Växjöbutik sätter stopp för kontanter

Elgigantens Phone House-butiker tar inte längre emot kontanter. I Växjö gäller kontantstoppet företagets butik på Grand Samarkand. .

SmålandsPosten - 28 feb 19 kl. 09:57

Affärsliv: Storföretag får statlig order värd 160 miljoner

Abetong ska fortsätta att vara Trafikverkets enda leverantör av sliprar till växelspår. Ordern, som är värd 160 miljoner kronor, tryggar sysselsättningen vid företagets fabrik i Vislanda..

SmålandsPosten - 12 timmar sedan

Affärsliv: Företaget tog hem order i miljardklassen

Spaljisten i Åseda har tagit emot företagets största order någonsin. Avtalet är i miljardklassen. För att kunna leverera behöver de investera för cirka 300 miljoner kronor i fabriken..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Sydsudan förbereder sig för gräshoppsinvasion

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bunta inte ihop den dagliga verksamheten

Vi är flera föräldrar som hade uppmanats att lämna bort våra barn om de fötts några år tidigare. Men med stöd av det goda samhället som värderar alla människor lika fick de växa upp i sin familj och får nu som vuxna möjlighet att vara en del av sitt närsamhälle..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Växjös företag kan göra skillnad för kulturen

”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och om alla gör något tar vi viktiga kliv mot att skapa det Växjö vi vill ha”, skriver Jens Ahlstrand på Visma och Marie Björkman på Regionteatern Blekinge & Kronoberg med anledning av verksamheternas kultursamarbete..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Alliansens beslut hotar utveckling

Tomas Harrysson (C) och Gusten Mårtensson (C) skriver att de satsar på skolan i Älmhults kommun – nej, alliansen sparar 24 miljoner kronor på elevassistenter, fortbildning, personal på fritidshem, skolvaktmästere, it-pedagoger, förstelärare, föreskolepersonal och skolbibliotikarier med mera..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Satsa på välfärden i stället för skrytbyggen

I Smålandsposten kunde man under hösten 2019 läsa artiklar och insändare om äldreomsorgen, förskolan, skolan, nya kommunhuset, lönesättning med mera. Anna Tenje (M) förklarade innan sommaren att 100 miljoner kronor måste sparas. Kommunen måste vända på varje skattekrona..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Miljarder på spel för Sverige på EU-toppmöte

Statsminister Stefan Löfven (S) åker till Bryssel för att stoppa en kraftig höjning av EU-avgiften. Målet är att hålla nere EU:s utgifter och rädda vad som går av Sveriges avgiftsrabatt..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Rekordfå danska invandrare får bidrag

Mindre "röv till bänk" i danskundervisningen. Ett gynnsamt konjunkturläge. Och ett trepartsavtal mellan regeringen och arbetsmarknadens parter.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Guide: Skidskytte-VM onsdag

Blir det lika mycket bom i herrarnas distanslopp som i damernas? Det skulle i så fall kunna tala för den snabbe åkaren Johannes Thingnes Bø, som hittills inte tagit något individuellt gult under skidskytte-VM i Antholz. Här är det viktigaste du behöver veta inför mästerskapets sjätte tävlingsdag..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Många bedragare bakom bilbränder

Tio procent. Så många av alla bilbränder tros vara anlagda för att få ut försäkringspengar, och försäkringsbolagen betalar årligen ut miljoner till bedragarna. Nu storsatsar branschen på att få bukt med problemet..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

"Svårt för en person att fylla hans skor"

Klubbikonen Markus Rosenberg har lagt av. Ska Isaac Kiese Thelin fylla hans skor?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.