Expressen > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:39

Expressen - 14 feb 20 kl. 19:30

”Jag såg mig själv i raffset och läderpiska i handen”I slutet av 1990-talet slog ”Den högsta kasten” ner som en skandalös bomb i Kultursverige. Nu ges den ut igen.Victor Malm träffar Carina Rydberg för att prata om en tid när herrtidningarna ville publicera kvalitetslitteratur..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Den, Kultursverige, Malm, Carina Rydberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag sågmig själv i , raffsetoch , läderpiska, i handen
Expressen - 14 feb 20 kl. 19:48

”Jag såg mig själv i raffset och läderpiska i handen”

I slutet av 1990-talet slog ”Den högsta kasten” ner som en skandalös bomb i Kultursverige. Nu ges den ut igen.Victor Malm träffar Carina Rydberg för att prata om en tid när herrtidningarna ville publicera kvalitetslitteratur..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Svensk skådespelarare anklagad för sexbrott – åtal läggs ner

En svensk skådespelare misstänktes för sexövergrepp mot en minderårig flicka i Florida i USA. Nu läggs åtalet ner, skriver Aftonbladet..

Expressen - 30 minuter sedan

SAS-ledningens hemliga plan: Stycka flygbolaget

SAS:s ledning har i det tysta startat ett ”spökflygbolag” som i dag har varken flygplan, piloter eller kabinpersonal.Flygbolaget är tänkt som ett nytt lågprisbolag inom det skandinaviska flygbolaget, erfar Expressen..

Expressen - 30 minuter sedan

Renar skjutna och plågade efter hot mot Girjas sameby

”Hoppas ni själva inser att ni startat krig nu”.Så lydde en av flera hatkommentarer efter Girjas samebys historiska seger mot staten i slutet av januari.Nu har flera av samebyns renar hittats ihjälskjutna.

Expressen - 1 timme sedan

Två män anhållna – misstänks för människorov i Hässleholm

Två män har under onsdagsmorgonen anhållits misstänkta för människorov. De misstänks ha hållit två personer, en man i 20-årsåldern och en pojke i 17-årsåldern, inlåsta i Hässleholm.Polisen gjorde flera husrannsakningar innan de kunde hittas.

Expressen - 1 timme sedan

Här är morgonens nyheter

En 18-årig man har dött efter att ha blivit knivskuren på T-centralen i Stockholm.■■■Både S och SD tappar i DN/Ipsos nya mätning. – SD:s uppgång är bruten, säger Nicklas Källebring, opinionsanalytiker på Ipsos, till DN.

Expressen - 11 timmar sedan

Razzia mot prinsens vän – anklagas för sexbrott

Prins Andrews vän, multimiljonären Peter Nygård, anklagas för våldtäkt och sexhandel.Prinsen har gjort flera besök på Nygårds ägor på Bahamas, där flera av händelserna ska ha ägt rum.Nu har FBI genomfört en razzia mot den finsk-kanadensiska modemogulen – som ska samlat information om tusentals potentiella nya offer i en egen databas..

Expressen - 1 timme sedan

S får lägsta siffran hittills i ny mätning

Socialdemokraterna får sin lägsta siffra hittills i DN/Ipsos mätning. SD tappar också – men skillnaden mellan S och SD är ytterst liten. – SD:s uppgång är bruten men partiet har under senhösten och i början av året etablerat sig på en helt ny nivå, säger Nicklas Källebring, opinionsanalytiker på Ipsos, till DN.

Expressen - 1 timme sedan

Eivor, 84, letar burkar för att dryga ut pensionen

Varje morgon klockan 08.30 tar Eivor, 84, sina stavar och ger sig ut på tre kilometers vandring längs stigarna på Malmös kyrkogårdar.– Ibland hittar jag så många burkar att det täcker inköpen av mina dagligvaror, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Felix dog i cancer – skulle just fylla 18

För sex år sedan förlorade Ann Högberg från Lidköping sin son Felix i cancer.Nu är hon en av eldsjälarna som arrangerar Sveriges största ”Spin of hope”-event, där alla pengar går till Barncancerfonden.– Det känns bra att cykla i Felix namn, säger hon..

Expressen - 3 timmar sedan

Sanders efter angreppen: ”Jag hör mitt namn”

Bernie Sanders leder opinionsundersökningarna och under nattens demokratdebatt var alla ute efter att sätta dit honom.– Jag hör mitt namn ofta i kväll. Jag undrar varför?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.