UT > Nyheter

Wednesday, 26 February, 02:13

UT - 14 feb 20 kl. 19:30

Så skyddar du huset från helgens skyfallPrecis lagom tills stormen Ciara dragit över Sjuhärad väntar nästa stora regnoväder. Till helgen kan det falla så mycket som 40 millimeter regn över Ulricehamn. – Det finns all anledning för ulricehamnarna att se över riskerna för eventuella vattenskador, säger Anders Lindhjem, skadeförebyggare på Länsförsäkringar/">försäkringar Älvsborg. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Ciara, Sjuhärad, Ulricehamn, Anders Lindhjem, Länsförsäkringar Älvsborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , skyddardu , husetfrån , helgens, skyfall
Magazin24 - 22 apr 12 kl. 08:20

Dags att måla om huset?

Under årets varma månader är det många som passar på att måla om huset utvändigt. Magazin24 har pratat med Kaj Linde på Colorama Måleribolaget och Joakim Hagström på Färg 1:an i Köping om vilka trender som kunderna följer. På våren och sommaren är det många som är i målartagen.

Trelleborgs Allehanda - 27 jul 12 kl. 10:02

Så här skyddar du dig mot pyromaner

Foto: Albin Brönmark
Åtta anlagda mordbränder på kort tid har skapat stor oro bland Ystadsborna. Nu går Räddningstjänsten ut med varningar och tips om hur de bäst skyddar sig. ?

Expressen - 07 dec 13 kl. 11:34

Styrkor omringar tv-huset i Kiev

Ett hundratal polismän har omringat tv-huset i Kiev, rapporterar lokala medier på nätet. Tre bussar med kravallpoliser blockerar enligt kyivpost.com byggnaden, som förutom statstelevisionen även inrymmer Ukrainas radio.

Expressen - 21 sep 14 kl. 09:01

Krigsveteran med kniv gick rakt in i Vita huset

Vita huset skakas av den senaste veckans säkerhetsskandaler. Nu visar myndighetsdokument att den 42-årige man som i fredags lyckades ta sig in i byggnaden var beväpnad med kniv. "Presidenten har fullt förtroende för Secret Service och är tacksam för de män och kvinnor som dag ut och dag in skyddar honom, hans familj och Vita huset", skriver presidentkansliet i ett uttalande..

Expressen - 10 apr 15 kl. 06:34

Övertänd byggnad – "Skyddar husen intill"

Ett hus står i full brand utanför Uppsala vid riksväg 55. Huset beskrivs som ett "ödehus" och ska vara obebott. Räddningstjänsten finns på plats och skyddar intilliggande byggnader..

SN - 30 jul 14 kl. 14:58

Så skyddar du huset mot åskan

Ett åsknedslag i huset kan ge omfattande skador, även om man klarar sig från en brand. Med några enkla steg kan man skydda sig..

News55 - 27 nov 17 kl. 11:28

Så skyddar du dig mot inbrott i jul

Det är inte bara polisen som kan vidta åtgärder mot att minska inbrotten i landet, man kan även göra mycket på egen hand för att skydda sig i jul, det skriver polisen på sin hemsida. Om du exempelvis ska resa bort, börja med att berätta det för dina närmaste grannar så att de kan hålla ett extra öga på ditt boende. Be även någon att ta in din post.

GöteborgsPosten - 21 sep 18 kl. 12:13

Så skyddar du huset vid stormen

Ta ett varv runt huset, surra fast lösa saker och använd sunt förnuft när du laddar inför stormen, det är rådet från Villaägarna. För flyger trädgårdsmöblerna in till grannen riskerar du att bli skadeståndsskyldig..

Posh24 - 27 apr 12 kl. 17:07

Kim K och Lilo går på middag i Vita Huset!

Ja, det här låter verkligen som dubbelt trubbel! Kim Kardashian och Lindsay Lohan ska båda två närvara på helgens årliga Correspondents Dinner i Vita Huset. De två divorna, som är inbjudna av FOX News, ska enligtu uppgift sitta vid samma bord under middagen.

Norrtelje Tidning - 19 jan 13 kl. 09:38

Så skyddar du dig mot kylan

Skydda dig på rätt sätt under helgens extremt kalla väder..

YLE - 25 feb 13 kl. 12:17

Över 80 frivillga deltog i helgens efterspaningar

Frivilliga räddningstjänsten fick ihop över 80 frivilliga personer på sina efterspaningar efter Pentti Lampinen från Vasa. Under veckoslutet sökte de efter Lampinen både i Gerby-Västervik området och i Brändö. Bo Norrgård ledde spaningarna som man nu avbrutits resultatlösa.

Fler nyheter från UT

UT - 7 timmar sedan

Debatt: Borås ett föredöme vad gäller sopor

Borås kommun är ett föredöme med att införa ett framtidsinriktat sopsystem..

UT - 8 timmar sedan

Klart: De möter UIF hockey i kvalet

Grupperna till division 2-kvalet är klara. UIF ställs mot Lidköping, Kållered och Skara..

UT - 9 timmar sedan

Campingförbrytare tar sig vatten över huvudet

Den som funderar att bryta campingförbudet vid Mogdens strand tar sig sannerligen vatten över huvudet. I dubbel bemärkelse..

UT - 9 timmar sedan

Fritids i Grönahög försvinner i höst

Från och med i höst kommer elever från Grönahög som är inskrivna på fritidsverksamhet att ha den på Gällstad skola. Det meddelade Ulricehamns kommun på tisdagseftermiddagen..

UT - 11 timmar sedan

Föreläsning om det viktiga i livet

”Livet ska levas, inte bara överlevas” är titeln på Torkild Skölds föreläsning. På onsdag i Folkets hus vill han väcka tanken om varför det är problematiskt att definiera sig själv utifrån vad man gör istället för vem man är. .

UT - 13 timmar sedan

Fjellström: Artiklar ni aldrig får läsa

Det känns som att det snart kan vara dags att summera åren som reporter. Minnas toppar och dalar. Hetsen timmen innan deadline.

UT - 13 timmar sedan

Larm om trafikolycka i rondell

Räddningstjänsten har larmats om en rondellolycka öster om Ulricehamn..

UT - 16 timmar sedan

Föräldrar till barn med diabetes vill se tydligare riktlinjer

När höstterminen startade började två elever med typ 1-diabetes på Gällstad skola. Under hösten har ytterligare två elever blivit diagnostiserade med sjukdomen. Antalet barn på skolan med diabetes gick från noll till fyra på en termin.

UT - 16 timmar sedan

Rektorn: ”Det är en ovanlig situation”

Gällstad skola har fått göra en hel del anpassningar under hösten för att de fyra barn med typ 1-diabetes ska få den hjälp som de behöver. Det berättar rektor Amanda Paasikivi för UT. .

UT - 16 timmar sedan

Skidor: Superveteranen missar 46:e Vasaloppet

Börje Enander, UIF skidor, hade laddat för sin 46:e tur mellan Sälen och Mora. Men en illa tajmad skada sätter stopp för superveteranen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.