SVT > Inrikes

Tuesday, 25 February, 13:24

SVT - 14 feb 20 kl. 19:06

Tusentals kommentarer på Swedbanks Facebook: ”Betalar ni våra pizzor som står och kallnar?”Driftstörningarna hos Swedbank under fredagen har fått tusentals att gå in på företagets Facebook-sida för att tycka till..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Swedbanks Facebook, Swedbank, Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals kommentarer, Swedbanks, Facebook, Betalarni våra , pizzor, som står och kallnar
Dagensanalys.se - 20 jul 16 kl. 17:19

Facebook betalar stjärnor för att sända Live

Enligt uppgifter till Wall Street Journal så betalar Facebook pengar till stora internet-stjärnor från YouTube och Vine för att de ska framföra live-streamat innehåll för sociala jättens live-plattform. Drygt 2,2 miljoner dollar (drygt 18 miljoner kronor) har gått till stjärnor från rivaliserande sociala medier. Pengarna som betalas ut till dessa influencers ska inte ses som att man ska köpa över dem till Facebook, utan ”för att uppmana till experimentering” enligt Facebook själva.

SR - 01 mar 19 kl. 12:36

Åtalas för kommentarer i Facebook-grupp

En administratör för en stor Facebook-grupp åtalas för att inte ha plockat bort rasistiska kommentarer..

Helsingborgs Dagblad - 06 jul 15 kl. 21:17

Facebook betalar för populära filmer

Facebook tar upp kampen med Youtube. Nu ska företaget börja betala uppladdare av populära filmklipp på sociala medier-sajten, uppger SVT:s "Kulturnyheterna".Enligt företaget visas fyra miljarder filmklipp på Facebook varje dag.

Sydsvenskan - 06 jul 15 kl. 21:17

Facebook betalar för populära filmer

Facebook tar upp kampen med Youtube. Nu ska företaget börja betala uppladdare av populära filmklipp på sociala medier-sajten, uppger SVT:s "Kulturnyheterna".Enligt företaget visas fyra miljarder filmklipp på Facebook varje dag.

VA - 24 jul 19 kl. 15:53

Facebook betalar 47 miljarder kronor i uppgörelse

Facebook kommer att betala 5 miljarder dollar (47 miljarder kronor ) i en förlikning med den amerikanska myndigheten FTC, Federal Trade Commission, gällande bristande integritetsskydd. Det rapporterar Bloomberg News. Uppgifterna är i linje med vad Wall Street Journal rapporterade igår.

SVT - 13 jul 11 kl. 23:46

Besvikna kommentarer på Facebook

Det är inte bara det svenska laget som deppar. Även kommentarerna på SVT Sports Facebook har sura miner..

Computer Sweden - 04 dec 12 kl. 14:05

Facebook betalar skadestånd

Betalar ut 20 miljoner dollar till de som motsatt sig att deras namn och bild förekommit i sponsrade inlägg. Liknande fall granskas i Sverige..

VBL - 12 dec 12 kl. 11:49

Kommentarer på Facebook gav böter

Kommunfullmäktigeledamoten Tommi Rautio har dömts till 20 dagsböter eller 120 euro för hets mot folkgrupp på grund av sitt deltagande i en Facebook-diskussion..

Datormagazin - 10 apr 12 kl. 17:17

Facebook betalar sju miljarder för Instagram

Fotodelningsappen Instagram har vuxit snabbt i popularitet på några få år. Nu köper Facebook upp företaget för en miljard dollar i kontanter och aktier, ungefär det dubbla mot vad Instagram tidigare värderats till..

SVT - 06 jul 15 kl. 14:40

Facebook betalar för framgångsrika klipp

Fyra miljarder om dagen. Så många filmklipp visas på Facebook varje dag. Nu börjar företaget betala uppladdarna utifrån tittarantal..

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Göteborgspoliser: Ungdomsrån handlar främst om narkotika

Det är inte etnicitet utan narkotika som är den gemensamma nämnaren för ungdomsrånen, enligt poliserna som utreder personrån i centrala Göteborg. – Vi har både etniska svenskar och personer med utländsk härkomst som både begår och utsätts för brott, säger en av utredarna vid rångruppen hos polisen i Göteborg city till SVT:s Veckans brott..

SVT - 6 timmar sedan

Oro för sämre skolkvalitet i var tionde kommun

Det blir mindre pengar för många skolor i år, visar en undersökning som SVT Nyheter har gjort. Och var tionde kommun i undersökningen befarar att kvalitén i skolan kommer försämras..

SVT - 6 timmar sedan

Vilhelmina kommun lånar till löner

Vilhelmina i södra Lappland är en kommun som brottas med ekonomiska problem. Nu har kommunen beslutat att låna 60 miljoner kronor för att betala drift och löner..

SVT - 7 timmar sedan

Utsläppen från vägtrafiken minskade 2019

2019 minskade utsläppen av koldioxid från vägtrafiken med två procent. Det beror på en ökad användning av biodrivmedel och mer energieffektiva bilar..

SVT - 14 timmar sedan

Ulla Andersson (V) om välfärden: S prioriterar skattesänkningar

Var tredje kommun drar ner på budgeten inom välfärden i år jämfört med förra året, visar en kartläggning som SVT gjort. Enligt Fredrik Olovsson (S), ordförande för finansutskottet, finns det stora behov framöver. – Därför kommer vi i varje budgetförhandling att prioritera välfärden, säger han i SVT:s Aktuellt..

SVT - 14 timmar sedan

Myndighetsrapport: God tillgång på vårdutrustning i Sverige

Med anledning av det rådande utbrottet av coronaviruset har Socialstyrelsen och Folkhälsomyndigheten satt samman en nationell lägesrapport med information från Sveriges samtliga regioner. Enligt myndigheterna är risken för smittspridning i Sverige i nuläget låg och de anser att det finns god tillgång till personal och skyddsutrustning..

SVT - 14 timmar sedan

Oroas av coronaspridningen i Italien: Kunde lika gärna hända här

Ett coronautbrott som det i Italien skulle lika gärna kunna inträffa i Sverige. Det sade professor Björn Olsen i ett studiosamtal i måndagens Aktuellt. Statsepidemiolog Anders Tegnell tror dock att Sverige är bättre förberett..

SVT - 15 timmar sedan

Första svenskarna på väg från Kanarieöarna

Flera flygbolag skickar ner extra plan för att få hem strandade resenärer från Kanarieöarna, och de första svenska resenärerna fick på måndagskvällen påbörja sin hemresa. Men hundratals svenskar är fortfarande fast och förseningarna är stora..

SVT - 16 timmar sedan

Efter vårbeskedet – nu kommer kylan

Stora delar av södra Sverige fick i förra veckan meteorologisk vår, vilket på många håll var ovanligt tidigt. Men nu väntar ett rejält väderomslag. Under veckan som kommer drar kallare luft ner över landet samtidigt som det kommer att komma snö i landets södra delar.

SVT - 16 timmar sedan

De rättigheterna har du när flyget är försenat

Flygbolag och researrangörer har tydligt definierade skyldigheter gentemot passagerarna om flyget blir försenat. Vissa av dem gäller dock inte vid naturkatastrofer och andra ”extraordinära omständigheter”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.