YA > Nyheter

Wednesday, 26 February, 01:36

YA - 14 feb 20 kl. 19:05

Sjöbo ser ut att göra överskott med 27 miljoner kronorSjöbo kommun ser ut att göra ett överskott med 27 miljoner kronor för 2019. Det är klart över det budgeterade målet. .
Läs mer på YA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjöbo, serut att , göra, överskottmed 27 miljoner kronor
Kristianstadsbladet - 18 sep 12 kl. 13:20

Överskott - men inte problemfritt

Kristianstads kommuns ekonomi är bättre än väntat. Överskottet i år beräknas bli drygt 50 miljoner kronor. Men flera nämnder har problem.

Skånskan - 27 nov 19 kl. 05:30

Skolnämnd ser ut att göra tio miljoner plus

höör Skolorna går mot ett rejält plusresultat för 2019. Prognosen för barn- och utbildningsnämnden ser ut att ge ett överskott på över tio miljoner. Ändå är ordföranden Jörgen Ekman (L) inte helt nöjd.

Skånskan - 13 feb 20 kl. 16:32

Överskott på sex miljoner

höör Precis som socialnämnden redovisar barn- och utbildningsnämnden ett rejält överskott för 2019. Plusresultatet hamnar på 6,2 miljoner.
– Överskott är bättre än underskott.

SmålandsPosten - 15 jan 14 kl. 10:16

Underskott ser ut att bli överskott

Ekonomin för Växjö kommun de kommande åren ser ljusare ut än tidigare prognoser, det konstaterar kommunens ekonomikontor. När Budgeten för 2014 och planen för 2015 presenterades var läget att kommun skulle få ett underskott. Först 2016 fanns ett litet överskott.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 07:30

Mer skatteintäkter ger stort överskott

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Om femklövern i Kristianstad vinner valet i höst satsar partierna 50 miljoner kronor extra på skola, omsorg och socialen nästa år. Dessutom skyndas upprustningen av idrottsområde Söder på.
Det var fyra uppsluppna representanter för femklövern som presenterade partialliansens budgetförslag för 2015 på Rådhus Skåne på måndagseftermiddagen.

BT - 09 okt 12 kl. 18:37

60 miljoner i överskott i Mark

Alliansen och Miljöpartiet vill satsa drygt 47 miljoner extra på barn, ungdomar och socialnämnden nästa år. Dessutom föreslås en resultatutjämningsreserv som akutkassa när skatteintäkterna tryter. De senaste årens tuffa effektiviseringar ger resultat.

SmålandsPosten - 23 maj 14 kl. 07:25

De bor i energisnålt hus som ger elöverskott

I drygt ett år har familjen Provencher bott i ett miljövänligt så kallat plusenergihus i Växjö. Huset som finns på Östra Lugnet är Sveriges enda i sitt slag. Under halva året genererar huset överskottsenergi.

Skånskan - 18 jan 16 kl. 11:00

Sockeröverskott gav kort kampanj

Örtofta Minskade betareal för lantbrukarna gjorde att årets betkampanj vid Örtofta sockerbruk var betydligt kortare än vanligt.
– Det var en nödvändig åtgärd för att balansera det sockeröverskott som finns, säger Bengt Högberg, vd för Nordic Sugar.2015 års betkampanj pågick i 73 dagar.

Skånskan - 05 dec 18 kl. 18:08

Malmö väntas göra överskott på 761 miljoner

MALMÖ Malmö stad väntas göra ett överskott på 761 miljoner kronor för 2018.Det är 461 miljoner mer än vad som budgeterats. Kommunstyrelsen fick ta del av årets andra utfallsprognos under sitt sammanträde på onsdagen.

Kristianstadsbladet - 04 okt 12 kl. 08:30

Prognos pekar på stort överskott

I helårsprognosen för 2012 pekar resultatet mot ett överskott på 92,3 miljoner kronor för Hässleholms kommun. Nämnderna däremot går mot ett underskott på över 18 miljoner.
Inför 2012 hade kommunen räknat med ett överskott på 19,3 miljoner.

UT - 22 mar 14 kl. 08:03

Oväntat miljon-överskott i Tranemo

Tranemo kommun visar ett oväntat överskott på 15 miljoner kronor för 2013. Den främsta anledningen är att kommunens egna verksamheter slutade på plus minus noll. I budgeten för 2013 räknade man med ett överskott på åtta miljoner.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Disneychefen kliver av vd-posten

YA - 30 minuter sedan

HRW anklagar armé för massaker

YA - 1 timme sedan

Segal Mohameds nya dikt: ”Sverige är en varg i fårakläder”

Vad är det för tid och samhälle vi lever i? Poeten Segal Mohameds nya dikt i kultursidans serie Plats för poesi skriver att vi har ett samhälle som inte längre kan skilja mellan välfärd och avgrund. Läs – eller lyssna på – hela hennes nya dikt.

YA - 1 timme sedan

Mer fast personal ska rädda sjukhusets ekonomi

Minskad sjukfrånvaro, mer fast personal och färre inhyrda sköterskor och läkare samt en satsning på primärvården är medicinen som ska få lasarettets ekonomi i balans..

YA - 1 timme sedan

Hasse Andersson ska försöka slå rekord i nya medlemmar

Förra året fick Färs riksteaterförening 44 nya medlemmar när de gästades av Marianne Mörck. Nu försöker de slå rekordet..

YA - 1 timme sedan

Han är ny ordförande i sjukhusstyrelsen

Christer Sörliden (L), Helsingborg blir ny ordförande i sjukhusstyrelsen i Ystad. – Lasarettet har en tydlig vision om att stärka lasarettet som akutsjukhus och ha en förlossningsvård i framkant. det vill jag arbeta vidare på, säger han.

YA - 1 timme sedan

Peter Lindgren: Inga onda människor bygger kojor (utom kanske Hitler)

Jesus sägs ha mättat tusentals män med två fiskar och fem bröd. Äh! Jag tog två filtar och byggde ett rum i rummet och bortom rummet, onåbart för världens ondska..

YA - 1 timme sedan

Obligatoriska träningspass på gymmet ska ge friskare personal

Klockan är sju på morgonen och mörkret har lättat. Få passerar ute på Södergatan men den som tittar in genom fönstren på gymmet i gamla Bruket kan se 16 personer i full aktion. Två timmar i veckan är det obligatoriskt träningspass för alla på Sjöbo elnät..

YA - 1 timme sedan

Ystadsaktuell profil med i andra säsongen av populär tv-serie: ”Jag blev uppringd”

Ystadsaktuella arkitekten Jonas Lindvall är av de sex medverkande när andra säsongen av SVT-serien ”Hemma hos arkitekten” rullar i gång i nästa vecka. – Jag blev uppringd och tackade ja, säger han..

YA - 1 timme sedan

Ingen ska behöva bo i bostäder utan bygglov – så ska kommunen förbättra sin tillsyn

Inga barn och vuxna i kommunen ska behöva bo i byggnader som inte är avsedda för bostäder. Det är bygglovsenhetens främsta mål med sin tillsyn det här året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.