Kristianstadsbladet > Nyheter

Thursday, 20 February, 03:39

Kristianstadsbladet - 14 feb 20 kl. 19:00

Man döms: Tafsade på grannens minderåriga dotterGrannarna hade känt varandra i åratal, umgåtts och haft en god relation. En dag när dottern var ensam kom grannmannen in och tafsade på henne. .
Läs mer på Kristianstadsbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man döms, Tafsade, grannens, minderåriga, dotter
SmålandsPosten - 28 aug 19 kl. 21:59

Man tafsade på två minderåriga flickor - greps av polis

En man greps under onsdagen efter att tafsat på två minderåriga tjejer i Växjö. – Han hade tagit i kontakt med tjejerna i syfte om att be om hjälp för något och sedan tafsat på dem, säger Mattias Svensson, inre befäl vid Växjöpolisen..

YLE - 12 jun 15 kl. 05:07

Få minderåriga vid penningautomaterna

Det har aldrig varit så få minderåriga vid spelmaskinerna som nu. Det hävdar man på penningautomatföreningen RAY. År 2011 höjdes åldersgränsen från 15 år till 18 år.

YLE - 11 dec 15 kl. 06:25

Skriande brist på boende för minderåriga asylsökande

Uppskattningsvis tusen minderåriga asylsökande beviljas asyl eller uppehållstillstånd nästa år. Det ställer stora utmaningar i fråga om inkvartering; de som får ett jakande svar på sin asylansökan ska i princip lämna sina boendeenheter för asylsökande. Minderåriga ska därefter inkvarteras i familjegrupphem eller stödboendeenheter, men det finns inte ens närmelsevis tillräckligt med platser för alla.

YLE - 09 jun 15 kl. 10:51

Fler minderåriga asylsökande i EU

En ny jämförande studie visar att 24 000 ensamkommande minderåriga sökte asyl i EU-länderna förra året. Av studien framgår att antalet minderåriga asylsökande som kommer till EU från ett främmande land nästan har fördubblats på fem år. Studien har publicerats av Europeiska migrationsnätverket, EMN.

YLE - 31 maj 17 kl. 14:08

Polisen: Langa inte alkohol till minderåriga

Under skolavslutningshelgen den 2-4 juni skärper polisen övervakningen av de ungas användning av rusmedel. Övervakningen gäller de ungas användning av alkohol och droger. I synnerhet övervakas platser där unga samlas, till exempel lekplatser samt daghems- och skolgårdar.

YLE - 30 apr 14 kl. 16:23

Färre minderåriga asylsökande

Det kommer allt färre minderåriga asylsökande till Finland, vilket betyder att mottagningsenheter för unga sannolikt stängs. Grupp- och familjehemmet Harjulinna i Sjundeå sätter lapp på luckan idag. - I Finland har mängden asylsökande varit så gott som stabil, ökningen som syns till exempel i Sverige inte syns till här, säger Jorma Kuuluvainen, direktör för mottagningsärenden vid Migrationsverket.

YLE - 08 jul 16 kl. 06:42

Blåbärsbusiness vid flyktingförläggningar för minderåriga blev succé

I Esbo har flera av ungdomarna på flyktingförläggningarna för minderåriga fått sommarjobb för några veckor tack vare stadens sommarsedlar och enheternas samarbetspartners. Men de ivriga sommarjobbarna ville jobba mer och började därför sälja blåbär. Och efterfrågan har varit större än vad de hade förväntat.

YLE - 10 aug 17 kl. 05:03

HS: Organisation misstänker att minderåriga avsiktligt får korta uppehållstillstånd

Organisationen Finlands Flyktinghjälp misstänker att minderåriga asylsökande avsiktligt beviljas korta uppehållstillstånd, skriver Helsingin Sanomat. Det är absurda spekulationer, svarar Migrationsverket. Organisationens tillförordnade verksamhetsledare Pia Lindfors misstänker att asylsökande som kommit till Finland som minderåriga avsiktligen fått ett uppehållstillstånd på ett år för att som vuxen sedan kunna utvisas ur landet.

YLE - 12 jul 13 kl. 06:06

Telefonförsäljare riktar in sig på minderåriga

Många telefonförsäljare riktar in sig på minderåriga. På Konsumentförbundet anser man att det är upprörande och att den största orsaken antagligen är girighet. Konsumentförbundets ledande jurist Tuula Sario säger att de ofta kontaktas om telefonförsäljare som har försökt sälja produkter och tjänster till under 18-åringar.

YLE - 12 jul 13 kl. 09:54

Telefonförsäljare riktar sig till minderåriga

Många telefonförsäljare riktar in sig på minderåriga. På Konsumentförbundet anser man att det är upprörande och att den största orsaken antagligen är girighet. Konsumentförbundets ledande jurist Tuula Sario säger att de ofta kontaktas om telefonförsäljare som har försökt sälja produkter och tjänster till under 18-åringar.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Flera ihjälskjutna vid två dåd i Tyskland

Flera personer har skjutits ihjäl i tyska staden Hanau, öster om Frankfurt, rapporterar lokala medier..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

TT-FLASH: Åtta dödade i Tyskland

Minst åtta personer har skjutits ihjäl i den tyska staden Hanau, uppger polisen. Utöver det har minst fem personer skadats allvarligt..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

Flera ihjälskjutna i Tyskland

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Hateboers dubbel bakom Atalantas seger

Hans Hateboer gjorde första och sista målet. Däremellan hann Atalanta göra ytterligare två – och vann Champions League-åttondelsfinalen hemma mot Valencia med 4–1. Leipzig fick 1–0 borta mot Tottenham..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Pojke till sjukhus efter knivrån i Skåne

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Trångt passera efter singelolycka på E22

Sent på onsdagskvällen ska en singelolycka med personbil ha inträffat på E22 söder om Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Vranjes: ”Jag älskar lag som krigar”

IFK Kristianstad fick slita för segern mot Redbergslid – och redan på lördag väntar Sävehof i en ny svår måstematch. – Vi har haft en tunn trupp rätt länge nu, men killarna krigar och jag älskar lag som krigar, säger IFK-tränaren Ljubomir Vranjes med ett leende..

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

KIK fick sin drömkväll till sist: ”Satt hårt inne”

Ett nytt målvaktslejon, en målsugen gnuggare, en supertajt box och ett topplag från Ö-vik. Där har ni de fyra faktorerna som gjorde onsdagskvällen till en drömkväll för KIK. – Till slut gick det vägen, men det blev spännande, pustar KIK-tränaren Mikael Gath..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Avslöjade tortyr i hemliga fängelser – prisas

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

"Biomutant"-utvecklaren lugnar fansen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.