Barometern > Nyheter

Wednesday, 26 February, 18:09

Barometern - 14 feb 20 kl. 19:00

"Saker som inte varit bra ska inte upprepas”Saknade nycklar vid brandlarm, språkförbistring och bristande kommunikation med hälsocentralerna. Under 2019 har 80 avvikelser rapporterats från akutmottagningen på Oskarshamns sjukhus. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sakersom inte varit , braska inte , upprepas
DI - 22 dec 18 kl. 19:04

Biffig och bra – men ingen raket

Honda CR-V är en bil som alltid gjort många saker bra utan att nödvändigtvis vara bäst på något. Det gäller även den senaste generationen. Som helhet är det dock ett vettigt val på många sätt, den är rymlig, praktisk och prisvärd..

SVT Debatt - 19 dec 13 kl. 12:34

Polisens misslyckande i Kärrtorp får inte upprepas

KÄRRTORP Nazistattacken på demonstrationen i Kärrtorp i söndags var utan tvekan ett stort misslyckande för polisen. För snål bemanning och dålig informationshantering var två av de huvudsakliga problemen. Och förutom att demonstranter drabbades av en attack som kunde stoppats, leder den misslyckande polisinsatsen till att många upplever att vänsterextremister får ökad legitimitet i kampen mot nazismen.

Kristianstadsbladet - 20 maj 14 kl. 07:30

Öppet i hembygdsgård - succé som upprepas

Foto: Annica Jönsson
Förra året började man med öppet hus en dag i månaden i hembygdsgården. Det blev en succé som tål att upprepas i Drakaberga.
– Jag kände kaffedoften ända hem!

Dagensanalys.se - 25 jan 18 kl. 09:53

5 saker som du du bör se up med i sociala medier

Facebook, Instgram, SnapChat, Linkedin, Twitter tar allt mer av vår vakna tid. Vi spanar in vad våra ”vänner” gör och läser ”nyheter” via sociala medier. Men bilden som man får av alla andra och nyheterna är många gånger FAKE, hur skall de som inte har koll kunna veta att deras favoriter har köpt sina följare eller vilka nyheter som är sanna eller falska.

Dagensanalys.se - 09 jan 17 kl. 11:31

Dags att börja jobba igen – men hur gör du 2017 så bra som möjligt?

Julen är över och det nya året har startat, dags att gå tillbaka till jobbet och komma in i rutinerna igen. Vissa har kanske längtat tillbaka till kollegor och arbetsuppgifter, men för andra är tanken på jobbet utmattande och kanske till och med skrämmande. De vanliga tipsen om att starta mjukt låter ju bra, men vi vet alla hur vardagen ser ut.

Nyheter 24 - 02 dec 13 kl. 13:28

"En bra idé vore att börja gilla saker som är gött"Gustav Holmström

Jag åt chips till frukost idag. Faktum är att jag gör det rätt ofta. Jag mår rätt bra i alla fall.

Trelleborgs Allehanda - 08 dec 13 kl. 10:49

"Mycket är så in i helvetes bra här"

Foto: Mark Hanlon
Albumet ”Trunk” är just släppt och i skrivmaskinen växer en ny roman fram. TA:s Emil Sandgren och Mark Hanlon besökte rockpoeten Ulf Lundell på hans gård. Det blev ett varmt samtal om skapande, åldrande, politisk vrede och det naturnära livet tillsammans med kärleken Sofia på Österlen.

Kristianstadsbladet - 08 dec 13 kl. 10:47

"Mycket är så in i helvetes bra här"

Foto: Mark Hanlon
Albumet ”Trunk” är just släppt och i skrivmaskinen växer en ny roman fram. Kb:s Emil Sandgren och Mark Hanlon besökte rockpoeten Ulf Lundell på hans gård. Det blev ett varmt samtal om skapande, åldrande, politisk vrede och det naturnära livet tillsammans med kärleken Sofia på Österlen.

Supermiljöbloggen - 10 feb 16 kl. 13:08

Buchts misslyckade försök att ställa saker till rätta

Igår satt Landsbygsministern Sven Erik Bucht i Gomorron Sverige och försökte rädda sig från kritiken han fått till följd av måndagens intervju i Ekot. Han lyckades däremot inte så bra med det.  Bucht börjar med att förklara händelsen med att han "klipptes mitt i en mening" och att han inte fick chans att berätta att en klimatpåverkan inte sker när vi äter köttet, utan när det produceras.

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 10:09

7 saker med Facebook som har förstört våra liv

Facebook har bara varit med oss i 12 år men det har redan blivit en naturlig del av våra liv, på gott och ont. Det finns många bra saker med Facebook men det finns även många saker som inte är så bra. Jag har sammanställt några negativa saker med Facebook som på något sätt har påverkat våra liv.

Dagensanalys.se - 04 apr 17 kl. 14:11

7 dåliga saker med Facebook som har förstört våra liv

Facebook har bara varit med oss i sedan 4 februari 2004 och har redan blivit en naturlig del av våra liv, på gott och ont. Det finns många bra saker med Facebook men det finns även många saker som inte är så bra. Jag har sammanställt några negativa saker med Facebook 1.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 10 minuter sedan

Handeln rekordstark i Kalmar

Den fysiska handeln pressas av växande e-handel och hård konkurrens. Men flera av regionens handelsplatser redovisar likväl ökade siffror för sina butiker. ”Kalmar är en väldigt stark handelsstad och utvecklingen har hållit i sig över tid”, säger Jan-Christer Nilsson som är retailchef på P&E Fastighetspartner..

Barometern - 10 minuter sedan

Nöjet spanar in ny lokal musik

Whooda Thunk och Factums Punkorkester från Kalmar, Maria Rylander från Öland, Myra Granberg från Nybro och Carl Jörneklint & Vemodet från Oskarshamn har släppt ny musik och Nöjet har lyssnat..

Barometern - 10 minuter sedan

Maja och Olle får egna namnsdagar

Maja och Olle har länge varit populära namn att döpa sina barn till, men det är först nu som namnlängdskommittén beslutat att de ska få sina egna namnsdagar. Dessutom förs ytterligare fem namn in i almanackan från 2022..

Barometern - 15 minuter sedan

Negativt bokslut för Nybro kommun

För första gången på fem år klarar inte Nybro kommun att hålla sin budget. Det preliminära bokslutet för 2019 pekar mot ett underskott på 21,4 miljoner kronor..

Barometern - 15 minuter sedan

Förskola stängs: Misstänkt extremistkoppling

En fristående förskola i Göteborg får tillfälligt verksamhetsförbud sedan misstankar om kopplingar till våldsbejakande extremism uppdagats. Beslutet har tagits av den kommunala förskolenämnden i Göteborgs stad..

Barometern - 30 minuter sedan

Ung mans död i lejonfång väcker protester

Barometern - 45 minuter sedan

Klartecken till provborrning på Österlen

Barometern - 45 minuter sedan

"Batmobilen" bortforslad av rysk polis

Barometern - 1 timme sedan

Öland: De har tröttnat på strömavbrotten

Helgens strömavbrott blev droppen. Några invånare i Bredinge på södra Öland har tröttnat på återkommande strömavbrott och skriver nu både till nätleverantören Eon och Mörbylånga kommun. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.