DN > Nyheter

Saturday, 22 February, 19:13

DN - 14 feb 20 kl. 18:48

Polisen: Väldigt svårt att se att man använder tårgas på fotbollPolisen ska få kapacitet att använda tårgas vid ordningsstörningar. Men tanken är inte att det ska ske vid fotbollsmatcher..
Läs mer på DN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisen, Väldigt, svårtatt se att man , använder, tårgas, på fotboll
YLE - 26 dec 15 kl. 10:00

Uber: känslan av ett ärligt jobb med polisen hack i häl

Antalet Uberanvändare fortsätter att öka i huvudstadsregionen trots att konceptet strider mot taxilagen. Vi åkte runt med några Uberförare som betalar skatt på sin verksamhet men samtidigt kan bli bötfällda av polisen när som helst. Två minuter står det på skärmen och ikonen av en bil närmar sig sakta längs med gatorna till den punkt där jag står.

YLE - 20 jul 17 kl. 10:51

Hög tröskel för polisen att ta till maktmedel

Polisen i Finland är återhållsam vad gäller användandet av maktmedel. Tröskeln för att ta till våld och framför allt skjutvapen är hög. Men vad gör man om man som polis befinner sig i en ytterst hotfull situation och måste ta till våld?

YLE - 22 mar 15 kl. 16:00

När polisen inte hinner tar väktarna över

Den privata säkerhetsbranschen har vuxit kraftigt under 2000-talet. Men det handlar inte bara om väktare som vi möter i köpcentrum. En ny gren av säkerhetsbranschen gör bland annat brottsutredningar.

YLE - 29 jun 17 kl. 12:34

Polisen: Vi informerade om mordet i Ekenäs på ett bra sätt

Polisen är nöjd med hur de informerade allmänheten om händelserna i samband med att en kvinna mördades i Ekenäs i förra veckan. Kriminalkommissarie Mats Sjöholm säger att polisen inte skulle ha gjort på något annat sätt om det hände på nytt. På kvällen tisdagen den 20 juni ryckte polisen ut till en lägenhet i Ekenäs "på basis av vissa omständigheter" - polisen vill med andra ord inte kommentera omständigheterna.

Cornucopia - 09 dec 17 kl. 12:34

Vad för ammunition ska polisen använda i krig?

Sedan en tid är Sveriges poliser krigsplacerade som just poliser, undantaget de som krigsplaceras som militärpoliser inom Försvarsmakten. Inte bara innebär detta en dränering av poliser från hemvärnet, men ställer också en del praktiska frågor kring polisens tänkta ammunition vid krig.Inte polisens puffra.

SVT Debatt - 19 feb 14 kl. 11:12

Utrusta polisen med elpistoler och rädda liv

POLISEN Fyra människor miste livet i samband med polisingripanden förra året. Med elpistoler kan fler dödsskjutningar förhindras.  Under 2013 förlorade fyra människor livet i samband skottlossning vid polisingripanden.

YLE - 05 jun 17 kl. 11:43

Polisen i Österbotten satsar mer på sociala medier

Polisen liverrapporterade på Twitter under skolavslutningen och erfarenheterna är positiva. Men visst kan polisen utvecklas ytterligare, tycker kommunikatör Mia Smeds. Under skolavslutningen använde sig Österbottens polisinrättning för första gången av en realtidsuppdatering om händelserna under dagen och natten.

YLE - 31 aug 17 kl. 10:03

Päivi Räsänen: Väldigt allvarligt att högsta polisledningen misstänks

Riksdagsledamot och tidigare inrikesminister Päivi Räsänen (KD) ser med stort allvar på de brottsmisstankar som nu riktas mot tre höga polischefer. Tidigare polisöverdirektör Mikko Paatero, Helsingfors nuvarande polischef Lasse Aapio och Helsingfors tidigare poliskommendör Jukka Riikonen misstänks för tjänstebrott i fråga om användning av informationskällor. Räsänen satte igång utredningen Det var Päivi Räsänen som år 2013, i egenskap av inrikesminister, krävde att det görs en utredning kring hur Helsingforspolisen använder sig av informationskällor.

Skånskan - 28 jun 19 kl. 16:05

Polisen får hjälp av Facebook

Svalöv/Landskrona Efterlysta identifieras, allmänheten informeras och transparensen ökar.
När polisen i nordvästra Skåne bestämde sig för att använda Facebook i sin kommunikation, blev responsen omedelbart positiv.Det kan låta självklart att lokalpolis använder sig av Facebook i sitt dagliga arbete.

Trelleborgs Allehanda - 05 jul 13 kl. 16:30

Sociala medier hjälper polisen

Arkivfoto: Tom Wall
Polisens utredningar visar att sociala medier hjälper dem i arbetet. Men i södra Skåne använder man sig ännu inte av facebook eller twitter.
?

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Så kan en människa hoppa 6,18 meter med hjälp av en stav

En människa kan hoppa 6 meter och 18 centimeter i stav. Det är den nya världsrekordhöjd som Armand ”Mondo” Duplantis har satt i vinter. .

DN - 15 minuter sedan

Björn af Kleen: Tre saker att hålla koll på i nattens val i Nevada

Natten till söndagen röstar Nevada, den tredje delstaten i Demokraternas primärval..

DN - 1 timme sedan

Så skapar du ett nätverk från grunden

Ny stad och nya människor. Kanske till och med ett nytt land. Hur gör man egentligen för att skaffa sig ett kontaktnät?.

DN - 1 timme sedan

Virussmittan kan ha startat en månad tidigare

Det nya coronaviruset kan ha börjat spridas redan i slutet av november. En månad tidigare än vad som varit känt..

DN - 2 timmar sedan

Skaparen av Legofiguren har dött

Jens Nygaard Knudsen, dansken som skapade Legofiguren, är död. Det säger hans hustru, Marianne Nygaard Knudsen, till danska TV2..

DN - 3 timmar sedan

Loginov fick starta efter polisrazzian – men Frankrike vann VM-guldet

Ridån för svensk del gick ridån ned direkt. Då blev herrstafetten i skidskytte-VM en kamp mellan giganterna, som Frankrike vann..

DN - 4 timmar sedan

Jonna Sundling tvåa i världscupsprint efter spurtduell

Jonna Sundling kom tvåa på sprintetappen i Trondheim på den näst sista dagen av den norsk-svenska skidtouren..

DN - 5 timmar sedan

Vasaloppet kämpar för att rädda Öppet spår

Vasaloppsarrangörerna jobbar febrilt för att rädda söndagens Öppet spår. Det ösregn och kraftiga vindar som dragit över västra Dalarna….

DN - 5 timmar sedan

Grötbrist i butikerna efter torkan 2018

Det gapar fortfarande tomt på butikshyllor där barnmatsproducenten Sempers gröt respektive välling brukar husera..

DN - 6 timmar sedan

WHO kraftsamlar för att stoppa det nya coronaviruset att få fäste i Afrika

Över 80 procent av de smittade med covid-19 får lindriga symptom, 20 procent blir allvarligt sjuka och två procent dör..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.