Nyan > Svenskfinland

Monday, 17 February, 20:49

Nyan - 14 feb 20 kl. 18:00

Kontroll av färjeårskortVecka 8 och 9 utför Ansgar Ab kontroll av giltiga årskort 2020 ombord på Skarven och Alfågeln. Det meddelar Ålandstrafiken. – Det kan innebära viss försening i avgångstiderna, men ju fler som har årskorten i skick desto snabbare går kontrollen, skriver Ålandstrafiken. (ss)  
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Ansgar Ab, Skarven, Alfågeln, Ålandstrafiken, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kontrollav , färjeårskort

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 15 minuter sedan

Polisen avvisade störande person

Polisen fick rycka in på måndagsmorgonen och gripa en person för ordningsstörning ombord på ett kryssningsfartyg. Personen är inte europeisk medborgare och hade sökt asyl i Finland men fått avslag. Ärendet behandlade med hjälp av en tolk och polisen har avvisat personen ut ur landet.

Nyan - 15 minuter sedan

Avvikande körning – utan körrätt

Polisen fick under måndagen in ett tips om ett fordon som inte var i skick. Föraren som körde på ett avvikande sätt kunde identifieras och föraren saknade körrätt och misstänks därför för olovlig körning. Ett ärende gällande efterbeskattning initierades också.

Nyan - 1 timme sedan

Tre från Micke-restaurang tävlar om fina titlar

Två anställda och en delägare på Restaurant Hejm i Vasa, där Michael Björklund är en av delägarna, tävlar om titeln Årets kock och Årets servitör i Finland. .

Nyan - 2 timmar sedan

Kärleksformer på arkivet

Kärlekens olika former är temat för en nyöppnad miniutställning på Ålands landskapsarkiv. I två montrar och på en närliggande väggyta visas dokument som presenterar olika tillvägagångssätt, som äldre generationer nyttjat för att visa och dokumentera ömhjärtade känslor. – De axplock som presenteras utgör dokument som landskapsarkivets personal stött på medan de i regel letat efter något annat i arkivens gömmor.

Nyan - 3 timmar sedan

Dags skriva snapssånger

Om du vill vara med i snapssångstävlingen i Club Marin den 1 mars är det dags att börja fila på verserna. Tävlingsbidrag ska skickas till Rosi Djupsund info@katrina.ax senast den 23 februari.

Nyan - 4 timmar sedan

Lindbäck till kyrkomötet

Det blir landshövdning Peter Lindbäck som representerar Åland i kyrkomötet under den kommande fyraårsperioden. Första ersättare är Nina Lindfors och andra ersättare är Johan Ehn. Ålands nuvarande lekmannaombud Bror Gammals blev alltså utslagen i kyrkomötesvalet.

Nyan - 5 timmar sedan

”Trodde aldrig jag skulle bli vald”

Författaren, journalisten och Mariehamns församlingspräst Katarina Gäddnäs valdes nyligen in i Borgå Stifts fullmäktige, som en av sju finlandssvenska präster. .

Nyan - 7 timmar sedan

Norra Åland vill ha plats i ÅHS

Norra Åland hade en av sina bästa ombudsstämmor någonsin, åtminstone om man får tro nya ordföranden. .

Nyan - 9 timmar sedan

Nu söks tävlande och dansare till MGP

Nu är det åter dags att söka till MGP, Melodi Grand Prix, en låtskrivartävling som hålls för fjortonde gången och som riktar sig till musikintresserade 8-15 åringar i Svenskfinland. .

Nyan - 10 timmar sedan

16 sökande till staden – fel datum i annons

Mariehamns stad har i annonser sökt ny personalchef. Man har dock angett fel datum för sista ansökningsdag, i fredags, i stället för i dag, måndag, klockan 15. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.