Expressen > Nyheter

Wednesday, 19 February, 21:33

Expressen - 14 feb 20 kl. 17:58

Kronprinsens jaktdag – för första gången med kvinnorNär kronprins Frederik bjudit in på jakt har bara män varit inbjudna. Det har väckt ilska.– Det bevisar ännu en gång att kungahuset är föråldrad institution, sa politikern Rosa Lund när frågan var aktuell i höstas. Nu verkar kronprinsen ha lyssnat på kritiken. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Frederik, Rosa Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kronprinsens, jaktdagför första , gångenmed , kvinnor
SVT - 29 jun 18 kl. 03:11

Saudiska kvinnor gripna trots regimens reformvåg

Under det saudiske kungadömets nye starke man, kronprins Muhammed bin Salman, får kvinnor nu köra bil och starta företag utan tillstånd från män. Men samtidigt har en arresteringsvåg av kvinnorättsaktivister förbryllat omvärlden. Hur seriösa är egentligen den blott 32-årige kronprinsens påstådda reformiver?

DI - 09 sep 19 kl. 18:39

Kronprinsens rockad ökar osäkerheten på oljemarknaden

För andra gången på tre år har den saudiske kronprinsen Mohammed bin Salman sparkat landets energiminister..

Skånskan - 27 okt 18 kl. 19:43

Husarerna fångades av Malmökonstnär

LIMHAMN Skisserna är tusentals från Limhamnsfältet, hästarna och Kronprinsens husarer, men även porträtten och landskapen i dåtidens Malmö.
Nu visar Limhamns museum ett axplock av Malmökonstnären Hjalmar Asp nästan hundra år gamla verk.Det startade med en tavla över Kalkbrottet signerad morfar Hjalmar Asp inlämnad av barnbarnet Veronica Ripa när Limhamns museum efterlyste just foton och tavlor från Kalkbrottet.

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 06:30

Imponerande ridvärld bra reklam för Malmö

Tillbringade dagen på Malmös naturskönaste idrottsplats, den både fasta och mobila ridsportanläggningen vid Ribersborgsstranden.Den eminenta idén till anläggningen föddes på gatukontoret, som härskat över den ?allmänna parkmarken?

Sydsvenskan - 30 aug 13 kl. 06:30

Krönika: Bra reklam för Malmö

Tillbringade dagen på Malmös naturskönaste idrottsplats, den både fasta och mobila ridsportanläggningen vid Ribersborgsstranden. Den eminenta idén till anläggningen föddes på gatukontoret, som härskat över den ?allmänna parkmarken?

Sydsvenskan - 16 okt 13 kl. 06:30

Villan var Malmös första barnsjukhus

FRÅGA: Vilken var villan mittemot Intimans ingång, som hade ett mystiskt, nästan spöklikt, skimmer över sig?Agneta af Jochnick ÖstbornSVAR: Huset på Rönneholmsvägen 22 ett barnsjukhus, det tredje av privat initiativ i Sverige. Malmö Barnsjukhus, ritat av Christian Mortensen, låg 1887 idylliskt på landet med gröna trädgårdar och gröna fält fjärran stadens buller och os, med vårdplats för uppemot 40 barn i två salar som vardera mätte tolv gånger åtta meter.

HBL - 10 jan 14 kl. 23:00

Sverige och grannarna

Den svenska kungen har blivit bjuden till Norge den 17 maj i år. Men han åker inte.Det är inte vilket litet kalas som helst som Carl XVI Gustaf och hans familj tackar nej till.

BT - 02 sep 14 kl. 01:47

Fortfarande strömlöst i Kronprinsen

I natt är fortfarande närmare 1 000 av Eons elkunder i och runt höghuset Kronprinsen i Malmö utan ström efter översvämningarna. Eon hade hoppats att de skulle ha fått strömmen tillbaka vid midnatt, men den prognosen höll inte. - Vår förhoppning är att hälften ska få elen tillbaka under senare delen av natten och resterande en bit in på morgondagen, säger Björn Persson vid Eons pressjour.

Kristianstadsbladet - 02 sep 14 kl. 01:47

Fortfarande strömlöst i Kronprinsen


I natt är fortfarande närmare 1 000 av Eons elkunder i och runt höghuset Kronprinsen i Malmö utan ström efter översvämningarna. Eon hade hoppats att de skulle ha fått strömmen tillbaka vid midnatt, men den prognosen höll inte. - Vår förhoppning är att hälften ska få elen tillbaka under senare delen av natten och resterande en bit in på morgondagen, säger Björn Persson vid Eons pressjour.

Skånskan - 04 jun 16 kl. 14:00

En jubilar väl värd ett besök

Kultur och Nöje Jubileumsprogram 6 juni, huvuddragen:
08.30: Sofiero öppnar
10.00: Kungaparet anländer till slottet
10.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Kultursveriges krav på Kinas president

Författarna Alex Schulman och David Lagercrantz är två av undertecknarna av ett öppet brev till den kinesiske presidenten.Där kräver de – med ett 30-tal kulturchefer, journalister, jurister och Kina-kännare – att den svenske förläggaren Gui Minhai släpps fri.– Detta visar på en bred uppslutning i den svenska offentligheten i fråga om Kinas fängslande av Gui Minhai, säger Expressens kulturchef Karin Olsson, som är en av avsändarna..

Expressen - 15 minuter sedan

Containerbrand ska ha spridit sig till förskola

Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats till en kraftig containerbrand i Nyköping – som ska ha spridit sig till en förskola som ligger intill. .

Expressen - 30 minuter sedan

Julia, 25, lämnade allt – för att sälja traktorer

Julia Franzén, 25, lämnade Sverige för att sälja lantbruksmaskiner i Belgien. – Det är lite tufft, men jag tycker om den här typen av arbete, säger hon. .

Expressen - 30 minuter sedan

Kina utvisar journalister efter debattartikel om coronavirus

Den Kinesiska regeringen meddelar att de utvisar tre journalister efter en kritiserad debattartikel, rapporter The New York Times.  De berörda journalisterna jobbar för den amerikanska tidningen Wall Street Journal.De har nu fem dagar på sig att lämna landet..

Expressen - 1 timme sedan

Prinsessan Sofia är utsedd till världens bäst klädda kunglighet

Snyggt jobbat, Sofia!Det amerikanska magasinet InStyle har nu utsett prinsessan av Sverige till världens bäst klädda kunglighet..

Expressen - 1 timme sedan

Malin fick amputera benet för att kunna gå

Efter att inte ha kunnat använda sitt ben under flera år på grund av intensiv smärta gjorde Malin Gerdle ett drastiskt val. Hon valde att genomgå en amputation.– Smärtan har inte minskat men min livskvalitet har ökat, säger Malin Gerdle som lider av CRPS..

Expressen - 1 timme sedan

Måltavlan i Gröndal: Dömd rånare – och pokerspelare

Mannen har suttit i fängelse flera gånger, bland annat för klockrån.Han har också spelat poker för stora summor – och säger själv att han har hundratusentals kronor i skulder.Nu pekas han ut som måltavla för sprängningen i Gröndal..

Expressen - 1 timme sedan

Bil körde in i buskage

En bilist har kört rätt in i ett buskage i centrala Malmö under onsdagskvällen.Orsaken är oklar men enligt Sydsvenskan ska två personbilar kolliderat i samband med olyckan..

Expressen - 1 timme sedan

Viltolycka utanför Gislaved

Under onsdagskvällen har framkomligheten varit begränsad på länsväg 599 utanför Reftele, Gislaved.Orsaken är att en viltolycka inträffat på platsen..

Expressen - 1 timme sedan

De 30 viktigaste sakerna som Donald Trump gjort

Det stormar kring USA:s 45:e president mest varje dag.Det kan skymma det faktum att han som president trots allt fått en hel del gjort.Här är 30 saker som skett under Donald Trump..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.