DI > Ekonomi

Friday, 21 February, 04:15

DI - 14 feb 20 kl. 17:48

Europabörser: Peugeot rasade på sänkt utdelningEuropeiska börser var blandade på fredagen med en övervikt åt det negativa hållet..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Europabörser, Peugeot, rasade, sänkt, utdelning
DI - 13 jun 13 kl. 11:37

Europabörser: Ny tillväxtoro sänker kurserna

De ledande Europabörserna pressas tillbaka under den inledande handeln på torsdagen och följer därmed efter den svaga utvecklingen som noterats i Asien och New York. Investerarna oroar sig ånyo för den globala tillväxten efter att Världsbanken sänkt sina globala tillväxtprognoser för 2013..

DI - 07 okt 14 kl. 17:42

Europabörser: Tyska banker föll

De ledande Europabörserna föll utan undantag på tisdagen, efter att IMF sänkt sin tillväxtprognos för andra gången på några månader och en svag tysk industriproduktion..

DI - 14 okt 14 kl. 18:32

Europabörser: Steg överlag trots tysk prognos

Europabörserna steg överlag på tisdagen, efter en annars slagig handelsdag. Tyskland lyckades stänga högre trots att landet sänkt sin BNP-prognos för både 2014 och 2015.

DI - 17 dec 18 kl. 18:01

Europabörser: Tvåsiffrigt tapp för Zalando

Europabörserna handlades tydligt lägre under måndagen. En sänkt helårsprognos från brittiska e-handlaren Asos satte avtryck på klädbolag som föll kraftigt över hela kontinenten..

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 12 kl. 11:40

Europabörser öppnar neråt

De stora börserna i Europa föll vid handelns inledning på fredagen. Särskilt bankaktier föll sedan kreditvärderingsinstitutet Moody's sänkt betyget för några av världens största finansinstitutioner. Londonbörsens FTSE-index sjönk med 0,8 procent, Frankfurtbörsens DAX-index med 1,1 procent och Parisbörsens CAC-index med 0,4 procent..

DI - 29 maj 13 kl. 17:51

Europabörser: Fed skrämde

Börssentimentet var svagt i Europa på onsdagen, i spåren av att OECD sänkt sina tillväxtestimat för regionen och spekulation i USA om att Fed kan komma att minska på sina ekonomiska stimulanser..

DI - 03 jul 13 kl. 18:07

Europabörser: Verkstadsaktier agerade sänke

Onsdagen var en tung börsdag i Europa där samtliga ledande index föll. Oroligheter i Portugal och Egypten tyngde investerares sentiment. På bolagsfronten tog banker stryk efter att Standard & Poor's sänkt tre europeiska tungviktare..

DI - 07 nov 13 kl. 18:29

Europabörser: Vände nedåt efter ECB-besked

De ledande europeiska handelplatserna stängde mestadels lägre på torsdagen. Beskedet om sänkt ränta från ECB fick indexen att stiga vid lunchtid, men efter den initialt positiva reaktionen föll börserna tillbaka, och noterades kring dagens lägstanivåer vid stängning..

DI - 08 nov 13 kl. 17:25

Europabörser: Frankrike på hal is

De europeiska börserna gick åt olika håll på fredagen. Franska aktier tyngdes av att S&P sänkt landets kreditbetyg, samt en industriproduktionen som oväntat minskade i augusti..

DI - 09 jan 14 kl. 17:58

Europabörser: Råvarubolag bottnar

De europeiska börserna stängde torsdagens handel på lägre nivåer, efter att nedgångar under eftermiddagshandeln sänkt indexen från tidigare nivåer på plus..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Noll i omsättning för bränslecellsbolaget Myfc

Bränslecellsbolaget Myfc, listat på First North, redovisar 0 kronor i nettoomsättning för alla fyra kvartal under 2019. .

DI - 5 timmar sedan

Motion är inte dataspelandets motpol

De senaste åren har jag många gånger fått frågan: hur får jag min tonåring att röra på sig..

DI - 6 timmar sedan

Isen i Luleå lockar holländska skridskofantaster

Nederländerna är landet med många skridskofantaster – men lite naturis. I veckan går ett av landets mest prestigefyllda långlopp av stapeln….

DI - 6 timmar sedan

Wall Street: Coronaoro sänkte USA-börserna

Börserna i New York sjönk på torsdagen efter förnyad oro för coronavirusets effekter..

DI - 6 timmar sedan

Bodenholm gick på blankningssmäll mot Latourbolaget

Hedgefonden Bodenholm tappade på torsdagen knappt 46 miljoner svenska kronor på sin blanka position i norska Tomra, som rusade med över 19….

DI - 6 timmar sedan

Coffee Stains vd har sålt aktier för 40 Mkr

Anton Westbergh, vd på Coffee Stain Studios, som ägs av Embracer har i två omgångar sålt nästan 0,4 miljoner aktier i Embracer till ett….

DI - 6 timmar sedan

Spelanalytikern: Förvärven kommer lyfta First North-bolagen

Redeyes analytiker hyllar två av de rapportaktuella gamingbolag. Båda bolagen har nyligen gjort stora förvärv men faller nu på börsen efter….

DI - 6 timmar sedan

Ytterligare stöd för Nooshi Dadgostar

Ännu ett partidistrikt ställer sig bakom Nooshi Dadgostar som ny partiledare för Vänsterpartiet efter Jonas Sjöstedt..

DI - 6 timmar sedan

Hållbar ekonomi huvudfokus för nye börs-vd:n

Hållbarhet kommer att fortsätta stå i fokus när Fredrik Ekström tar över vd-jobbet på Stockholmsbörsen, säger han till Di..

DI - 6 timmar sedan

Nya chefens dubbla stolar äventyrar Stockholmsbörsens frihet

Lauri Rosendahl slutar som vd för Stockholmsbörsen efter fem år. Han har varit en synlig representant för svensk börshandel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.