Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 23 February, 11:09

Helsingborgs Dagblad - 14 feb 20 kl. 17:39

Kvinna dog – blev sparkad av skrämd hästEn kvinna i 35-årsåldern har avlidit efter att ha blivit sparkad av en häst. Olyckan ägde rum i onsdags kväll i ett stall i trakten av Sollefteå. Kvinnan har vårdats på universitetssjukhuset i Umeå, men hennes liv gick inte att rädda, rapporterar Alleha.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sollefteå, Umeå, Alleha

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, dogblev , sparkadav , skrämd, häst
YLE - 28 jan 14 kl. 13:44

Böter i fall där kvinna dog av isblock

Ett fall där en kvinna dog under ett snöras från ett tak har lett till en bötesdom. Det var i februari 2012 som en femtioårig kvinna dog efter att ha träffats av snö och is som föll från ett hustak i korsningen av Idrottsgatan och Savilagatan i Bortre Tölö. Enligt Helsingfors tingsrätt hade fastighetsskötaren försummat sitt ansvar för säkerheten och dömde denne till 60 dagsböter för dödsvållande.

YLE - 08 jun 17 kl. 07:50

Man och kvinna dog i avkörning i Esbo

En man och en kvinna dog i en bilolycka i Esbo tidigt på torsdagsmorgonen. Olyckan skedde på Finnovägen. Det här uppger Västra Nylands polisinrättning.

HBL - 23 jun 12 kl. 13:41

Ung kvinna dog i singelolycka i Juankoski

En ung kvinna dog i en singelolycka i Juankoski i Norra Savolax på lördagsmorgonen. Polisen misstänker att den 18-årige föraren var berusad.  Det fyra personer starka sällskapet hade firat midsommaraftonen i de lokala restaurangerna innan de beslöt att sätta sig i bilen.

YLE - 18 sep 17 kl. 15:04

Kvinna dog i samband med förlossning - sjukskötare och barnmorska friades i rätten

Helsingfors hovrätt anser att en sjukskötare och en barnmorska vid Barnmorskeinstitutet i Helsingfors inte kan hållas ansvariga för att en kvinna dog i sviterna av en förlossning. Tingsrätten hade tidigare dömt sjukskötaren och barnmorskan för dödsvållande. Kvinnan anlände till Barnmorskeinstitutet i februari 2012 och vårdpersonal utförde akut kejsarsnitt på henne, vilket ledde till komplikationer.

GöteborgsPosten - 28 sep 12 kl. 08:42

Kvinna dog efter brand i Frölunda

En kvinna dog och en kvinna fördes till sjukhus efter en lägenhetsbrand på Smyckegatan i Frölunda på fredagsmorgonen..

Expressen - 15 feb 14 kl. 07:07

Kvinna dog i London när hus rasade över bil

Gårdagens orkanvindar på upp mot 130 kilometer i timmen har tagit ytterligare ett liv i Storbritannien. En kvinna dog och en man skadades när en byggnad rasade över en bil i London sent på lördagskvällen. – Trots omfattande insatser för att återuppliva henne dödförklarades en kvinna på platsen, säger en talesperson för ambulansen, till Sky news.

SR - 01 feb 11 kl. 04:00

Kvinna dog i cell - sjukvården kritiseras

30-årig sjuk kvinna dog inlåst i cell på Kronobergshäktet efter att ha skickats tillbaka dit från akuten. Nu kritiserar Kriminalvården sjukvården för att inte ta emot frihetsberövade, trots att de är sjuka..

DN - 08 sep 11 kl. 21:50

Kvinna dog av giftiga ångor på McDonald's

En 80-årig kvinna dog och nio andra personer fick föras till sjukhus sedan de andats in giftiga ångor på en toalett på en McDonald's-restaurang i Georgia..

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 11 kl. 05:38

Kvinna dog i villabrand

En 45-årig kvinna dog på fredagskvällen i en villabrand i Vassmolösa, söder om Kalmar, och en 53-årig man fördes till sjukhus med allvarliga brännskador. Larmet kom strax efter klockan 18 och när polisen och räddningstjänst kom fram var villan redan övertänd. ?

GöteborgsPosten - 30 nov 11 kl. 07:41

Kvinna dog av svält i Caremas vård

En äldre kvinna dog av svält efter att ha bott hos Carema Care i tre år, rapporterar Sveriges Radio Väst P4..

SN - 04 dec 11 kl. 10:12

Kvinna dog efter sjödrama

En kvinna dog efter att bärgats ur vattnet sedan en segelbåt sjunkit utanför Harstena i Gryts skärgård på lördagskvällen..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

148 kvadratmeter stort hus i Höganäs sålt för 1 900 000 kronor

Försäljningen av huset på Ängsgatan 3 är nu klar..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Jan Björklund klar för ”Let's dance”

Jan Björklund snörar på sig dansskorna i årets säsong av "Let's dance", det avslöjades i TV4:s "Nyhetsmorgon". Liberalernas förre partiledare är den första tävlande att presenteras av TV4 inför årets säsong av programmet. – De ringde i höstas och frågad.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Ärkebiskopen: ”Vi ska inte vara en front mot islam”

Antje Jackelén i stor intervju om Israel, islam, migration, SD och evigheten..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kolproduktion tillbaka efter virusstopp

De största statliga kolproducenterna i Kina har nu återupptagit produktionen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Stora störningar för bankjätte

Sedan åttatiden i morse har Nordea tekniska problem med sina digitala tjänster. Kunder kan inte logga in på vare sig internetbanken eller mobilbanken. – Vi har inte fastställt någon orsak ännu, men problemet är felanmält och våra tekniker arbetar på att.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Vädret orsakar tågstopp

Det väntas fortsatt busväder i stora delar av södra Sverige under söndagen, något som får konsekvenser för bland annat tågtrafiken. Trafikverket meddelar att tåg på en rad sträckor ställs in under dagen på grund av blåst och stora regnmängder. Bland ann.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Guide: Ski Tour, söndag

Det riskerar att bli två odramatiska jaktstarter som avslutar Ski Tour 2020. Therese Johaug och Alexander Bolsjunov går mot var sin imponerande totalseger i touren. Men Johaugs överlägsenhet kan i alla fall ha oförutsedda konsekvenser på damloppet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Näslund i otäck krasch – missade final

Svenska skicrosstjärnan Sandra Näslund kraschade otäckt i semifinalen i världscuptävlingen i Solnetjnaja Dolina i Ryssland. 23-åringen kom fel i sista hoppet och snurrade ett varv i luften innan hon landade i branten. Efter en stund kunde svenskan resa.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Himlen var som en brandvägg”

Elden tog paret Kleinitz gård i sydöstra Australien. I fyra dagar kämpade de ensamma mot naturen och trots regn är faran inte över i området. – Men just här kommer det inte brinna, allt brännbart i skogen är slukat, säger Roddy Kleinitz.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Jobbmässa ska locka fler att jobba i Helsingör

Jobbmässa i Helsingborg och Helsingör ska få fler att jobba på andra sidan Sundet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.