Expressen > Nyheter

Friday, 21 February, 14:39

Expressen - 14 feb 20 kl. 17:34

Uppgift: USA har nått avtal med talibanernaUSA och talibanerna har nått en överenskommelse om vapenvila som kan leda till ett amerikanskt tillbakadragande från Afghanistan.Detta enligt en högt uppsatt tjänsteman i den amerikanska administrationen, rapporterar AP..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
USA, Afghanistan, AP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgift, USAhar , nått, avtalmed , talibanerna
Sydsvenskan - 14 aug 11 kl. 06:30

USA hoppas avslöja avtal mellan Iran och al-Qaida

Enligt USA hjälper Iran terrorfinansiärer att slussa pengar till al-Qaidas ledare i Paki­stan. USA:s?
Enligt USA hjälper Iran terrorfinansiärer att slussa pengar till al-Qaidas ledare i Paki­stan.

DI - 05 mar 18 kl. 08:00

PAXMAN når milstolpe om 250 skalpkylningssystem i USA, inklusive nytt avtal med topp tio-rankat cancercenter

PAXMAN meddelar att bolaget har uppnått sin målsättning i USA om att installera eller teckna leveransavtal om minst 250 skalpkylningssystem inom ett år efter FDA-godkännandet i april 2017. Milstolpen uppnåddes genom tecknandet av ett nytt avtal med ett av USAs tio främsta cancercenter enligt ansedda US News & World Reports årliga utvärdering..

DI - 31 aug 18 kl. 21:33

Samtalen mellan Kanada och USA avslutade utan avtal

Handelssamtalen mellan USA och Kanada avslutades på fredagen utan att något avtal hade nåtts.  Det rapporterar Wall Street Journal med hänvisning till källor..

DI - 22 aug 18 kl. 15:02

USA: Inget Nafta-avtal klart än

Parterna har ännu inte kommit överens om ett nytt Nafta-avtal, det kvarstår viktiga frågor som måste lösas..

SR - 12 feb 19 kl. 02:59

USA: Preliminärt avtal för att hindra ny nedstängning

Demokraterna och Republikanerna säger sig ha nått ett prelliminärt avtal som ska förhindra att delar av statsapparaten återigen stängs ned..

Affärsvärlden - 10 jun 19 kl. 07:19

USA når avtal med Mexiko - tullarna dras tillbaka

Under natten mot lördagen meddelade Donald Trump, via twitter, att ett avtal har nåtts med Mexiko och att hotet om importtullar dras tillbaka..

Expressen - 14 sep 13 kl. 12:26

Ryssland och USA nådde avtal om Syrien

USA och Ryssland har kommit överens om hur Syriens kemvapen ska förstöras. - Det finns ingen militär lösning på konflikten i Syrien, sa USA:s utrikesminister John Kerry på en presskonferens i dag. Ryska kollegan Sergej Lavrov tackade därefter John Kerry för "konstruktiva samtal" under förhandlingarna..

Kristianstadsbladet - 30 sep 14 kl. 13:04

Afghanistan och USA skrev på avtal


Afghanistan och USA har undertecknat det försenade säkerhetsavtal som kommer att låta en del av de amerikanska styrkorna att stanna i landet efter årsskiftet. Avtalet undertecknades en dag efter att den nye afghanske presidenten Ashraf Ghani svurits in.Avtalet undertecknades av den afghanske säkerhetsrådgivaren Hanif Atmar och USA:s ambassadör James Cunningham vid en ceremoni i presidentpalatset i Kabul..

Helsingborgs Dagblad - 30 sep 14 kl. 13:07

Afghanistan och USA skrev på avtal

Afghanistan och USA har undertecknat det försenade säkerhetsavtal som kommer att låta en del av de amerikanska styrkorna att stanna i landet efter årsskiftet. Avtalet undertecknades en dag efter att den nye afghanske presidenten Ashraf Ghani svurits in. Avtalet undertecknades av den afghanske säkerhetsrådgivaren Hanif Atmar och USA:s ambassadör James Cunningham vid en ceremoni i presidentpalatset i Kabul..

BT - 30 sep 14 kl. 13:04

Afghanistan och USA skrev på avtal

Afghanistan och USA har undertecknat det försenade säkerhetsavtal som kommer att låta en del av de amerikanska styrkorna att stanna i landet efter årsskiftet. Avtalet undertecknades en dag efter att den nye afghanske presidenten Ashraf Ghani svurits in. Avtalet undertecknades av den afghanske säkerhetsrådgivaren Hanif Atmar och USA:s ambassadör James Cunningham vid en ceremoni i presidentpalatset i Kabul..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Här filmade och slog tonåringarna flickan

En film som visar en misshandel av en flicka har fått stor spridning och skapat starka reaktioner de senaste dagarna.Nu kan Expressen berätta att den spelades in vid Söderbymalmsskolan söder om Stockholm och att händelsen utreds av polis..

Expressen - 45 minuter sedan

Påtänd åskådare sparkade vakt under taekwondomatch

Det blev våldsamt värre under President's cup i Helsingborg i torsdags.Helsingborgs Dagblad skriver att en påtänd åskådare sparkade en vakt - och tre polispatruller fick rycka ut och gripa honom..

Expressen - 1 timme sedan

Greta Thunbergs plan – hoppas påverka EU

EU-parlamentets talman har bjudit in Greta Thunberg till ett särskilt möte.Syftet är att diskutera den nya europeiska klimatlagen som presenteras i mars..

Expressen - 1 timme sedan

Så vill Harry och Meghan bo – tittar på lyxvilla i USA

Meghan och prins Harry är seriösa med sina planer på en bas i Kalifornien – och har börjat titta på hus, enligt uppgifter till The Sun. Ett potentiellt köp är en jättevilla med både pool och tennisbana i attraktiva Malibu utanför Los Angeles.Villan, som har en prislapp på sju miljoner dollar – drygt 68,6 miljoner svenska kronor.

Expressen - 2 timmar sedan

Efter vattenkaoset: Stabsläge införs

Länsstyrelsen i Kronoberg har beslutat att gå upp i stabsläge. Beslutet togs på fredagsmorgonen, rapporterar P4 Kronoberg. Vattennivåerna i bland annat  Ronnebyån och Mörrumsån har blivit så höga att översvämningar kan orsaka allvarliga skador..

Expressen - 2 timmar sedan

Stina skadades av halvmeter djupt hål – får ingen ersättning

Stina Pedersen, 24, hade bara precis klivit av stadsbussen - när hennes ben plötsligt försvann ned i ett halvmeter långt hål. Hon drabbades av skador i såväl skenben som knä.Men Trelleborgs kommun behöver inte betala något skadestånd för olyckan.

Expressen - 2 timmar sedan

Baylan kallar företag till krismöte – efter coronautbrottet

Ibrahim Baylan kallar en rad företag till krismöte med anledning av coronautbrottet.– Även om det inte är särskilt dramatiskt just nu så är det ändå viktigt för regeringen att ha en nära dialog med företagen och få deras bedömning inför våren och sommaren, säger Baylan till TT.Företag som kallas är Volvo och Scania bland annat..

Expressen - 2 timmar sedan

Hon misstänks för blodigt mord: ”Älskade honom...”

Dödsskriket ekade i huset – det var slutet på en kärleksrelation.Kvinnan som misstänks ha tagit livet av sin partner skriver nu i ett brev:”Jag älskade honom och han mig.”.

Expressen - 2 timmar sedan

Kan inte umgås med sina egna barn: ”Fruktansvärt”

För tredje gången på kort tid har Frida Wallberg, 36, fått föras akut till sjukhus.Problemen har gjort att den förra världsmästaren i boxning inte längre kan umgås med sina egna barn.– Det är en fruktansvärd smärta, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Obevakad patient satte smörgås i halsen och dog

En person med en större sjukdomsbild vårdades på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg för en mindre hjärnblödning.När patienten var obevakad på avdelningen så satte patienten en smörgås i halsen och avled av ett hjärtstopp.Nu har sjukhuset anmält sig själva enligt lex Maria.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.