DI > Ekonomi

Friday, 21 February, 03:53

DI - 14 feb 20 kl. 16:45

Swedbanks it-haveri upprör kunder: ”Stora risker”Swedbank upplevde ett totalt it-haveri under natten mot fredagen, enligt banken berodde det på ett internt nätverksfel. ”Vi ber våra kunder. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbanks, it-haveri, upprör, kunderStora , risker
SVT - 20 feb 19 kl. 11:33

Swedbanks svar till upprörda kunder: ”Vi har inget att dölja, se programmet”

I SVT:s granskning framkommer att Swedbank kan ha använts för systematisk penningtvätt i flera år. Flera personer har på sociala medier kommenterat avslöjandet och Swedbank har också valt att svara på kommentarer via Twitter: ”Om du inte redan sett programmet uppmanar vi dig att göra det.”.

BT - 11 apr 14 kl. 15:05

Uppdatering bakom Swedbank-haveri

En rutinmässig uppdatering hos Swedbank gick fel och gjorde att bankens kunder under sex timmar natten mot fredagen varken kunde använda onlinetjänster eller bankkort. – Vi måste säkerställa att det inte upprepas, säger Swedbanks presschef Anna Sundblad. Exakt vad som gick fel på torsdagskvällen är inte utrett än.

PrivataAffärer - 01 apr 19 kl. 07:00

Swedbanks styrelse slår ifrån sig efter nya uppgifter

Slutsatsen i rapporten ska enligt tidigare mediauppgifter vara att det fanns stora brister i Swedbanks arbete mot penningtvätt i den estniska verksamheter och det var alltså den rapport som styrelsen inte ville lämna över när Ekobrottsmyndigheten genomförde en razzia på Swedbanks huvudkontor i förra veckan. ”Finansmarknadskammaren samverkar dagligen med banker och andra aktörer på finansiella området och jag har aldrig varit med om att en bank eller annan aktör på den finansiella marknaden någonsin motsatt sig att vi skulle få ta del av handlingar eller information som behövs för våra förundersökningar, även om det är advokater som medverkat till informationen vi behöver”, sade Thomas Langrot till Dagens Industri. Swedbank bemöter i ett pressmeddelande anklagels

SVT - 14 feb 20 kl. 09:03

Swedbanks kunder om störningen: ”Katastrof!”

Sedan natten till fredagen har Swedbanks och Sparbankernas e-tjänster haft stora driftstörningar. Varken kortbetalningar, hemsidan eller Swish-betalningar fungerar – något som upprört flera kunder..

DI - 31 mar 16 kl. 22:29

Stor ilska från Swedbanks kunder

Det mullrar i kundleden hos Swedbank. Aktiespararna får många upprörda samtal från kunder och aktieägare. Samtidigt har flödet av kunder från storbanken ökat rejält till låntjänsten Lånbyte i spåren av turbulensen..

GT - 03 jun 15 kl. 20:43

Bluffmejl utnyttjar ett haveri hos Swedbank

Swedbanks kunder har tidigare drabbats av bluffmejl som ser ut att komma från deras bank – nu händer det igen. Den här gången kan bedragarna vara listigare än någonsin. – Tyvärr är det här ganska vanligt.

DN - 01 feb 17 kl. 21:46

Swedbank stoppar bankomatuttag efter haveri

Polisen har satt in bevakning på Swedbanks bankomater efter rykten om obegränsade uttag. Nu stoppar Swedbank tillfälligt alla bankomatuttag från en stor del av sina kunder..

DN - 01 feb 17 kl. 21:46

Swedbank stoppar bankomatuttag efter haveri

Polisen har satt in bevakning på Swedbanks bankomater efter rykten om obegränsade uttag. Nu stoppar Swedbank tillfälligt alla bankomatuttag från en stor del av sina kunder..

DN - 01 feb 17 kl. 21:46

Swedbank stoppade bankomatuttag efter haveri

Polisen har satte på onsdagskvällen in bevakning på Swedbanks bankomater efter rykten om obegränsade uttag. Swedbank stoppade tillfälligt alla bankomatuttag från en stor del av sina kunder. Vid 23.

SvD - 24 sep 14 kl. 17:47

Swedbank-kunder upprörda över extra räntedagar

Swedbanks bolånekunder kan ha dränerats på cirka 150 miljoner kronor årligen genom trixet med extra räntedagar. Men från Swedbank kommer nu beskedet att kunderna inte kan räkna med att få räntepengar tillbaka..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Noll i omsättning för bränslecellsbolaget Myfc

Bränslecellsbolaget Myfc, listat på First North, redovisar 0 kronor i nettoomsättning för alla fyra kvartal under 2019. .

DI - 5 timmar sedan

Motion är inte dataspelandets motpol

De senaste åren har jag många gånger fått frågan: hur får jag min tonåring att röra på sig..

DI - 5 timmar sedan

Isen i Luleå lockar holländska skridskofantaster

Nederländerna är landet med många skridskofantaster – men lite naturis. I veckan går ett av landets mest prestigefyllda långlopp av stapeln….

DI - 6 timmar sedan

Wall Street: Coronaoro sänkte USA-börserna

Börserna i New York sjönk på torsdagen efter förnyad oro för coronavirusets effekter..

DI - 6 timmar sedan

Bodenholm gick på blankningssmäll mot Latourbolaget

Hedgefonden Bodenholm tappade på torsdagen knappt 46 miljoner svenska kronor på sin blanka position i norska Tomra, som rusade med över 19….

DI - 6 timmar sedan

Coffee Stains vd har sålt aktier för 40 Mkr

Anton Westbergh, vd på Coffee Stain Studios, som ägs av Embracer har i två omgångar sålt nästan 0,4 miljoner aktier i Embracer till ett….

DI - 6 timmar sedan

Spelanalytikern: Förvärven kommer lyfta First North-bolagen

Redeyes analytiker hyllar två av de rapportaktuella gamingbolag. Båda bolagen har nyligen gjort stora förvärv men faller nu på börsen efter….

DI - 6 timmar sedan

Ytterligare stöd för Nooshi Dadgostar

Ännu ett partidistrikt ställer sig bakom Nooshi Dadgostar som ny partiledare för Vänsterpartiet efter Jonas Sjöstedt..

DI - 6 timmar sedan

Hållbar ekonomi huvudfokus för nye börs-vd:n

Hållbarhet kommer att fortsätta stå i fokus när Fredrik Ekström tar över vd-jobbet på Stockholmsbörsen, säger han till Di..

DI - 6 timmar sedan

Nya chefens dubbla stolar äventyrar Stockholmsbörsens frihet

Lauri Rosendahl slutar som vd för Stockholmsbörsen efter fem år. Han har varit en synlig representant för svensk börshandel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.