Världen Idag > Nyheter

Friday, 28 February, 15:51

Världen Idag - 14 feb 20 kl. 16:39

Sorg i Salem efter 20-åriga Hannas bortgångDen senaste veckan har många människor mötts för att sörja tillsammans i Salemkyrkan i Vänersborg. Detta efter att en av församlingens ungdomar omkom i havet på Hawaii där hon gick på bibelskola..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
Salem, Hannas, Salemkyrkan, Vänersborg, Hawaii

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sorgi , Salemefter , 20-åriga, Hannas, bortgång
SVT - 27 aug 15 kl. 08:38

Alison Parkers pappa: ”Min sorg är outhärdlig”

Roanoke, Virginia, där den mördade tv-duon bodde och arbetade, är en stad i sorg. 24-åriga reportern Alison Parkers pappa Andy uttrycker sin sorg och förtvivlan för Washington Post. – Är det här verkligen sant?

Expressen - 04 jan 15 kl. 11:42

Rysk fotboll är i sorg – talangen skjuten i går

Rysk fotboll är i sorg. 20-åriga Gasan Magomedov, till vardags i Anzji Machatjkala, sköts till döds på lördagskvällen. – Vi sörjer tillsammans, säger Anzjis klubbchef Sergej Korablev till RBC..

Expressen - 12 jun 18 kl. 06:41

Stjärnparets sorg – 1-åriga dottern död

Bode Miller har drabbats av en fruktansvärd tragedi.USA:s främste alpina åkare någonsin och hans fru Morgan Beck Miller har förlorat sin dotter, blott 19 månader gammal, i en drunkningsolycka.”Jag trodde aldrig att vi skulle behöva känna en sådan här smärta”, skriver paret på sina Instagram-konton..

YLE - 12 jun 18 kl. 07:41

Den tidigare alpinstjärnans stora sorg: ettåriga dottern dog i drunkningsolycka

Bode Miller och hans fru Morgan sörjer sin 19 månader gamla dotter Emeline Grier som drunknade i en swimmingpool under veckoslutet. Vi hade aldrig kunnat föreställa oss en smärta som den här, skriver Miller på Instagram..

Dagen - 05 aug 11 kl. 03:00

Hannas liv blev inte som hon tänkt sig

Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Hanna Stenlund bär den vetskapen med sig i varje steg hon tar.De senaste tio åren har präglats av sjukskrivning och vånda över krafter som inte vill räcka till.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Video: Här misshandlar kvinnan den 27-åriga mammanMisshandlade man

USA. En oroväckande video har börjat få spridning i sociala medier och nu söker polisen i Salem efter kvinnan som misshandlar en annan kvinna, skriver Sky News.– Polisen i detta land handskas med den här typen av våld varje dag.

YLE - 24 nov 15 kl. 07:30

Anhöriga behöver också stöd

Det är lätt att glömma bort sig själv som anhörig till person med psykisk ohälsa. Kunskap och samtal hjälper ofta den anhöriga att orka bättre. Är du närstående till någon med psykisk ohälsa är risken för att själv drabbas av depression över fyrtio procent.

Barometern - 03 jun 14 kl. 07:23

Får man behandlas anhöriga hur som helst?

?Sorg ?
?

Skånskan - 07 dec 18 kl. 21:29

Fotbollssverige i sorg

Sport Flera fotbollsspelare, klubbar och ledare uttryckte stor sorg över beskedet om MFF-ordföranden Håkan Jeppssons bortgång.Jag lärde känna dig både som vår ordförande men också som min vän. Du har gjort mig till en bättre ledare och person, du är en av mina absolut största förebilder, jag saknar dig redan.

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 4 timmar sedan

De hittade väg för tillväxt i Karlstad

För tjugotvå år sedan låg antalet gudstjänstbesökare i Korskyrkan, Karlstad på omkring trettio och medelåldern var 68 år. I dag myllrar församlingen av barnfamiljer och nyfrälsta – inte minst tack vare det långvariga arbetet med Alphakurser..

Världen Idag - 4 timmar sedan

Hon fann Jesus efter åtta års sökande i New Age

Sandra Dehlin och Anneli Uppman Bengtsson hade båda radikala frälsningsupplevelser och fick sedan sitt andliga hem i Korskyrkan. I dag brinner de för att göra lärjungar – i olika åldrar..

Världen Idag - 4 timmar sedan

Israeliskt framsteg i jakten på coronavaccin

Forskare i Israel tror sig vara nära ett genombrott i arbetet med att få fram ett vaccin mot coronaviruset. Enligt Jerusalem Post är förhoppningen att ett vaccin ska vara framtaget redan inom några veckor. Men ännu råder det stor osäkerhet om man kommer att lyckas, och när vaccinet i så fall kan bli tillgängligt för allmänheten..

Världen Idag - 9 timmar sedan

Teologisk högskola lyfter abortfrågan med temadag

En temadag om abort arrangeras av Skandinavisk teologisk högskola i Uppsala på tisdag. Kristna behöver ta ställning i frågan, menar rektorn Anders Gerdmar. – Församlingen har inte bara ett uppdrag att vinna människor utan också att stå upp för sanningen, säger han..

Världen Idag - 22 timmar sedan

Kyrkor lyfts fram när ryska män lever allt längre

De ryska männens medellivslängd har ökat med tio år sedan 2003. En stor del av förklaringen handlar om minskad alkoholkonsumtion, enligt ett inslag i SVT:s Rapport. Här har kyrkorna haft en viktigt roll, rapporterar SVT och får medhåll av Lars Narin på missionsorganisationen Ljus i öster..

Världen Idag - Igår: 14:10

Palmes medarbetare tror på konspiration bakom mordet

Första halvåret i år kommer någon att åtalas för Palmemordet eller så avslutas förundersökningen. Det sade Palmeutredningens åklagare Krister Petersson i förra veckan. Världen idag bad Säpos Palmeutredare Walter Kegö och Palmes folkrättsexpert Bo Theutenberg att kommentera utspelet..

Världen Idag - Igår: 11:42

Michael W Smith kommer till Sverige i sommar

En av kristenhetens största artister – Michael W Smith – kommer till Sverige i sommar. Smith kommer att uppträda både på Torpkonferensen och Nyhemsveckan..

Världen Idag - Igår: 10:00

Palestinska terrorlöner uppgår till 1,5 miljarder

Stödet från den Palestinska myndigheten till terrorister och deras anhöriga ökade kraftigt under 2019 och uppgår i dag till 1,5 miljarder. Nu krävs den svenska regeringen, en av de största bidragsgivarna till palestinierna, på svar om hur man ser på att stödet till terrordömda blir högre ju grövre brottet mot den israeliska civilbefolkningen är..

Världen Idag - Igår: 10:00

Palestinska terrorlönerna uppgår till 1,5 miljarder

Stödet från den Palestinska myndigheten till terrorister och deras anhöriga ökade kraftigt under 2019 och uppgår i dag till 1,5 miljarder. Nu krävs den svenska regeringen, en av de största bidragsgivarna till palestinierna, på svar om hur man ser på att stödet till terrordömda blir högre ju grövre brottet mot den israeliska civilbefolkningen är..

Världen Idag - Igår: 09:50

Antisemitism på svenskstödd myndighet

Den palestinska miljömyndigheten får 22,5 miljoner kronor av Sverige 2018–2021 för ”kompetenshöjande samarbete”. Samtidigt sprider myndigheten antisemitism, enligt tankesmedjan Perspektiv på Israel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.