Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 24 February, 12:23

Dagensanalys.se - 14 feb 20 kl. 16:39

Tips om kurser i digital marknadsföring på distansMed kurser i digital marknadsföring lyfter du din kompetens till nya högre nivåer. Kurserna blandar teoretiska delar med praktiska moment där du själv får lära dig att hantera verktyg som behövs. Tillsammans med Dagensanalys erbjuds en rabatt på 10 procent på alla kurser. Rabatten gäller enbart om du beställer kursen genom faktura. Ange i så fall rabattkoden DA2002 i mailkonversationen när du ber om en faktura.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Dagensanalys, DA2002, Tips

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tipsom , kurseri , digital, marknadsföring, distans
Dagensanalys.se - 06 feb 18 kl. 13:55

7 viktiga saker som du måste ha koll på i digital marknadsföring

Jobbar du med digitala kanaler och vill bli ännu bättre på att Marknadsanalys, Data, Google Analytics, Sökmotoroptimering (SEO), Sociala medier, E-postmarknadsföring och Displayannonsering. Boka upp dig i vår utbildning där du kommer att lära dig hur du ökar din synlighet med digitala annonsering och hur du ökar din konvertering – hur du säljer mer – missa inte denna utbildning. Den 19 februari kör utbildningen igång och det finns bara ett fåtal platser kvar, så om du vill vara med i årets första kursstart har du två veckor på dig innan vi kör igång.

Dagensanalys.se - 01 mar 18 kl. 19:03

7 viktiga saker som du måste ha koll på i digital marknadsföring

Jobbar du med digitala kanaler och vill bli ännu bättre på att Marknadsanalys, Data, Google Analytics, Sökmotoroptimering (SEO), Sociala medier, E-postmarknadsföring och Displayannonsering. Boka upp dig i vår utbildning där du kommer att lära dig hur du ökar din synlighet med digitala annonsering och hur du ökar din konvertering – hur du säljer mer – missa inte denna utbildning. Kursstarten sker löpande efter det att man anmäler sig, boka upp dig så sätter vi ihop en kursplan åt dig.

Dagensanalys.se - 02 feb 18 kl. 13:30

Kursstart 19 februari: Onlineutbildning inom digital marknadsföring

Det är med stor glädje vi nu lanserar vår alldeles egna utbildning i digital marknadsföring. Utbildningsledare är ingen annan än Simon Myringer, en riktig expert på området med stor erfarenhet av såväl arbete som utbildning inom digital marknadsföring. Anmälan till utbildning i digital marknadsföring Kursen sker helt digitalt under våren 2018 med kursstart 19 februari.

Dagensanalys.se - 07 feb 18 kl. 13:01

Nu lanserar vi en onlineutbildning i digital marknadsföring

Det är med stor glädje vi nu lanserar vår alldeles egna utbildning i digital marknadsföring. Utbildningsledare är ingen annan än Simon Myringer, en riktig expert på området med stor erfarenhet av såväl arbete som utbildning inom digital marknadsföring. Anmälan till utbildning i digital marknadsföring Kursen sker helt digitalt under våren 2018 med kursstart 19 februari.

Dagensanalys.se - 08 feb 18 kl. 13:01

Investera i dig själv och gå vår onlineutbildning i digital marknadsföring

Det är med stor glädje vi nu lanserar vår alldeles egna utbildning i digital marknadsföring. Utbildningsledare är ingen annan än Simon Myringer, en riktig expert på området med stor erfarenhet av såväl arbete som utbildning inom digital marknadsföring. Anmälan till utbildning i digital marknadsföring Kursen sker helt digitalt under våren 2018 med kursstart 19 februari.

Dagensanalys.se - 26 mar 18 kl. 11:30

Investera i dig själv och gå vår onlineutbildning i digital marknadsföring

Du är klart värd en utbildning i digital marknadsföring! Utbildningsledare är ingen annan än Simon Myringer, en riktig expert på området med stor erfarenhet av såväl arbete som utbildning inom digital marknadsföring. Så gör som flera av våra läsare och investera i dig själv.

Dagensanalys.se - 17 apr 18 kl. 13:01

Så här tycker andra om vår onlineutbildning i digital marknadsföring

Här är kommenterar från vår första kull som genomfört onlineutbildningen i Digital Marknadsföring. Om du också vill gå den här onlineutbildningen ska du klicka här.  Jag tyckte denna kurs är riktigt bra för man får ta den i sitt eget tempo, kursunderlaget är lätt att förstå och den är marknadsmässigt utformad har jag förstått av andra i branschen.

Dagensanalys.se - 21 nov 17 kl. 10:23

2018 års viktigaste frågor inom digital marknadsföring – transparency ad fraud, viewability & brand safety

Jag träffade Nick Morley på Integral Ad Science på Dmexco i höstas och vi pratade om alla viktiga trender som alla pratar om just nu som transparency ad fraud, viewability och brand safety samt varför dessa dessa frågor är så viktiga i digital marknadsföring. Innan vi går in på intervjun låt oss börja med att förklara frågorna lite snabbt. Transparency – Transparens: Alla talar om att de skalla vara mer transparenta i sin affär och visa mer siffror, det är en ganska stor fråga som inbegriper många olika siffror och debatten om man visar sina siffror eller inte har varit het i medier och kommer att intensifieras under 2018.

Dagensanalys.se - 20 okt 16 kl. 09:03

Digital marknadsföring tar hälften av alla reklaminvesteringar 2017

Om man läser senaste prognosen om reklam- och mediemarknaden från IRM som publicerades 8 september kan man se att digital marknadsföring kommer att stå för 49,7 procent av alla reklaminvesteringar totalt sett för helåret i Sverige nästa år. Detta innebär att vi kommer att nå en historisk brytpunkt någon gång under 2017 där reklaminvesteringarna via digital marknadsföring totalt sett passerar alla andra medieslag. Vi på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 19 jan 18 kl. 10:30

Intresseanmälan: Onlineutbildning inom digital marknadsföring

Det är med stor glädje vi nu kan lansera vår alldeles egna utbildning i digital marknadsföring. Kursledare kommer att vara ingen annan än Simon Myhringer, en riktig expert på området med mycket stor erfarenhet av såväl arbete som utbildning inom digital marknadsföring. Kursen sker helt digitalt under våren 2018, och du kommer att guidas genom detta snåriga landskap av tydliga och enkla instruktioner som ges via bland annat filmer, övningar, tips och trix baserat på erfarenhet samt ett eget utbildningsforum där du kan diskutera med såväl kursledaren som övriga kursdeltagare.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 minuter sedan

Sverige på fjärdeplats vad gäller internethastighet

Nyligen gjorde företaget WebsiteToolTester en rankinglista över vilka länder som har högst internethastighet. Sverige kommer på fjärdeplats, efter Taiwan, Singapore och Jersey. Att ha hög internethastighet är avgörande för att mycket av digitaliseringen ska vara möjlig.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Microsoft hoppar på ITP-tåget med Edge

Låt oss bryta ned vad som är på gång hos Microsoft. För det första lanserar man en ny webbläsare som heter Edge baserad på teknik från Google. För det andra står ITP För Intelligent Tracking Prevention och är en innovation från Apple.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Därför har så många lämnat Snapchat!

Snapchat har haft några tuffa år bakom sig och här berättar Jessie varför appen förlorat så många av sina användare. Ny design, influencers och mer har påverkat hur tidigare användare valt att lämna appen som konkurrerar med drakar som Facebook.     Inlägget Därför har så många lämnat Snapchat!

Dagensanalys.se - 21 feb 20 kl. 12:13

Kundupplevelsen ger klirr i glasskassan

Butiksdöd, lågkonjunktur och ökad reklamtrötthet. Nedslående tendenser för företag som marknadsför produkter – om man inte har en tydlig bild av vilket upplevt värde man skapar. Här är en kommersiell solskenshistoria, för alla företag att inspireras av: Fram till ett par år sedan såg Hemglass alla kurvor konstant peka åt fel håll.

Dagensanalys.se - 21 feb 20 kl. 08:16

Så här många svenskar når TV-husen

Enligt MMS senaste Trend & Tema-rapport så når SVT med sina olika TV-kanaler och onlinetjänster 80% av svenskarna under en vecka, TV4 når 74%, Nent 56% och Discovery når 43% av svenskarna mellan 9-99 år. ”Tittandet på Linjär-TV når fortfarande flest människor, även om vi ser att trenden är nedåtgående. Samtidigt ökar tittandet på de olika onlinevideotjänsterna för varje år som går och en betydande del av de olika mediehusens totala veckoräckvidd kommer från tittandet på deras onlinevideotjänster,” skriver MMS […] Inlägget Så här många svenskar når TV-husen dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 19:59

Capgemini köper svenska Advectas

Advectas blir en del av affärsenheten Capgemini Insights & Data, som fokuserar på data, analytics och AI. Förutom att stärka sin lokala närvaro så får man även tillgång till globala resurser. Fler än 400 konsulter kommer lokalt att serva den skandinaviska marknaden, och totalt arbetar omkring 16 000 konsulter inom området.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 16:28

Så här påverkar vintermörkret din prestation på jobbet

Vinterhalvåret i Sverige har varit ovanligt snö- och solfattigt i år, till exempel var november den mörkaste på 20 år. Så om du känt dig extra låg kan vi avslöja redan nu att du inte är ensam. En ny Sifo-undersökning från Randstad visar att mörkret har påverkat prestationen på jobbet hos 37 procent av svenskarna.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 16:30

Möten i öppna kontorslandskap är stort störningsmoment på kontoret

Vardagen på kontor fylls allt mer med korta och spontana möten där färre personer deltar. Samtidigt upplevs just möten i närheten av ens egen arbetsyta som ett stort störningsmoment. En undersökning med 7000 kontorsarbetare från Finland, Sverige och Norge visar att hela 56 procent störs av att jobba i kontorslandskap.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 15:39

JM använder AI från norska Spacemaker för digitalisering

JM är en av de ledande utvecklarna av bostäder och bostadsområden i Norden. Med AI-tekniken från Spacemaker vill JM behålla sin tätposition inom digital transformation och hållbarhet, vilket företaget betraktar som både sitt ansvar och sin ambition. “Inom Spacemaker tror vi att tekniken spelar en väsentlig roll vid skapandet av välfungerande samhällen och bästa tänkbara livskvalitet åt nutida och framtida generationer.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 11:59

Confirmit och Dapresy slås ihop

Det nordiska investmentbolaget Verdane Capital IX, som är majoritetsägare i visualiseringsföretaget Dapresy, har nyligen köpt upp undersökningsföretaget Confirmit, och nu ska de båda bolagen slås ihop. Verdane gjorde stora investeringar i Dapresy redan 2017, och har låtit företaget jobba på sedan dess. Nyligen köpte Verdane upp samtliga aktier i undersökningsföretaget Confirmit, och avser nu slå samman de båda bolagen till ett fullserviceföretag för marknadsundersökningar och kundupplevelser.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.