YLE > Finland

Tuesday, 25 February, 03:31

YLE - 14 feb 20 kl. 16:33

Pam och och Finsk handel godkände förhandlingsresultat – butiksstrejken avblåstFinsk handel och Servicefacket Pam har kommit överens om ett nytt kollektivavtal inom handeln..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Finsk, Servicefacket Pam

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pamoch och , Finsk, handel, godkände, förhandlingsresultat, butiksstrejken, avblåst
YLE - 19 maj 17 kl. 04:46

Morgonkollen: Lejonen till semifinal, Grekland godkände nya åtstramningar

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: De risade Lejonen tog sig till semifinal i ishockey-VM som fortsätter med två klassikermöten på lördagen. Finland ställs mot Sverige och Kanada tar sig an Ryssland i semifinalskedet.

YLE - 19 maj 17 kl. 04:46

Morgonkollen: Lejonen till semifinal, Grekland godkände nya åtstramningar, soligt i söder

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: De risade Lejonen tog sig till semifinal i ishockey-VM som fortsätter med två klassikermöten på lördagen. Finland ställs mot Sverige och Kanada tar sig an Ryssland i semifinalskedet.

HBL - 17 okt 13 kl. 06:10

Kongressen godkände höjning av skuldtaket

I sista stund godkände kongressen i USA en höjning av skuldtaket. Både senaten och representanthuset har röstat för ett godkännande av lagförslaget.USA:s president Barack Obama har undertecknat den lag om en höjning av skuldtaket som kongressen godkände tidigare under natten finsk tid.

HBL - 24 mar 14 kl. 21:36

Esbo godkände sparkrav på 23 miljoner

Av sparkravet på 23 miljoner euro i Esbo förväntas över 5 miljoner komma från barnomsorg och utbildning. Det här inspirerade de förtroendevalda att prata för utbildning och satsningar på unga i fullmäktige.Det blev en drygt fyra timmar lång debatt om anpassningsåtgärderna för att få ordning på utgifterna i Esbo.

YLE - 09 dec 14 kl. 15:29

Norra hamnen och Svartå på tapeten då Raseborg godkände budgeten

Många fullmäktigeledamöter lyfte fram behovet av en lösning för skolorna i Svartå under budgetbehandlingen i Raseborg (8.12). Då pengar för planeringen av Norra hamnen i Ekenäs skulle godkännas blev det en häftig debatt som slutade i en rätt jämn omröstning.

Regeringen - 25 jun 12 kl. 14:45

Finansministrarna godkände landspecifika rekommendationer

Vid rådsmötet den 22 juni godkände EU:s finansministrar ekonomiska rekommendationer för samtliga medlemsländer. Rekommendationerna är del av den europeiska terminen och blir underlag för Europeiska rådets möte den 28-29 juni. Rådet diskuterade också förslaget om en skatt på finansiella transaktioner, utan att enas.

Helsingborgs Dagblad - 02 apr 14 kl. 01:47

Kongressen godkände Ukraina-stöd

USA:s kongress godkände på tisdagen ett ekonomiskt stödpaket till Ukraina som inkluderar 1 miljard dollar i lånegarantier samt 150 miljoner dollar till förbättrad styrning och ökat säkerhetssamarbete. Dessutom införandet av sanktioner mot Ryssland för annekteringen av Krim. Representanthuset godkände paketet med röstsiffrorna 378—34.

Kristianstadsbladet - 02 apr 14 kl. 01:45

Kongressen godkände Ukraina-stöd


USA:s kongress godkände på tisdagen ett ekonomiskt stödpaket till Ukraina som inkluderar 1 miljard dollar i lånegarantier samt 150 miljoner dollar till förbättrad styrning och ökat säkerhetssamarbete. Dessutom införandet av sanktioner mot Ryssland för annekteringen av Krim.Representanthuset godkände paketet med röstsiffrorna 378-34.

BT - 02 apr 14 kl. 01:45

Kongressen godkände Ukraina-stöd

USA:s kongress godkände på tisdagen ett ekonomiskt stödpaket till Ukraina som inkluderar 1 miljard dollar i lånegarantier samt 150 miljoner dollar till förbättrad styrning och ökat säkerhetssamarbete. Dessutom införandet av sanktioner mot Ryssland för annekteringen av Krim. Representanthuset godkände paketet med röstsiffrorna 378-34.

YLE - 10 jun 16 kl. 14:44

Metall godkände konkurrenskraftstavtalet

Metallarbetarförbundet godkände konkurrenskraftsavtalet på fredagen. Beslutet fattades av förbundets fullmäktige med siffrorna 32-24. Känslorna gick höga på mötet, rapporterade Yle Nyheters reporter Markus Ekholm.

Fler nyheter från YLE

YLE - 6 timmar sedan

Bromarv byaråd förhandlar vidare om skärgårdshamnen med en företagare

Bromarv byaråd sade i vintras upp avtalet med den hamnföretagare som hade skött den nybyggda skärgårdshamnen i två somrar. Nu behöver man en ny företagare för att få i gång verksamheten från och med 1 maj i vanlig ordning..

YLE - 8 timmar sedan

Efterlysning: Äventyrslysten murare - gärna från Tenala - för bygge av värmelagrande eldstad i Etiopien

En finsk-etiopisk familj efterlyser experthjälp till sitt nybygge i huvudstaden Addis Abeba i Etiopien. Den lokala befolkningen kan inte bygga rätt sorts eldstad..

YLE - 10 timmar sedan

Estnisk försvarsexpert: "Nato har inga planer på att försvara Finland om Ryssland anfaller" - det finländska medlemskapet i snabbinsatsstyrkan hjälper inte

Trots att Finland är medlem i Natos snabbinsatsstyrka JEF sedan flera år tillbaks finns det inga garantier för att den sätts in för Finland i fall vi blir anfallna av Ryssland. Det här konstaterar den brittiska kommendören för Nato-bataljonen i Estland, Paul Clayton, i en intervju i dag för Lännen Media..

YLE - 14 timmar sedan

Kallade sig själv fascist - utesluts av Sannfinländarna

Sannfinländarna kommer att utesluta Finsk ungdoms andra vice ordförande Toni Jalonen ur partiet. Jalonen kallade i ett tal under veckoslutet sig för fascist..

YLE - 14 timmar sedan

Mats Sjöholm är polisen och ishockeytränaren som verkar ha fler timmar i dygnet än de flesta: "Man får försöka göra det bästa av den tid man har"

För de flesta västnylänningar är Mats Sjöholm den bekante kriminalkommissarien som uttalar sig i media då det skett något större brott. Men Sjöholm är också ishockeytränare och träningschef i den lokala ishockeyklubben..

YLE - 14 timmar sedan

Sannfinländarna utesluter ungdomsförbundsaktivist efter uttalande om fascism

Sannfinländarna kommer att utesluta Finsk ungdoms andra vice ordförande Toni Jalonen ur partiet. Jalonen kallade i ett tal under veckoslutet sig för fascist..

YLE - 15 timmar sedan

Posti Group köper svenskt logistikbolag

Posti Group meddelade på måndagen att de köper upp det svenska logistikbolaget Aditro Logistics. Aditro sysselsätter för tillfället över 1 000 personer..

YLE - 15 timmar sedan

Lovisa har en plan för översvämningar - Skeppsbron det mest utsatta området

Lovisa är i riskzonen för översvämningar. Strandvägens vall skyddar mot högt vatten, men vid Skeppsbron måste staden bygga tillfälliga vallar om vattennivån blir mer än 140 centimeter över det normala..

YLE - 16 timmar sedan

Italien det mest utsatta landet för coronaviruset i Europa - Utrikesministeriet uppmanar resenärer till särskild försiktighet

Minst 190 människor har smittats av coronaviruset i Italien och fyra människor har avlidit till följd av viruset..

YLE - 16 timmar sedan

Växande oro inom hemvården i Esbo - vårdarna vittnar om utmattning: "Om jag vore yngre skulle jag säga upp mig genast"

Hemvården i Esbo stad får kritik av personalen. Vårdare är oroliga över orken både för egen del och bland kollegerna. Dessutom oroar de sig över kvaliteten på vården som klienterna får.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.