DI > Ekonomi

Friday, 28 February, 09:33

DI - 14 feb 20 kl. 16:26

S-kommunalråd: Löfven avgår före valetStefan Löfven avgår före valet, enligt S-kommunalrådet Anders Rubin till Aftonbladet.  ”Det är klart att det är lättare för en ny. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Löfven, Anders Rubin, Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-kommunalråd, Löfven, avgår, före, valet
Expressen - 14 feb 20 kl. 15:46

Kommunalrådet: Löfven kommer avgå under mandatperioden

Kommunalrådet Anders Rubin spekulerar i att Stefan Löfven kommer avgå före valet.– Han kommer avgå under mandatperioden. Han kommer välja att ersättas, för sin egen del och för partiets, säger Anders Rubin, kommunalråd (S) i Malmö, skriver Aftonbladet..

Aftonbladet - 14 feb 20 kl. 15:38

S-kommunalråd: Löfven kommer avgå innan valet

▸ Allt fler inom S ifrågasätter om Stefan Löfven bör leda partiet i valet 2022. – Han kommer att välja att ersättas, för sin egen del och för partiets, säger Anders Rubin, kommunalråd i Malmö..

Vimmerby Tidning - 25 okt 12 kl. 17:17

Kommunalråd Anders Ljung avgår vid nyår

Kindas kommunalråd sedan tio år tillbaka, Anders Ljung (C) avgår vid nyåret. De senaste veckornas uppmärksamhet kring förre kommunchefen Anders Linds lönehöjningar för utvalda tjänstemän och rapporten om dåligt politiskt ledarskap blev avgörande för Ljungs beslut.
– När det är som det är med saker och ting så har jag valt att kliva av, sa Anders Ljung på presskonferensen som han själv kallat till..

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 19 kl. 16:38

S-kommunalråd i Luleå avgår

Kommunalrådet Niklas Nordström (S) i Luleå avgår med omedelbar verkan, rapporterar Norrbottens Media. Socialdemokraterna anger i ett pressmeddelande att Nordströms avgång beror på att han lider av akut stress. Beskedet kommer efter den turbulens som var.

Nerikes Allehanda - 20 okt 13 kl. 20:13

Just nu: Kommunalrådet uppmanas att avgå

Socialdemokraterna i Lindesberg uppmanar kommunalrådet Arnold Bengtsson (S) att avgå efter volleybollskandalerna. - Det känns tungt eftersom Arnold är en god kamrat. Men med tanke på den debatt som förts i media känner vi att vi måste gå den här vägen, säger S-ordföranden Bengt Storbacka till na.

UNT - 30 sep 16 kl. 12:29

Kommunalråd får avgå efter sexköp

Habos kommunalråd David Svensson (S) tvingas avgå sedan han fällts för köp av sexuella tjänster..

LV - 30 sep 16 kl. 17:58

Kommunalråd får avgå efter sexköp

Habos kommunalråd David Svensson (S) tvingas avgå sedan han fällts för köp av sexuella tjänster. I ett pressmeddelande skriver socialdemokraterna i Habo att partiet arbetar för att så snart som möjligt ta fram ersättare för de förtroendeuppdrag David Svensson haft, uppger P4 Jönköping..

Barometern - 28 maj 19 kl. 06:55

Kommunalråd i Blekinge avgår efter skandalbild: ”Så ledsen”

Det moderata kommunalrådet Emilie Pilthammars skämt, där hon tillsammans med två andra politiker poserade på ett sätt som anspelade på gruppsex, blev slutet för hennes politiska karriär. – Jag avgår. Jag vet att jag har gjort fel och jag är ödmjuk inför det, säger hon..

SmålandsPosten - 28 maj 19 kl. 08:45

Kommunalråd i Blekinge avgår efter sexskämt

Det moderata kommunalrådet Emilie Pilthammars skämt blev slutet för hennes politiska karriär. – Jag avgår. Jag vet att jag har gjort fel och jag är ödmjuk inför det, säger hon..

DN - 10 okt 19 kl. 15:25

S-kommunalrådet i Luleå avgår efter turbulens

Niklas Nordström (S), kommunalråd och kommunstyrelsens ordförande i Luleå, avgår..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Sveriges tillväxt mattas av

Sveriges BNP steg 0,2 procent under fjärde kvartalet jämfört med föregående kvartal vilket är i linje med Infronts prognosenkät..

DI - 15 minuter sedan

Har svenska sjukhus plats för en pandemi?

Det finns inget botemedel och inget vaccin mot det nya coronaviruset. Alltså handlar det om att spåra och isolera smittade och vårda de….

DI - 15 minuter sedan

Azelio dubblar förlusten i fjärde kvartalet

Energiföretaget Azelio redovisar ett nettoresultat för det fjärde kvartalet 2019 på -53,3 miljoner kronor (-26,5). .

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen fortsätter att rasa – OMXSPI ned 4,1 procent

Veckans börsras på Stockholmsbörsen fortsatte under fredagens inledande handel i spåren av torsdagens kraftiga fall i USA och en ökad oro….

DI - 30 minuter sedan

Advenicas förlist minskade i fjärde kvartalet

Cybersäkerhetsföretaget Advenica redovisar ett resultat efter skatt på -5,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (-15,5). .

DI - 30 minuter sedan

Minskad försäljning för IA Industriarmatur

Spotlightbolaget IA Industriarmatur, med produkter och tjänster inom distribution, lagring och produktion av energiflöden, minskade sin….

DI - 30 minuter sedan

Minskad förlust för Life Assays

Det NGM-listade medicintekniska bolaget Life Assays redovisar ett nettoresultat om -5,4 miljoner kronor (-24,9) för det fjärde kvartalet….

DI - 45 minuter sedan

Camanio Care fortsätter arbeta med att förnya inriktningen

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care redovisar ett rörelseresultat för det fjärde kvartalet 2019 om -0,8 miljoner kronor (-4,4)..

DI - 45 minuter sedan

Större förlust för Xbrane Biopharma

Utvecklaren av biosimilarer, Xbrane Biopharma, redovisar ett ebitda-resultat på -37,1 miljoner kronor (-30,3) i det fjärde kvartalet 2019..

DI - 30 minuter sedan

Plejd vände till vinst i fjärde kvartalet

Spotlightlistade Plejd, som utvecklar och säljer produkter inom belysning och hemautomation, redovisar ett nettoresultat för det fjärde….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.