DI > Ekonomi

Friday, 28 February, 09:12

DI - 14 feb 20 kl. 16:23

Alla fel om skatternas samband med våldetI onsdags var statsminister Stefan Löfven i Uppsala och följde polisens arbete..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stefan Löfven, Uppsala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alla felom , skatternas, sambandmed , våldet
Aftonbladet - 06 nov 15 kl. 13:40

Fel skylla extrema våldet på debatten

Petter Larsson: De norska forskarna har inte stöd för sina slutsatser.

Sydsvenskan - 29 nov 13 kl. 06:30

”Våldet har gått ner”

KF: Jag har ofta fått intrycket av att poliser har skapat våldsamma oroligheter i samband med matcher. Hur väl stämmer det överrens med verkligheten?Showan Shattak: Polisens insatser kring högriskmatcher kan ofta upplevas oproportionerliga, samt att det ofta drabbar personer som rör sig vid fel plats på fel tid.

SmålandsPosten - 03 jan 15 kl. 09:41

Kulturnämnden hyllar det råa våldet

En nynazistisk grupp hade begärt och fått tillstånd till en demonstration på Stortorget klockan 12.00 den 13 april 1985. Då begärde Vänsterpartiet kommunisterna tillstånd för en demonstration klockan 11.

Barometern - 01 apr 14 kl. 07:22

Till botten med våldet

Tuffa mot brottsligheten, tuffa mot brottslighetens orsaker – så lyder ett från Storbritannien importerat kriminalpolitiskt ideal som ofta torgförs. Ett undantag är dock det idrottsrelaterade våldet – i dagligt tal huliganismen.
Den tragiska händelsen i samband med Allsvenskans premiär i helgen ledde till förnyad diskussion om åt­gärder av olika slag: maskerings­förbud, nationellt register, tillträdesförbud, anmälningsplikt...

Barometern - 01 apr 14 kl. 07:22

Till botten med våldet

Tuffa mot brottsligheten, tuffa mot brottslighetens orsaker – så lyder ett från Storbritannien importerat kriminalpolitiskt ideal som ofta torgförs. Ett undantag är dock det idrottsrelaterade våldet – i dagligt tal huliganismen.
Den tragiska händelsen i samband med Allsvenskans premiär i helgen ledde till förnyad diskussion om åt­gärder av olika slag: maskerings­förbud, nationellt register, tillträdesförbud, anmälningsplikt...

YLE - 03 aug 15 kl. 15:41

Politiker sätter ner foten mot våldet

Tre toppolitiker kräver att våldshandlingar fördöms och att man befattar sig med orsakerna. Riksdagsledamöterna Sirkka-Liisa Anttila (C), Eero Heinäluoma (SDP) och Pekka Haavisto (Gröna), som deltog i programmet Morgonettan i TV1 funderar också över om en förening som använder sig av våld fyller laglighetskriterierna. Under Finska motståndsrörelsens våldsamma demonstration i Jyväskylä i lördags anföll en grupp nynazister utomstående i ett köpcentrum.

BT - 29 apr 13 kl. 00:40

Självmål om supportervåldet

Boråsarnas upplevelser, inte polisens taktiska val, måste vara avgörande när det gäller hur maskerade fotbollssupportrar ska hanteras. I söndagens BT skriver Lena Matthijs, biträdande operativ chef för polisen i Västra Götaland, ett svar på den massiva kritik som riktats mot polisens agerande i samband med Elfsborgs hemmamatch mot AIK. Det ska läggas till Matthijs förtjänster, att hon på ett tydligt och enkelt sätt redogör för vilka överväganden som låg till grund för att låta Black Army agera maskerade på stadens gator och på Borås Arena.

Cornucopia - 05 sep 16 kl. 09:09

Ygeman: Inte Eliassons fel eller ansvar att polisen inte levererar

Inrikesminister Ygeman (s) framträdde igår tillsammans med rikspolischefen Eliasson (i)1. i Public Service/SVT:s Agenda. Han konstaterade att det varken är Eliassons fel eller ansvar att polisen inte "levererar" lag, ordning och lagförda brottslingar.

YLE - 25 jun 14 kl. 09:35

Våldet mot barn och unga har minskat

Överlag har våldet mot barn och ungdomar minskat under de senaste sex åren, även om trenderna varierar för olika typer av våld. Våldet mot barn och ungdomar har minskat under de senaste sex åren, visar en undersökning som utförts av Polisyrkeshögskolan i samarbete med Ungdomsforskningssällskapet. Trots det är trenderna lite olika för olika typer av våld: kroppsagan har minskat, medan fler utsätts för våldsamma stölder.

Skånskan - 11 sep 19 kl. 16:20

På fel plats vid fel tid

I ett sommartal späckat med fördömanden och kraftfulla uttryck varnade Ulf Kristersson för faran med att politiker ägnar sig åt fördömanden och kraftfulla uttryck istället för konkreta åtgärder mot gängvåldet, vilket är lite ironiskt. Till Moderaternas försvar har de inte makten och kan inte för egen maskin åstadkomma så hemskt mycket just nu.
Kristersson har rätt i att vi inte kan dröja: gängvåldet kan inte bara diskuteras i all oändlighet.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Stockholmsbörsen fortsätter att rasa – OMXSPI ned 4,1 procent

Veckans börsras på Stockholmsbörsen fortsatte under fredagens inledande handel i spåren av torsdagens kraftiga fall i USA och en ökad oro….

DI - 10 minuter sedan

Advenicas förlist minskade i fjärde kvartalet

Cybersäkerhetsföretaget Advenica redovisar ett resultat efter skatt på -5,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (-15,5). .

DI - 10 minuter sedan

Minskad försäljning för IA Industriarmatur

Spotlightbolaget IA Industriarmatur, med produkter och tjänster inom distribution, lagring och produktion av energiflöden, minskade sin….

DI - 15 minuter sedan

Minskad förlust för Life Assays

Det NGM-listade medicintekniska bolaget Life Assays redovisar ett nettoresultat om -5,4 miljoner kronor (-24,9) för det fjärde kvartalet….

DI - 15 minuter sedan

Camanio Care fortsätter arbeta med att förnya inriktningen

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care redovisar ett rörelseresultat för det fjärde kvartalet 2019 om -0,8 miljoner kronor (-4,4)..

DI - 15 minuter sedan

Större förlust för Xbrane Biopharma

Utvecklaren av biosimilarer, Xbrane Biopharma, redovisar ett ebitda-resultat på -37,1 miljoner kronor (-30,3) i det fjärde kvartalet 2019..

DI - 15 minuter sedan

Plejd vände till vinst i fjärde kvartalet

Spotlightlistade Plejd, som utvecklar och säljer produkter inom belysning och hemautomation, redovisar ett nettoresultat för det fjärde….

DI - 15 minuter sedan

Försenade leveranser sänkte omsättningen för Aerowash

Aerowash, vars aktie handlas på Spotlight, redovisar ett rörelseresultat på -9,0 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (-8,8)..

DI - 15 minuter sedan

H&D Wireless ökade omsättningen i fjärde kvartalet

H&D Wireless ökade under det fjärde kvartalet 2019 sin externa nettoomsättning till 8,0 miljoner kronor (1,1)..

DI - 15 minuter sedan

DNB höjer riktkursen för Ericsson

DNB Markets höjer riktkursen för Ericsson till 105 kronor från 100 kronor. Rekommendationen köp upprepas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.