DI > Ekonomi

Friday, 28 February, 10:16

DI - 14 feb 20 kl. 16:18

Topp på Erik Selin-bolag säljer hela innehavetCarsten Aagesen, global försäljnings- och marknadsföringschef på Invisio, sålde under torsdagen 11.627 aktier i bolaget till en kurs om 148. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Erik Selin, Aagesen, Invisio

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Topp, Erik, Selin-bolag, säljerhela , innehavet
DI - 16 maj 19 kl. 08:17

Skistars avgående vd säljer sina aktier till Erik Paulsson

Mats Årjes, som på onsdagen meddelade att han lämnar som vd för Skistar, säljer samtliga sina aktier i bolaget till familjen Erik Paulssons bolag Backahill Utveckling. Det framgår av ett pressmeddelande. .

PrivataAffärer - 07 dec 18 kl. 11:21

Hernhag: Ett härligt bolag men en ”sjukt dyr” aktie

Köp Marcus böcker här: Just nu kan du köpa Marcus bok "Att lyckas med aktier" samt boken "Bli rik och fri med aktier" i vår butik.   SE Hörlinge: Mr Marcus! Jag har kompletterat min portfölj med Tomra och Marine Harvest(som byter namn på julafton) Hur ser du på dem båda?

PrivataAffärer - 13 dec 19 kl. 11:23

Hernhag: Fem bolag jag tror på inför 2020

Tom Raffles: Hej! Har du något tips på fem bolag på Mid Caplistan inför 2020?
Marcus: Hej!

BT - 04 sep 14 kl. 17:31

Åtta bolag på Alliansens säljlista

Staten säljer Bilprovningen, Telia och SAS om Alliansen får som den vill. Sammanlagt har regeringspartierna åtta bolag på sin säljlista. Efter kritik från både S och V presenteras nu listan.

Dagens PS - 01 feb 17 kl. 15:46

Svenskt i topp på coolaste tech-vd-listan

Spotifys vd Daniel Ek toppar Business Insiders lista över Europas coolaste vd:ar. (Foto: TT) Det är Business Insider som rankar coolaste vd:arna för europeiska startup-bolag och tidningen placerar musiktjänsten Spotifys vd Daniel Ek överst på listan, som innehåller totalt 34 namn men DagensPS.se väljer att fokusera på de svenska toppcheferna.

Dagens PS - 18 sep 19 kl. 12:34

Ryanair toppar skräcklista – undvik dessa bolag

Enligt en ny sammanställning är lågprisflygbolaget Ryanair sämst i Sverige. Det skriver Svenska Dagbladet. Listan gäller reseföretag som inte följer Allmänna reklamationsnämnden (ARN:s) rekommendationer, och har sammanställts av resemagasinet Vagabond och konsumenttidskriften Råd och Rön.

PrivataAffärer - 07 feb 20 kl. 10:48

Amerikanska aktierna som ökar mest i spararnas portföljer

Enligt månadsstatistik från Swedbank och Sparbankerna lockas allt fler kunder av amerikanska aktier. På Topp 20-listan över de amerikanska bolag med flest aktieägare bland Swedbanks och sparbankernas kunder är det med något enstaka undantag klara ökningar, jämfört med föregående månad. Elbilstillverkaren Tesla är alltjämt i topp och aktien drygade dessutom ut ledningen med att öka antalet aktieägare med 15%.

Nyan - 08 jul 16 kl. 06:30

Ömsen säljer med vinst

För sex år sedan köpte Ömsen en större aktieandel i den svenska specialistförsäkrings- och återförsäkringsmäklaren Brim AB, nu säljer man sin andel med vinst.

– Det känns roligt när man gör bra affärer, säger Ömsens vd Dan-Erik Woivalin.
I veckan gick Brim ut med ett pressmeddelande om att den internationella mäklardivisionen Arthur J.

DI - 14 aug 13 kl. 15:20

Paulsson storsäljer i Nolato

Erik Paulsson, styrelseledamot och storägare, har via bolag den 8 augusti sålt 429.000 B-aktier i plastkomponenttillverkaren Nolato..

Dagens PS - 21 jun 17 kl. 10:18

10.000 spänn blev 1,5 miljoner – på en dag

Det handlar om de lyckligt lottade som äger teckningsrätter i Aktietorgsbolaget Zenergy, ett bolag som även DagensPS uppmärksammade i går då bolaget tokrusade på börsen och kursen sköt i höjden med fantastiska 150 procent efter att handeln i aktien först handelsstoppades. Aktien fick raketfart på nyheten om att fastighetsbolaget K-fastigheter med miljardären Erik Selin i spetsen gjort intåg i Zenergy, vilket bland annat resulterat i en stororder för Zenergy från K-fastigheter. Men det var inte bara aktieägare som kunde skratta hela vägen till banken i går, högst jublade med all säkerhet de som äger teckningsrätter i börsnoterade Zenergy, som håller på att genomföra en nyemission vilket gör att teckningsrätter handlas på börsen, skriver Di.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Börsens insiders hann ut före coronakraschen

Förra veckan nettosålde börsens insynspersoner aktier för över en halv miljard kronor..

DI - 15 minuter sedan

Bank of England: Förbered er på lägre tillväxt på grund av corona

Storbritannien bör förbereda sig för lägre tillväxt då inverkan från coronaviruset blir allt tydligare..

DI - 15 minuter sedan

Fortsatt ras i Europas flygsektor – men Norwegian vänder upp

Kursutvecklingen för Europas flygbolag den senaste veckan är ingen munter syn. På fredagen faller sektorn ytterligare samtidigt som Finnair….

DI - 15 minuter sedan

Nödläge på japanska ön Hokkaido - invånare uppmanas stanna hemma

Den nordliga japanska ön Hokkaido, med miljontals invånare, utlyser ett nödläge till följd av coronaviruset..

DI - 30 minuter sedan

Thailand lättar på valutaregler

Thailands centralbank har tillsammans med landets finansdepartement beslutet att lätta på vissa valutaregleringar för att lätta på trycket….

DI - 30 minuter sedan

EU-förbud öppnar för helt nya produkter för skogsjätten

Ätbara flaskor och matförpackningar. Innovationskraften i startups och storbolag är en avgörande faktor för att livsmedelsbranschen ska….

DI - 30 minuter sedan

Sveriges löneutveckling står och stampar

Löneökningarna i ekonomin som helhet uppgick till 2,6 procent i december jämfört med motsvarande månad 2018..

DI - 30 minuter sedan

Arbetskostnadsindex steg med 2,8 procent i december

Arbetskostnadsindex (AKI) för den privata sektorn, exklusive jord- och skogsbruk, steg med 2,3 procent för tjänstemän och 2,0 procent för….

DI - 45 minuter sedan

Sveriges tillväxt mattas av

Sveriges BNP steg 0,2 procent under fjärde kvartalet jämfört med föregående kvartal vilket är i linje med Infronts prognosenkät..

DI - 1 timme sedan

Har svenska sjukhus plats för en pandemi?

Det finns inget botemedel och inget vaccin mot det nya coronaviruset. Alltså handlar det om att spåra och isolera smittade och vårda de….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.