Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 26 February, 17:18

Blekinge Läns tidning - 14 feb 20 kl. 16:07

Mjällbyparet slog till med drop in-vigselDe förlovade sig under midsommarhelgen förra året och bestämde då att gifta sig inom ett år. På fredagen gjorde Johan Eliasson och Anna Sjöbeck-Qvist från Mjällby slag i saken och gifte sig när det arrangerades drop in-vigslar i tingshuset..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Johan Eliasson, Anna Sjöbeck-Qvist, Mjällby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mjällbyparet, slogtill med , drop, in-vigsel
Skånskan - 14 feb 20 kl. 17:40

Succé för drop-in-vigsel

Kävlinge Det blev minst sagt succé för drop-in-vigsel på kommunhuset på alla hjärtans dag. Det uppstod till och med kö till de borgerliga vigselförrättarna. Skånskan träffade det nionde paret Erica Carlberg och Mattias Olsson.

Expressen - 01 maj 16 kl. 19:38

Kyrka ordnade drop in-vigsel – 45 par kom

Lunds domkyrka har tidigare arrangerat drop in-dop – i år provade de konceptet drop in-vigsel. Bröderna Jönsson nappade direkt och slog till med dubbelbröllop – nu är de båda ringmärkta. – Man slipper all planering och kan bara fokusera på varandra och kärleken.

Skånskan - 11 feb 16 kl. 14:00

Kärleksvecka kröns med drop-in-vigsel

Löddeköpinge Största av allt är kärleken, sägs det. Den devisen tar Löddebygdens församling fasta på denna vecka som har just kärleken som tema.
Veckan avslutas med drop-in-vigsel där giftaslystna kan få en snabb väg in i äktenskapet.

Skånskan - 14 feb 16 kl. 14:00

De valde varandra vid drop-in vigsel i kyrkan

LÖDDEKÖPINGE De hade redan skickat in om hindersprövning när de såg annonsen om drop-in vigsel i Löddeköpinge kyrka.– Kommer hindersprövningen innan lördag gifter vi oss då, beslöt Inger Rova, (numera Persson) och Mikael Persson från Konga i Svalövs kommun.
Att det sedan råkar vara dagen före alla hjärtans dag kan väl bara vara en bonus.

Skånskan - 25 feb 16 kl. 14:00

Drop-in vigsel och inspiration

STAFFANSTORP Torsdag den 3 mars klockan 18.00 i Brågarps kyrka får alla som planerar vigsel tips om musik och dekorationer, information om vad församlingen gör och tillfälle att ta upp egna frågor med präster, musiker och vaktmästare. Drop in-vigsel är ett alternativ för er som inte vill ha ett stort, dyrt bröllop.

Skånskan - 13 jan 20 kl. 19:30

Premiär för drop-in-vigsel på kommunhuset

Kävlinge På alla hjärtans dag om en månad är det premiär för drop-in-vigsel i kommunhuset. Den som vill passa på och få en borgerlig vigsel bör snarast begära fram alla erforderliga handlingar. Två vigselförrättare står beredda.

Skånskan - 28 apr 17 kl. 15:00

Drop in vigsel i Brågarp

STAFFANSTORP ERWP.fif(1)På lördag den 29 april har den som vill gifta sig i all enkelhet chansen vid en drop-in-vigsel i Staffanstorp.
I Brågarps kyrka klockan 10 till 14 är det drop-in-vigsel för alla giftaslystna, förutsatt att de har intyg om hindersprövning ordnat.

YA - 14 maj 18 kl. 00:00

Drop-in-vigsel och dop på en och samma gång

Skurups kyrka arrangerar drop-in-vigsel och drop-in-dop på Pingstafton. Den som är intresserad av att slå till dubbelt är också välkommen..

Kristianstadsbladet - 18 maj 18 kl. 22:00

”Drop in-vigsel är ett annorlunda sätt att gifta sig”

Sugen på att gifta dig? Välkommen på drop in-vigsel i Heliga Trefaldighets kyrka i pingst. Siri Jarl Bagewitz, präst i församlingen, menar att för de som vill kan drop in-vigseln vara ett sätt att skala av allt utanpåverk och låta bröllopsdagen sätta kärleken i centrum..

YA - 29 maj 19 kl. 00:00

”Här kommer kyrkan” – med drop in-vigsel på stranden

Drop in-dop och drop in-vigsel på stranden, barnteater, kyrklunch och psalmquiz. På Kristi himmelsfärdsdag är det premiär för Stora Köpinge församlings nya arrangemangskoncept, som fått namnet ”Här kommer kyrkan”..

Nyhetskanalen - 10 jun 12 kl. 19:43

Inga giftassugna par på drop in-vigsel i Uppsala

Inte ett enda giftaslystet par dök upp när Svenska kyrkan ordnade drop in-vigsel i samband med fotbollsturneringen UNT-cup i Uppsala på söndagen. - Det var en kul idé jag fick, säger prästen Kristina Hognenius Lockner till unt.se.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Hanson vill göra som Woods: "Sista livlinan"

Tiger Woods lyckades. Kan Peter Hanson också komma tillbaka efter år av ryggproblem? Nu gör 42-åringen ett sista försök att skaka nytt liv i golfkarriären..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Misstänkt mordförsök i Gävle – två gripna

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

IVO: ”Det här är ingen stor grej för oss”

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Socialtjänstens jour blir ett fall för IVO

Socialtjänsten är enligt socialtjänstlagen skyldig att tillhandahålla journummer så att drabbade alltid kan nå socialförvaltningen eller nämnden, även utanför kontorstid. Ett krav som kommunen efterlever, men som i en anmälan som nått IVO är det en lösning som har brister..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Socialnämnden svarar på kritiken

Socialtjänstens välkomnar en utredning. Upplever trots kritiken att dagens upplägg av journummer utanför kontorstid fungerar bra..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Turkiet hotar syriska armén om riktad insats

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Svenska tv-serier tävlar i Cannes

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

SMHI väntar sig ny klass 3-varning i Blekinge

Medan vattnet börjar sjunka undan i Västsverige väntas situationen bli värre i de östra delarna av landet. I och med klimatförändringarna är blöta vintrar med höga vattenstånd något vi får vänja oss vid..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Trafik: Väg avstängd efter översvämning

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Löfte från KD, M och V: ”De höjda äldreavgifterna ska bort”

Gamla ska inte tvingas välja bort omsorg, eller skilja sig för att de inte har råd med omsorg efter de nya reglerna. Det säger den nybildade koalition, M,V och KD, som vill riva upp beslutet som har lett till chockhöjda avgifter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.