BT > Nyheter

Thursday, 27 February, 05:31

BT - 14 feb 20 kl. 16:02

”Inget man binder upp för framtiden”Enligt det förslag som M, KD och V presenterade på fredagen så ska grundskole- och förskolenämnderna sammanlagt få 22 miljoner extra..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingetman , binderupp för , framtiden
GöteborgsPosten - 01 jun 17 kl. 11:15

Advokaten: Inget binder kvinnan vid brottet

Det finns ingenting som binder den 42-åriga kvinnan till mordet och mordförsöket på föräldrarna i sommarstugan i Arboga. Det säger kvinnans advokat när rättegången om de så kallade "sommarstugemorden" nu går in på sin elfte dag..

UNT - 01 jun 17 kl. 11:14

Advokaten: Inget binder kvinnan vid brottet

Det finns ingenting som binder den 42-åriga kvinnan till mordet och mordförsöket på föräldrarna i sommarstugan i Arboga..

YLE - 07 jun 16 kl. 18:12

Zlatan säger inget om framtiden – ”Fortsätt hitta på historier”

Det har spekulerats mycket i att Zlatan Ibrahimovic skulle berätta om sin framtid på tisdagen. Några fotbollsnyheter bjöd han ändå inte på då han lanserade sitt nya klädmärke. Efter några succésäsonger i PSG är det dags för Zlatan Ibrahimovic att flytta vidare.

Aftonbladet - 25 mar 13 kl. 23:08

Succékeepern: Vet inget om framtiden

Alsenfelt kan föra Leksand till elitserien ? framtiden oviss.

Aftonbladet - 01 jun 17 kl. 11:14

Advokaten: Inget binder kvinnan vid brottet

BT - 07 jan 16 kl. 04:52

Välfärdsstaten är en landgång in i framtiden

Vi vet inget om framtiden. Det vi kan slå fast är att framtiden kommer att kräva mer av kunskap och kompetens, konstaterar Per Andersson (S), Svenljunga..

Affärsvärlden - 23 mar 11 kl. 16:09

Portugal skjuter inget på framtiden

Omröstningen i Portugals parlament om regeringens nya sparåtgärder hålls som planerat på onsdagen. Det säger Clara Amaral vid Portugals parlament till Bloomberg News..

YLE - 12 sep 17 kl. 13:29

Vaddå kolsänkor och vad käbblar de riktigt om? Finlands och EU:s skogsgräl "avgör framtiden för Finlands skogsindustri"

EU-parlamentet ska på onsdag rösta om ett miljöförslag som kan få stora följder för Finland. Förslaget gäller skogen som kolsänka, och Finland har lobbat febrilt inom EU för att få parlamentet att ändra sig. Men vad handlar det riktigt om?

YLE - 12 sep 17 kl. 13:29

Vadå kolsänkor och vad käbblar de riktigt om? Finlands och EU:s skogsgräl "avgör framtiden för Finlands skogsindustri"

EU-parlamentet ska på onsdag rösta om ett miljöförslag som kan få stora följder för Finland. Förslaget gäller skogen som kolsänka, och Finland har lobbat febrilt inom EU för att få parlamentet att ändra sig. Men vad handlar det riktigt om?

YLE - 13 jun 14 kl. 06:14

I framtiden kan det bli möjligt att checka in flygbagaget i Dickursby

I samband med byggandet av Ringbanan och förnyandet av Dickursby centrum i Vanda har det funnits planer på att möjliggöra check-in av bagage redan i Dickursby. I så fall skulle sedan resenärerna och bagaget åka med samma tåg till Helsingfors-Vanda flygplats. Bagaget skulle alltså inte gå längs med ett jättelångt rullband från Dickursby tågstation till flygplatsen.

Skånskan - 22 nov 19 kl. 20:00

Här växer framtiden

BJÖRKA Kanske finns lösningen på energiproblemen i Oskars hage ett stenkast från Björkadammen.
Här har Lars Christersson sedan 1993 försökt ta reda på hur man bäst, snabbast och med bäst ekonomi odlar fram energiskog – bland annat med hjälp av papprullar.Han pensionerade sig 1990 och lämnade jobbet på SLU på Ulltuna och professorstiteln i lövträdsodling bakom sig.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Bäst betalda får mest

De bäst betalda är årets privatekonomiska vinnare. Studenter och arbetslösa går däremot i många fall minus jämfört med fjolåret, visar nya beräkningar..

BT - 30 minuter sedan

Ny upphandling om lokalvård klar

Samhall kommer fortsätta sköta lokalvården för Tranemos kommunala verksamheter. Det står klart efter att upphandlingen avslutades tidigare i veckan..

BT - 30 minuter sedan

Polis jagade biltjuv på E4

BT - 15 minuter sedan

Träffpunkt för hälsosamt liv

Kunskap om hälsa och livsstil ska hjälpa fler äldre att må bättre. Under våren träffas en grupp i Limmared för att hitta vägar till sundare levnadsvanor. Den 19 mars arrangeras en hel eftermiddag i hälsans tecken..

BT - 1 timme sedan

Jacob Markström har opererats

BT - 1 timme sedan

Marit Kapla: ”Jag kände att jag samlade in poesi”

Marit Kaplas hyllade lyrikdebut ”Osebol” är ett körverk av röster från hennes gamla värmländska hemby Osebol. Ända sedan barnsben har hon velat bli författare, men hon tog en lång omväg till målet. Nu är hon en av de nominerade till Debutantpriset.

BT - 1 timme sedan

Obligatoriskt skolval slår sönder relationer

Vårt barn mår väldigt dåligt över detta beslut, har svårt att sova och koncentrera sig på skolarbetet, skriver Oroliga och arga föräldrar..

BT - 1 timme sedan

Positionering har blivit viktigare än sakpolitik

Debatten om arbetskraftsinvandring bygger ofta på halmdockor och felaktigheter. Ändå har den hamnat i den skottglugg som både den nya marknadsskeptiska högern och den gamla vänstern riktar in sig på..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.