DI > Ekonomi

Friday, 28 February, 09:28

DI - 14 feb 20 kl. 16:06

LO-basen kräver ny riktkurs från S: ”Förlorar valet annars”En pressad avgående LO-ordförande höjer tonläget mot regeringen och kräver en kraftig kursändring i flera stora frågor.  ”Annars kommer. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
LO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LO-basen, kräverny , riktkursfrån S , Förlorar, valet, annars
YLE - 27 dec 15 kl. 09:00

Ole Norrback: ”Fokus på egennytta förstör samhället”

När egennyttan tar över förlorar alla, säger minister Ole Norrback. Snäva gruppintressen borde varken tillåtas dominera inrikespolitiken eller den interna diskussionen i Svenskfinland, säger veteranpolitikern till Svenska Yle. Enligt Norrback har de senaste åren i finländsk politik präglats av en politisk dragkamp, som lett till att de stora samhällsutmaningarna hamnat i skymundan: - I den förra regeringen var det Samlingspartiet och SDP som gjorde varandra till huvudmotståndare och glömde att de hade som uppdrag att se till att folket får det bättre.

BT - 02 jun 14 kl. 09:14

Det räcker inte att förstå

Pedagogiska mirakelmediciner. BFL och formativ bedömning är satsningarna som skall höja kunskapsnivån på Borås skolor. Båda bygger på restprodukter från Stalintidens Sovjet hävdar Per Fröjd, som ifrågasätter om skolan håller rätt kurs.

YLE - 11 dec 14 kl. 04:44

Vasa vinner hur det än går

Vasa hör till de stora vinnarna, både sett till social- och hälsovårdsreformen och till det nya statsandelssystemet. Det säger Jan-Erik Enestam och hänvisar till de siffror som Korsholms ekonomidirektör Rabbe Eklund sammanställt. Många antaganden bakom siffrorna Siffror, som Eklund betonar, är ytterst preliminära och kan ändra mycket ännu.

BT - 20 aug 14 kl. 14:45

Äntligen har krig utbrutit i Göteborg

Västlänken-utspelet från toppmoderaten berör hela Sjuhärad GÖTEBORG. Ett fullskaligt politiskt krig har utbrutit i Göteborg, 25 dagar före valet.
En strid över gränsen, från Moderaterna mot Socialdemokraterna, såväl som internt inom Moderaterna.

BT - 20 aug 14 kl. 14:45

Äntligen öppet bråk om Västlänken

Västlänken-utspelet från toppmoderaten berör hela Sjuhärad. GÖTEBORG. Ett fullskaligt politiskt krig har utbrutit i Göteborg, 25 dagar före valet.

YLE - 01 mar 15 kl. 07:00

Vårt dagliga vete giv oss i dag - eller kanske inte?

Vetet har gjort mycket för mänskligheten och det fortsätter att vara en aktör av rang i världen. Vete finns nästan överallt där det bjuds på ätbart och även i produkter där man inte hade tänkt sig att finna det.
torpare med som och hästar i Vanda Bild: Museo24
Debatten om spannmål, kolhydrater och gluten går het med jämna intervaller, och glutenfri mat har nyligen upplevt ett enormt uppsving i den rika delen av världen.

YLE - 12 apr 16 kl. 05:30

Värsta bygget eller normalt - åsikterna går isär

Bygget av energilaboratoriet i Vasa har pågått sedan maj 2015 och i höst ska det vara inflyttningsklart. Frågan är hur säkerheten på själva bygget sköts. Illa, om vi får tro en byggare som varit i kontakt med Svenska Yle.

Magazin24 - 17 sep 12 kl. 13:43

Politiskt kaos efter 2014

JAN KALLBERG Fd statsministern Göran Persson vädrade att ett nyval inte skulle vara fel ? eftersom regeringen Reinfeldt är en minoritetsregering. Fast frågan är hur ett nyval år 2013 skulle förbättra läget - eftersom utblicken mot 2014 är kaos.

YLE - 21 maj 13 kl. 07:57

Lojo inför gratis parkering

Lojo testar i sommar gratis lördagsparkering i centrum. Det beslöt stadsstyrelsen i går på basen av sannfinländarnas förslag. Styrelsen vill också följa upp försöket med en enkät till företagarna.

Cornucopia - 15 okt 19 kl. 14:16

Le systemcollapse - gårdsförsäljningen av vin (OBS: STARKA SCENER)

Är som bekant på cykelsemester i ett av Frankrikes lite mer kända vindistrikt - Champagne - och kan nu redogöra för systemkollapsen som gårdsförsäljning av vin innebär. Våld, smärta, lättja, upplösning av lag och ordning och i slutändan katolocisimens förtappade depraverade livsstil där man kan få syndernas förlåtelse. Starka scener nedan.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Har svenska sjukhus plats för en pandemi?

Det finns inget botemedel och inget vaccin mot det nya coronaviruset. Alltså handlar det om att spåra och isolera smittade och vårda de….

DI - 15 minuter sedan

Azelio dubblar förlusten i fjärde kvartalet

Energiföretaget Azelio redovisar ett nettoresultat för det fjärde kvartalet 2019 på -53,3 miljoner kronor (-26,5). .

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen fortsätter att rasa – OMXSPI ned 4,1 procent

Veckans börsras på Stockholmsbörsen fortsatte under fredagens inledande handel i spåren av torsdagens kraftiga fall i USA och en ökad oro….

DI - 30 minuter sedan

Advenicas förlist minskade i fjärde kvartalet

Cybersäkerhetsföretaget Advenica redovisar ett resultat efter skatt på -5,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (-15,5). .

DI - 15 minuter sedan

Minskad försäljning för IA Industriarmatur

Spotlightbolaget IA Industriarmatur, med produkter och tjänster inom distribution, lagring och produktion av energiflöden, minskade sin….

DI - 30 minuter sedan

Minskad förlust för Life Assays

Det NGM-listade medicintekniska bolaget Life Assays redovisar ett nettoresultat om -5,4 miljoner kronor (-24,9) för det fjärde kvartalet….

DI - 30 minuter sedan

Camanio Care fortsätter arbeta med att förnya inriktningen

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care redovisar ett rörelseresultat för det fjärde kvartalet 2019 om -0,8 miljoner kronor (-4,4)..

DI - 30 minuter sedan

Större förlust för Xbrane Biopharma

Utvecklaren av biosimilarer, Xbrane Biopharma, redovisar ett ebitda-resultat på -37,1 miljoner kronor (-30,3) i det fjärde kvartalet 2019..

DI - 30 minuter sedan

Plejd vände till vinst i fjärde kvartalet

Spotlightlistade Plejd, som utvecklar och säljer produkter inom belysning och hemautomation, redovisar ett nettoresultat för det fjärde….

DI - 30 minuter sedan

Försenade leveranser sänkte omsättningen för Aerowash

Aerowash, vars aktie handlas på Spotlight, redovisar ett rörelseresultat på -9,0 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (-8,8)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.