Barometern > Nyheter

Thursday, 20 February, 03:40

Barometern - 14 feb 20 kl. 15:42

Vildsvinen är ett stort hot som oroar både lantbrukare och politikerVildsvinen är ett hot mot lantbrukets existens men också mot trafiksäkerheten. En enda kollision med ett vildsvin innebär i snitt en kostnad på 40 000 kronor för materiella skador. I Kråkerumsskogen samlades politiker och drabbade lantbrukare på fredagen för att diskutera åtgärder..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kråkerumsskogen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vildsvinenär ett , stort, hotsom , oroar, både, lantbrukare, och politiker
YLE - 10 aug 17 kl. 05:09

Missbrukarcenter bredvid daghem upprör föräldrar - "Ett stort hot mot daghemmets verksamhet"

Planerna på att Åbo stads stödverksamhet för missbrukare ska flytta bredvid ett daghem i Tallbacka har väckt starka protester. Saara Westerlund är oroligt för barnens säkerhet och är en av dem som motsätter sig flytten. Åbo stads byggnadsnämnd ska på torsdag besöka sjukhusområdet i Tallbacka dit dagcentret för missbrukare planeras.

PI - 17 feb 11 kl. 18:57

Vit makt-våld lika stort hot som islamisk extremism???

MAGICA DE HEX Ibland läser man artiklar där man överhuvudtaget inte förstår de slutsatser som dragits. En sådan är Birgitta Ohlssons och Robert Örells artikel den 10 februari ?Vit makt-våld ett lika stort hot som islamisk extremism?

Trelleborgs Allehanda - 17 nov 11 kl. 06:30

Nya köpcentrum inget stort hot

Arkivfoto: Claes Nyberg
Nya köpcentrum med sällanköpsvaror behöver inte vara något stort hot mot centrumhandeln i Trelleborg.
? Det kan finnas en del butiker i centrum som påverkas om det kommer nya köpcentrum i utkanterna av Trelleborg, säger Anna Ramsby.

Barometern - 28 jun 14 kl. 08:43

?Detta är ett stort hot mot en seriös klimatdebatt?

Presidiet för Naturskyddsföreningen i Kalmar län har skrivit under rubriken Klimatanpassa i skogen. Artikeln för ett slags resonemang som egentligen är ganska intetsägande och kunde lämnas utan avseende om det inte vore för felaktigheterna. Man menar att genom att öka stamantalet samt ökning av medelålder och volym, kan man binda mer kol i skogen.

SR - 02 sep 17 kl. 03:00

Analys: Terrorgruppen IS fortfarande stort hot

Terrorsekten IS har besegrats helt i den irakiska Nineveprovinsen där Mosul är provinshuvudstad. Men trots segern för de irakiska styrkorna och dess allierade är IS fortfarande ett stort hot och grundproblemet som fått terrorsekten att växa är ännu inte löst konstaterar vår Mellanösternkorrespondent i sin analys..

DI - 16 okt 17 kl. 21:03

Flaskhalsar stort hot mot stekheta Volvo

Problem med leverantörskedjan tornar upp som ett stort hot inför börsjätten AB Volvos kvartalsrapport på fredag. Enligt källor till Di har bland annat koncernens viktiga fabrik i Köping svårigheter att hantera det höga efterfrågeläget..

Dagens PS - 17 okt 17 kl. 07:04

Di: ”Stort hot” på Volvo

Huvudvärk inför fredagens rapport, skriver tidningen och hänvisar till källor.  Inför Volvos kvartalsrapport på fredag kommer uppgifter om att verkstadsjätten har problem med leverantörskedjan. Enligt uppgifter till Di har bland annat den viktiga fabriken i Köping svårigheter att hantera den höga efterfrågan.

SR - 17 feb 18 kl. 16:02

Al-Qaida fortfarande ett stort hot

Samtidigt som terrorgruppen Islamiska staten försvagas alltmer så är al-Qaidas globala terrornätverk fortsatt ett stort hot. Det uppger FN i en ny rapport som skickats till säkerhetsrådet..

SVT - 03 aug 18 kl. 20:47

Så stort hot utgör extremvärmen mot våra fiskar

Det rapporteras just nu flitigt om fiskar som far illa på olika håll i Sverige till följd av det varma vädret och torkan. SVT Nyheter har pratat med en fiskexpert för att utröna hur stort hot det egentligen utgör mot fiskbestånden i Sverige..

Dagens PS - 19 sep 19 kl. 07:53

SR: Elbilssatsning – stort hot mot miljön

Omfattande föroreningar kopplas till nya elbilar, visar ny granskning. Ekot i Sveriges Radio konstaterar att elbilar, som beskrivs som en lösning på klimatkrisen av bilbranschen, riskerar att skapa andra stora miljöproblem. Bakgrunden är att det går åt mycket mer så kallade jordartsmetaller med nya elbilar än i bensinbilar och att det är utvinningen av dessa metaller som enligt kartläggningen leder till svåra föroreningar när de bryts.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Brand släcktes av husägare

Räddningstjänsten ryckte på natten till torsdagen ut till en villa i Lindsdal efter larm om brand klockan 02.50. .

Barometern - 2 timmar sedan

Nybro: Man gripen för hot mot grannar – ”Pistolliknande föremål”

En man i 70-årsåldern greps i Nybro sent på onsdagskvällen..

Barometern - 2 timmar sedan

TT-FLASH: Åtta dödade i Tyskland

Minst åtta personer har skjutits ihjäl i den tyska staden Hanau, uppger polisen. Utöver det har minst fem personer skadats allvarligt..

Barometern - 2 timmar sedan

Flera ihjälskjutna vid två dåd i Tyskland

Flera personer har skjutits ihjäl i tyska staden Hanau, öster om Frankfurt, rapporterar lokala medier..

Barometern - 3 timmar sedan

Flera ihjälskjutna i Tyskland

Barometern - 4 timmar sedan

Hateboers dubbel bakom Atalantas seger

Hans Hateboer gjorde första och sista målet. Däremellan hann Atalanta göra ytterligare två – och vann Champions League-åttondelsfinalen hemma mot Valencia med 4–1. Leipzig fick 1–0 borta mot Tottenham..

Barometern - 4 timmar sedan

Pojke till sjukhus efter knivrån i Skåne

Barometern - 5 timmar sedan

"Biomutant"-utvecklaren lugnar fansen

Barometern - 5 timmar sedan

Duplantis missade nytt världsrekord

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.