YLE > Svenskfinland

Tuesday, 25 February, 18:56

YLE - 14 feb 20 kl. 13:06

Saga Furs ställer in pälsauktionen i mars på grund av coronaviruset – Steven Frostdahl: "Jag tror att många farmare är oroade"Auktionsbolaget Saga Furs ställer in pälsauktionen i mars på grund av coronaviruset..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Furs, Frostdahl, Saga Furs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saga, Furs, ställerin , pälsauktioneni , mars, grund, av coronaviruset Steven Frostdahl Jag tror att många farmare är oroade
YLE - 14 feb 20 kl. 13:06

Saga Furs ställer in pälsauktionen i mars på grund av coronaviruset

Auktionsbolaget Saga Furs ställer in pälsauktionen i mars på grund av coronaviruset..

YLE - 13 jun 16 kl. 13:04

Hopp om bättre priser på pälsauktion

Den pågående pälsauktionen i Vanda ger hopp om att priserna ska stiga. Samtliga minkskinn gick åt när de auktionerades ut på söndagen. Dessutom höjdes priset på hanminkskinnen av typerna Velvet med omkring 5-10 procent jämfört med auktionen i Köpenhamn i april.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Världscupen en viktig morot för Julia Häger – litar på formen trots förkylning efter skrällsilvret: ”Men det är svårt att säga var jag ligger”

I FM-sprinten i Vörå var IF Minkens Julia Häger näst snabbast av alla. Nu får hon ladda upp för säsongens första världscupstävling – där ett distanslopp för första gången står på programmet. Tidigare har det ju varit över på några minuter, säger hon för Yle Sporten..

YLE - 3 timmar sedan

Åländska Harriet Strandvik ser poliser och kravallstaket runt isolerade hotellet på Teneriffa, men håller sig lugn – "Det känns overkligt"

Bland de tusen turister som försatts i karantän på hotellet H10 Costa Adeje Palace på Teneriffa finns Harriet Strandvik från Åland, som sitter inlåst på sitt hotellrum tillsammans med sin man och två barn, samt Lena Smeds-Furu och Peter Furu från Jakobstad. De säger att det råder brist på både information och mat, men att familjerna väntar tålmodigt på att få besked om när de får åka hem..

YLE - 4 timmar sedan

Beredskapen mot coronaviruset god vid de österbottniska centralsjukhusen – infektionsläkare efterlyser snabbare diagnostiseringsmetoder

Vid de österbottniska centralsjukhusen förbereder man sig på att ta emot eventuella smittade av coronavirus. Juha Salonen, infektionsöverläkare på Vasa centralsjukhus, hoppas på effektivare metoder för att diagnostisera misstänkta fall..

YLE - 8 timmar sedan

Soite svarar på kritiken från Kronoby: Vi gör allt vi kan men kan inte tvinga läkare att byta arbetsplats

Kronoby kan räkna med att Soite gör vad man kan för att få läkare till hälsocentralerna i kommunen. Men trots bonus och nya sorts kontrakt är det svårt att få läkare till Kronoby..

YLE - 9 timmar sedan

Efterlysningen 25.2

Bland annat pappersdockor, duschskåp och sidofönster till Fiat 600 efterlystes denna gång. Här hittar du kontaktuppgifterna..

YLE - Igår: 15:34

Glädjebesked för Julia Häger och Andrea Julin – Minkens duo får tävla i världscupen i Lahtis

Julia Häger och Andrea Julin får chansen i världscupen i Lahtis. IF Minken-åkarna finns med i den nationella gruppen i tävlingarna på hemmaplan..

YLE - Igår: 14:52

Fem personer vill bli teaterchef på Wasa Teater

Totalt fem personer har sökt tjänsten som teaterchef för Wasa Teater. I slutet av mars ska styrelsen välja vem som tar över efter Åsa Salvesen..

YLE - Igår: 14:52

Fem personer vill bli teaterchef på Wasa Teater: "Första blicken ser bra ut"

Totalt fem personer har sökt tjänsten som teaterchef för Wasa Teater. Vem som efterträder Åsa Salvesen torde bli klart inom februari månad..

YLE - Igår: 04:39

Den snart 60 år gamla Tegengrenskolan ska äntligen renoveras – ett av Vörås många byggprojekt de närmaste åren

Tegengrenskolan är en i raden av omfattande nybyggen och renoveringar som Vörå kommun har på sin lista de närmaste åren. Skolan är byggd 1964 och någon mer omfattande renovering har inte gjorts under hela tiden..

YLE - Igår: 09:17

Vinteröversvämningar kan bli vanligare och svårare att förutspå – "Gamla bostadsområden och fritidsbostäder kan vara i fara"

Varmare klimat kan dela upp Finlands vintrar i två zoner - den norra med mera snö än tidigare, och den södra med mindre snö och fler översvämningar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.