Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 25 February, 16:11

Sydöstran - 14 feb 20 kl. 15:45

Biskopen till Blekinge efter kyrkokrisen i KarlskronaBiskopen Johan Tyrberg kommer till Karlskrona på måndag och bjuder in media – detta efter att han beställt en granskning av Karlskrona-Aspö pastorats 135-miljonersrenovering av Fredrikskyrkan..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge, Karlskrona, Johan Tyrberg, Karlskrona-Aspö, Fredrikskyrkan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biskopentill , Blekingeefter , kyrkokriseni , Karlskrona
Blekinge Läns tidning - 13 jan 16 kl. 13:03

Biskopen kommer till Karlskrona

Blekinge Läns tidning - 01 nov 15 kl. 03:03

Ryska bombplan var på väg mot Blekinge

Två ryska bombplan flög rakt mot Blekinge och Karlskrona i somras. Det avslöjar ..

Blekinge Läns tidning - 10 sep 19 kl. 08:46

Nu kommer Sannas stora show till Blekinge

Sanna Nielsen är inne i ett flow just nu. Hon blev häromdagen belönad för sitt programlederi i SVT:s Allsång på Skansen och i våras gick hennes personliga krogshow ”Mitt Sanna jag” för fulla hus på Hamburger börs i Stockholm. På söndag kommer hon till Blekinge och Karlskrona..

Blekinge Läns tidning - 24 nov 19 kl. 20:00

Parodibröderna Norberg på väg till Blekinge

Bröderna Emil och Daniel Norbergs parodier och skojlåtar lockar miljoner tittare på Youtube. Nästa år möter de publiken öka mot öga när de åker på Sverigeturné med showen "Nytt, gammalt och stulet". Den 17 april kommer de till Blekinge och Karlskrona..

Blekinge Läns tidning - 19 feb 20 kl. 16:00

Kyrkokrisen: Personalen vill att politiker avgår

Personalen i Karlskrona-Aspö Pastorat vill att de ledande politikerna i kyrkorådet avgår. – Vi har svårt att se att de kan reda ut detta när de ställt till det så mycket. I alla fall politikerna i toppskiktet som varit med under processen, säger skyddsombudet Ulf Larsson..

Blekinge Läns tidning - 14 okt 18 kl. 06:59

Biskopen på återbesök i länet

Biskopen Johan Tyrberg var under många år aktiv i Blekinge. Under veckan som gått har han återvänt för en visitation. – Det har varit väldigt givande att träffa alla människor, säger han..

Blekinge Läns tidning - 29 nov 17 kl. 21:21

Karlskrona tog säsongens första bortavinst

Efter nio raka bortaförluster fick Karlskrona jubla även utanför Blekinge. Karlskrona vann med 4-2 mot Malmö - bottenlagets första trepoängare på bortaplan denna SHL-säsong. Karlskrona hade inte vunnit på nio bortamatcher och endast tagit två poäng utanför Blekinge denna höst.

Blekinge Läns tidning - 12 feb 16 kl. 11:28

Bra sjukvård i hela Blekinge hotas av nybygge

Liberalerna i Karlskrona vill ha bra, kvalificerad sjukvård i hela Blekinge och vill därför bevara sjukhusen både i Karlshamn och Karlskrona. Ett helt nytt sjukhus skulle hota inte bara en väl fungerande verksamhet i Karlskrona, utan också verksamheten i Karlshamn..

Blekinge Läns tidning - 30 jun 16 kl. 10:24

Mögellarm på Kockums i Karlskrona

250 anställda på Saab Kockums i Karlskrona erbjuds hälsoundersökningar efter ett mögellarm. Omfattande sanering krävs av det administrativa kontoret i Karlskrona, rapporterar SVT Nyheter Blekinge.(TT).

Blekinge Läns tidning - 04 apr 17 kl. 17:31

Karlskrona betalar inte hyran till kommunen

SHL-klubben Karlskrona har stora skulder till kommunen och riskerar att få ett inkassoärende på halsen i slutet av veckan, skriver SVT Nyheter Blekinge. Sedan i november i fjol har Karlskrona samlat på sig cirka en halv miljon kronor i obetalda ishyror för A-lagets träningar och matcher.(TT).

Blekinge Läns tidning - 16 aug 17 kl. 15:58

Arbetslöshet har minskat bland utlandsfödda i Karlskrona

Arbetslösheten bland utlandsfödda minskar i Karlskrona, samtidigt som den har ökat något i Blekinge. Andelen öppet arbetslösa födda utanför Sverige låg på 30 procent i Karlskrona i juli 2017..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

BTH:s val blev ingen succé

Den senaste befolkningsstatistiken för Blekinge oroar. Totalt minskar länet som ett av tre län. Och det finns flera orsaker till just detta.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Äventyrssporter visas på egen filmfestival

Sydöstran - 1 timme sedan

Sista övningen för KHK – nu ska det smälla

Karlskrona HK avslutade tisdagsträningen med ett hett två mot två-spel. – Det är bra att få i gång känslorna, konstaterar Kevin Ekman-Larsson. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Franssons flaska går inte att dopningstesta

Brottaren Jenny Fransson hade hoppats att en vattenflaska skulle rentvå henne från dopning. Men flaskan testades aldrig..

Sydöstran - 1 timme sedan

Walla Carlsson gästar årets första kvinnofrukost

På lördag är det årets första kvinnofrukost i Listerkyrkan..

Sydöstran - 1 timme sedan

S behöver stå upp för sin egen politik

En S-ledd regering var bästa lösningen 2018. M och SD förpassades till läktarplats. SD har som representant för missnöjets klagomur kunnat växa under illusionen att kunna vara ett dugligt regeringsalternativ.

Sydöstran - 1 timme sedan

Vi kan lära av USA

Sydöstran - 1 timme sedan

Hur mår du, Karlshamns kommun?

Det var inte många veckor sedan som Lärarfacket gick till kommunen och slog larm om en dålig arbetsmiljö. Nu är det Kommunal som slår larm om dålig arbetsmiljö inom äldreomsorgen. Ja, dom pekar bara ut ett äldreboende men vi kan nog ana att det inte är så bra på fler ställen.

Sydöstran - 1 timme sedan

The Hellacopters och 10cc till Sweden Rock

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.