YLE > Finland

Monday, 24 February, 05:21

YLE - 14 feb 20 kl. 15:03

Aino-Kaisa Pekonen: Vi ska skynda långsamt - socialskyddet ska förenklas och förtydligasSocial- och hälsovårdsministeriet tillsätter en kommitté som får ta sig an mastodontuppdraget att förnya socialskyddet..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kaisa Pekonen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aino-Kaisa, PekonenVi ska , skynda, långsamt, socialskyddetska , förenklas, och förtydligas
YLE - 23 jul 16 kl. 22:01

Storbacka vände skräpkänsla till medalj – skadad Hjerpe deppad efter missen

Efter en sommar som än en gång störts av envisa hälsobekymmer fick Karin Storbacka plåster på såren i Kalevaspelen. För Erica Hjerpe fortsatte däremot den tunga säsongen, som nu är över. Inte heller i år har Karin Storbacka blivit kvitt allergiproblemen som plågat henna i många års tid, och när dessutom andra hälsobesvär dök upp kort inpå Kalevaspelen visste IK Falken-löparen inte vad hon skulle vänta sig i Uleåborg.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Smörjolja från mekaniskt lager orsakade rök i Sköldviks kraftverk på söndag kväll

En eldsvåda bröt ut i kraftverket i Sköldvik i Borgå på söndagskvällen. Smörjolja föll ner från ett mekaniskt lager i en kastrull..

YLE - 45 minuter sedan

Mekaniskt lager började brinna i Sköldvik på söndag kväll

En eldsvåda bröt ut på industriområdet i Sköldvik i Borgå på söndagskvällen. Larmet till räddningsverket gick klockan 21..

YLE - 1 timme sedan

Den våta vintern kan bli ett problem för husägare: "Det är bara att hoppas på det bästa och granska att husets dräneringar är i skick"

Källaröversvämningar eller tak- och fönsterläckage är inte ovanliga då det kommer rikliga mängder med regn, speciellt om också vinden är hård..

YLE - 1 timme sedan

Finland kan inte återvinna allt plast finländarna samlar in - plasten ska nu exporteras

Kapaciteten hos Fortum är för liten för att sortera och återanvända all plast i Finland. Företaget är det enda som har teknologi att automatisk sortera ut återvinningsbar plast och sedan återvinna den..

YLE - 12 timmar sedan

"Det var fyra råttor, mitt på ljusa dagen" - Kalle hittade en obehaglig överraskning på sin bakgård i Kyrkslätt

Huvudstadsregionen tampas med extra mycket råttor den här vintern på grund av det milda vädret..

YLE - 12 timmar sedan

Fast på Teneriffa i sandstorm: "Man får genast sand i ögonen och munnen om man går ut - himlen är gul, det blåser hårt och det är jättevarmt"

Vi hade förvarnats om att en "calima" var på väg. I hotellreceptionen säger de att den här att det här är den värsta på 20 år..

YLE - 13 timmar sedan

Sommarstugornas pris fortsätter att sjunka medan kraven på fritidsbostäderna ökar - “Finns alla bekvämligheter får det kosta”

De senaste åren har stugpriserna stadigt gått nedåt i hela landet, också i de populära sommarstugekommunerna i Åboland. Däremot har antalet stugaffärer gått uppåt..

YLE - 14 timmar sedan

Carita Isaksson om tiden på folkhögskolan: "Vi lärde oss folkvett, hänsyn och hyfs och pli"

Folkhögskolorna har varit ett sätt för unga att hitta sin identitet och väg in i vuxenlivet. Ännu i dag fungerar folkhögskolan som en port till vidare studier och ger en chans för människor från olika bakgrund och kulturer att mötas..

YLE - 19 timmar sedan

De flesta störningarna i Nordeas nät- och mobilbank över

Det förekom omfattande störningar i Nordeas tjänster i nätbanken och mibilbanken under söndagen. Nu går det igen att använda de flesta tjänster, meddelar Nordea..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.