Expressen > Nyheter

Friday, 21 February, 14:19

Expressen - 14 feb 20 kl. 14:57

Massavhopp av chefer i kommunEfter massavhopp av chefer och larm om trakasserier och otrygghet på kommunledningskontoret i Hörby svarar kommunledning nu facket. I svaret framgår bland annat att en neutral part ska ges uppdrag att göra en utredning av arbetsmiljön. Samtidigt slår kommunledningen ifrån sig om att de inte fått några signaler om trakasserier och att det inte heller har kommit in några anmälningar. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hörby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Massavhoppav , cheferi , kommun
SmålandsPosten - 08 feb 14 kl. 09:03

Hög arbetsbelastning för kommunens chefer

Förra året gjordes en medarbetarundersökning bland kommunens anställda. Cirka sju av tio är nöjda med Alvesta kommun som arbetsgivare. Men en tredjedel av cheferna anser sig ha för hög arbetsbelastning.

Kristianstadsbladet - 11 apr 13 kl. 09:18

Regionens chefer bor nästan alla i sydväst

Foto: Tommy Svensson, Annica Jönsson, Johanna Wallin, Mark Hanlon, Scanpix
Region Skånes högsta chefer har de senaste åren fått en markant dragning åt sydväst. Av 24 höga chefer i regionen är det bara en som bor i Kristianstads kommun. De flesta bor i Malmö och Lund.

Jmini.se - 17 aug 16 kl. 18:15

Massavhopp från Evry – går till nystartad konkurrent

Tidigare i somras drabbades Evry i Jönköping och Värnamo av ett antal tunga avhopp. Ett 15-tal chefer och seniora konsulter sade då upp sig från bolaget. Evry är ett nordiskt IT-tjänsteföretag som funnits i Jönköping sedan 2010.

JAffärer.se - 17 aug 16 kl. 18:15

Massavhopp från Evry – går till nystartad konkurrent

Tidigare i somras drabbades Evry i Jönköping och Värnamo av ett antal tunga avhopp. Ett 15-tal chefer och seniora konsulter sade då upp sig från bolaget. Evry är ett nordiskt IT-tjänsteföretag som funnits i Jönköping sedan 2010.

Dagens Media - 09 feb 18 kl. 10:12

Massavhopp från Metro

Flera chefer har sagt upp sig – och bara en säljare är kvar som jobbar med Metro Mode..

SR - 4 timmar sedan

SD ville kalla public service-chefer till riksdagen

Sverigedemokraterna anser att public service-bolagen SVT och SR har brustit i frågan om opartiskhet och ville därför kalla in chefer på bolagen till kulturutskottet vid torsdagens sammanträde..

GöteborgsPosten - 17 timmar sedan

SD ville kalla SVT-chefer till riksdagen

Sverigedemokraterna anser att public service-bolagen SVT och SR har brustit i frågan om opartiskhet och ville därför kalla in chefer på bolagen till kulturutskottet vid torsdagens sammanträde, rapporterar SVT:S.

Dagens PS - 08 mar 18 kl. 08:34

Massavhopp hotar nytt bygge: ”Det är Ett luftslott”

Köpare hoppar av en efter en och nu är en rad stämningar på väg in mot svenska bostadsutvecklaren SSM. SSM hotas av massavhopp av köpare i bostadsrättsföreningen West Side Solna. Köparna hävdar att förhandsavtalen är ogiltiga och en första stämning lämnades in i februari och fler är på väg, rapporterar SvD Näringsliv.

Dagens PS - 08 mar 18 kl. 17:09

SSM om massavhopp: Avtalen gäller

Bostadsutvecklaren SSM kommenterar bostadsrättsprojektet West Side Solna, som består av 252 bostadsrätter. Bostadsrättsföreningen West Side Solna har nyligen mottagit hävningar avseende förhandsavtal från 53 bostadsköpare, som Dagens PS rapporterade om på torsdagen.  Det är SSM:s och föreningens uppfattning att avtalen är giltiga och att hävningarna är ogrundade.

Nerikes Allehanda - 06 okt 16 kl. 06:00

Facket: Örebro kommun är en hälsofarlig arbetsplats

Arbetsmiljön för chefer inom hemvården i Örebro kommun är ohållbar, anser fackförbundet Vision. Chefer kan sparkas när de inte håller budget, chefer är mycket stressade och en tysthet breder ut sig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Påtänd åskådare sparkade vakt under taekwondomatch

Det blev våldsamt värre under President's cup i Helsingborg i torsdags.Helsingborgs Dagblad skriver att en påtänd åskådare sparkade en vakt - och tre polispatruller fick rycka ut och gripa honom..

Expressen - 1 timme sedan

Greta Thunbergs plan – hoppas påverka EU

EU-parlamentets talman har bjudit in Greta Thunberg till ett särskilt möte.Syftet är att diskutera den nya europeiska klimatlagen som presenteras i mars..

Expressen - 1 timme sedan

Så vill Harry och Meghan bo – tittar på lyxvilla i USA

Meghan och prins Harry är seriösa med sina planer på en bas i Kalifornien – och har börjat titta på hus, enligt uppgifter till The Sun. Ett potentiellt köp är en jättevilla med både pool och tennisbana i attraktiva Malibu utanför Los Angeles.Villan, som har en prislapp på sju miljoner dollar – drygt 68,6 miljoner svenska kronor.

Expressen - 1 timme sedan

Efter vattenkaoset: Stabsläge införs

Länsstyrelsen i Kronoberg har beslutat att gå upp i stabsläge. Beslutet togs på fredagsmorgonen, rapporterar P4 Kronoberg. Vattennivåerna i bland annat  Ronnebyån och Mörrumsån har blivit så höga att översvämningar kan orsaka allvarliga skador..

Expressen - 1 timme sedan

Stina skadades av halvmeter djupt hål – får ingen ersättning

Stina Pedersen, 24, hade bara precis klivit av stadsbussen - när hennes ben plötsligt försvann ned i ett halvmeter långt hål. Hon drabbades av skador i såväl skenben som knä.Men Trelleborgs kommun behöver inte betala något skadestånd för olyckan.

Expressen - 1 timme sedan

Baylan kallar företag till krismöte – efter coronautbrottet

Ibrahim Baylan kallar en rad företag till krismöte med anledning av coronautbrottet.– Även om det inte är särskilt dramatiskt just nu så är det ändå viktigt för regeringen att ha en nära dialog med företagen och få deras bedömning inför våren och sommaren, säger Baylan till TT.Företag som kallas är Volvo och Scania bland annat..

Expressen - 2 timmar sedan

Hon misstänks för blodigt mord: ”Älskade honom...”

Dödsskriket ekade i huset – det var slutet på en kärleksrelation.Kvinnan som misstänks ha tagit livet av sin partner skriver nu i ett brev:”Jag älskade honom och han mig.”.

Expressen - 2 timmar sedan

Kan inte umgås med sina egna barn: ”Fruktansvärt”

För tredje gången på kort tid har Frida Wallberg, 36, fått föras akut till sjukhus.Problemen har gjort att den förra världsmästaren i boxning inte längre kan umgås med sina egna barn.– Det är en fruktansvärd smärta, säger hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Obevakad patient satte smörgås i halsen och dog

En person med en större sjukdomsbild vårdades på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg för en mindre hjärnblödning.När patienten var obevakad på avdelningen så satte patienten en smörgås i halsen och avled av ett hjärtstopp.Nu har sjukhuset anmält sig själva enligt lex Maria.

Expressen - 2 timmar sedan

Fyndet: Dold bunker fylld med knark och cigaretter

En underjordisk cigarettfabrik gömd under ett stall har upptäckts av spansk polis strax utanför Marbella på Solkusten.Polis fick flytta en container och krypa der i ett hål fyra meter under jord, där de beslagtog tre miljoner cigaretter, 20 kilo cannabisharts och 144 kilo marijuana. Fabriken beräknas enligt spanska Guardia Civil ha dragit in en vinst på 625 000 euro – över 6,62 miljoner svenska kronor – i veckan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.