Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 17 February, 20:47

Trelleborgs Allehanda - 14 feb 20 kl. 14:40

Rockkalas river av i stadsparkenDen 24 och 25 juli i år kan Trelleborgare vänta sig att ett rockkalas river av i stadsparken. Arrangören Bo Göran Andersson från Smyge byalag hoppas på folkfest. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgare, Bo Göran Andersson, Smyge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rockkalas, riverav i , stadsparken
BT - 08 sep 11 kl. 10:59

Vill ni förstöra Stadsparken?

De styrande verkar inte vilja ha kvar Stadsparken eftersom man till varje pris hittar på allt möjlig för att sudda ut den som park, skriver tidigare stadsträdgårsmästaren Åke Johansson. Stadsparken i Borås är troligen den mest hotade 1800-talsparken i hela Sverige. Det var 1971 som man byggde Hallbergsbron (Skammens bro) för att leda trafiken genom Stadsparken.

BT - 30 jun 12 kl. 08:40

Våld är vardag i Stadsparken

Populär och sjudande av liv på dagen. Otrygg och öde på kvällen. Nu flaggar polisen och nattvandrarna för en ovälkommen utveckling i Stadsparken.

BT - 27 jan 14 kl. 19:39

Ja till orangeri i Stadsparken

Efter votering sa kommunstyrelsen ja till orangeriet i Stadsparken. Allianspartierna deltog dock inte i omröstningen. Det var en oenig kommunstyrelse som i dag beslutade att satsa på ett orangeri i Stadsparken.

BT - 31 okt 13 kl. 09:04

Förhindra våldtäkterna i Stadsparken

Unga tjejer har under det senaste året utsatts för våldtäkter i rhododendronbuskarna i Stadsparken. Flera gånger har våldtäkterna, tvärtemot vad man ofta tror, ägt rum dagtid i fullt dagsljus, men i en insynsskyddad rhododendronbuske, skriver Monika Linnros på Stödcentrum för unga. I mitt arbete som kurator på Stödcentrum för unga brottsoffer i Borås har jag under det senaste året träffat tre tjejer i högstadieåldern som oberoende av varandra varit utsatta för våldtäkter i rhododendronbuskarna i Stadsparken.

Sydsvenskan - 02 maj 11 kl. 16:03

Kvinna våldtogs i stadsparken

Foto: Anna Bank
En våldtäkt, ett trettiotal anmälda misshandlar, fem rån och ett stort antal fickstölder blev polisens summering av valborgsfirandet i stadsparken i Lund.
En sjuttonårig flicka våldtogs tidigt på söndagsmorgonen i stadsparken, där hon dröjt sig kvar tillsammans med en man. Mannen tog styptag på kvinnan, slet av henne kläderna och våldtog henne.

BT - 27 okt 11 kl. 10:35

Ny lekplats i Stadsparken -och barnen ska få bestämma

Stadsparken skall få en ny lekplats och det är barnen som skall bestämma hur den skall se ut. Nästa år skall alla barn i Borås få rösta på tre förslag som visar vad som kan finnas på den nya lekplatsen. Omröstningen skall vara avgörande för hur lekplatsen kommer att utformas.

BT - 01 jul 12 kl. 08:07

Stora planer för Stadsparken

Från otrygg till levande. Både på kvällstid och året om. Visionerna för framtidens Stadspark är stora och många.

Sydsvenskan - 20 aug 11 kl. 13:12

Regeringen skakad efter River Plates nedflyttning

Ikväll spelar River Plate sin första bortamatch i den svårspelade andradivisionen Primera B. Storklubbens nedflyttning har skakat om den argentinska regeringen.
Hans uppgift är att frälsa River Plate: Matías Jesus Almeyda.

Trelleborgs Allehanda - 18 maj 11 kl. 06:00

Späckad sommar i Stadsparken

Arkivfoto: Claes Nyberg
Allsång, musikal och opera kommer att få lövverken i Trelleborgs stadspark att fladdra i sommar.
Musikkårerna i Trelleborg återkommer så klart med sina populära gratiskonserter i Stadsparken även i sommar. Trelleborgs musikkår har laddat för musikkryss varannan måndagskväll, under ledning av Bertil Ahlberg.

Sydsvenskan - 21 jun 11 kl. 08:16

Inga pengar till Stadsparken

Arkiv: Pontus Tideman
Festen är över i Stadsparken. Inte en krona finns för att fortsätta utveckla parken. Beachvolleyboll och upprustning av lekplatsen får vänta.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Dokumentär om Peter Madsen river upp känslor

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

SD: ”Svenskar diskrimineras av socialförvaltningen”

Socialförvaltningen i Trelleborg diskriminerar systematiskt kommuninvånare med svenska namn. Det hävdar Helmuth Petersén (SD) oppositionsråd i Trelleborgs kommun..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Trelleborgare uttagen till OS-kval: ”Började gråta”

Trelleborgaren Clara Lerby har för första gången blivit uttagen i landslaget. ”Jag började gråta, så glad blev jag”, säger 20-åringen..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

TA avslöjar: Provspelande mittfältare klar för TFF

TFF har gjort klart med ytterligare en mittfältare. Enligt vad TA-sporten erfar så är Torns IF:s Mouhammed-Ali Dhaini superettanlagets senaste nyförvärv..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Ungdomar på fotouppdrag

Bland årets sportlovsaktiviteter stod fotografi på schemat. Uppgiften var att hitta ansikten bland livlösa ting. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Sociala medier: Bedrägeriförsök på dejtingsajt polisanmäldes

En äldre person hemmahörande i Trelleborgs kommun har polisanmält ett försök till romansbedrägeri..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Kommunen hyr ut första inlösta villan

Den första villan av kommunens hittills 19 inlösta fastigheter är klar för uthyrning inför det kommande bygget av den nya ringvägen och hamninfarten..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Länsstyrelsen kritisk mot hur Trelleborg arbetar mot stigande havsnivåer

Det saknas en färdig plan för hur man ska skydda Trelleborgs bebyggelse mot stigande havsnivåer. Och så länge det inte finns en sådan är det är olämpligt att planera för bostäder i hamnområdet. Det anser länsstyrelsen som än en gång riktar kritik mot Trelleborgs kommuns arbete mot översvämningar..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Misstänkta rånarna omhäktade – stöldgods på analys

Utredningen av gårdsrånen är långt ifrån klar. Ystads Tingsrätt har, på åklagarens begäran, förlängt häktningen i två veckor..

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Klartecken för parkering vid Smygehuk – men fortsatt stopp för camping

Dispens från strandskyddet har getts av Trelleborgs kommun. Därmed är parkering vid Smygehuk tillåten i sommar. Men enbart under dagen och kvällen, campingförbud råder..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.