Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 19 February, 05:45

Sydöstran - 14 feb 20 kl. 14:32

Våg av inbrott i bilarDet är inte bara paret Aljbawi och Hasan som utsattes för bilinbrott natten på torsdag. På sociala medier vittnar en rad bilägare om att någon krossat rutorna och tagit sig in i fordonen. – Vi är beroende av vittnesuppgifter. Om någon sett någonting så får de gärna höra av sig, säger Robert Loeffel, presstalesman på polisen.
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Aljbawi, Hasan, Robert Loeffel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vågav , inbrotti , bilar
Skånskan - 05 nov 19 kl. 12:09

Nya inbrott mot nio parkerade bilar

ESLÖV Nio parkerade bilar i Eslöv utsattes under måndagen för inbrott eller försök till det.
Brotten skedde vid en tidpunkt och på platser där många människor rör sig. Polisen tror att en missbrukare, antingen på cykel eller i en bil, kan ligga bakom.

Skånskan - 09 sep 19 kl. 17:40

Inbrott i flera bilar i helgen

Kävlinge I helgen har flera bilägare drabbats av inbrott i sina bilar. I fredags morse upptäcktes att en företagsbil som stått parkerad på Skolvägen i Lödde hade fått fönsterrutan krossad. En ryggsäck tillgreps.

Magazin24 - 25 nov 11 kl. 10:59

Åtta bilar utsatta för tjuvar

Mellan måndagen och torsdagen blev åtta bilar utsatta för inbrott, skadegörelse, bensinslangning eller försök till stöld. Fyra bilar som stod parkerade på Snarhemsvägen i Arboga har utsatts för bensinslangning.
Sammanlagt har ungefär 100 liter bensin slangars ur bilarna och i flera fall har bilens tanklock förstörts.

Skånskan - 12 dec 15 kl. 06:00

Två röda bilar hetaste spåren i tjuvjakten

HÖRBY En våg av inbrott har drabbat husägare och fastighetsägare i Hörby kommun senaste dagarna. Polisen tror att det är minst två olika gäng som opererar, och går på nytt ut med en uppmaning till allmänheten att vara på sin vakt.Bara under torsdagsdygnet inträffade fyra inbrott och ett inbrottsförsök på olika platser i kommunen.

Skånskan - 22 jan 20 kl. 15:30

Nästan halvering av inbrott i bostäder

Kävlinge Antalet bostadsinbrott i Kävlinge har sjunkit från 42 till 22 på två år. Det är nästan en halvering. Samtidigt har antalet misshandelsfall utomhus ökat något.

Kristianstadsbladet - 29 sep 11 kl. 11:41

Krockkuddar stals ur 22 bilar

Toyota Center drabbat av inbrott för andra gången på ett år.
Inbrottet upptäcktes på torsdagsmorgonen. Under natten har tjuvarna tagit sig in på området och sedan gett sig på 22 bilar.

BT - 23 jul 14 kl. 10:29

Gjorde inbrott ? i sex bilar

Det har varit inbrott i sex stycken bilar i Ulricehamn under natten till onsdagen, samtliga bilar har fått rutor krossade. Troligtvis var det ett billarm som gjorde att inte fler bilägare blev drabbade. – I den här bilen låg ett brunnslock, de har väl haft det till att knacka rutorna med, säger vaktmästaren Göran Lindqvist och pekar på en Volvo som står i garaget.

Skånskan - 20 nov 15 kl. 11:19

Minst tre inbrott i bilar i centrum

Skurup Flera inbrott i bilar rapporteras ha inträffat under onsdagsnatten.Minst tre olika inbrott i bilar som inträffade mellan onsdagskvällen och torsdagsförmiddagen har rapporterats från Skurups tätort.
En okänd summa kontanter i mynt togs från en företagsbil som stod parkerad i Skurups centrum.

Skånskan - 27 feb 17 kl. 12:09

Inbrott i två bilar på p-plats

BRÖSARP ERWP.fif(1)Nu har inbrott i bilar på parkeringsplatser utmed kusten kommit igång igen. I lördags utsattes två bilar för inbrott när de stod på en parkeringsplats på Brösarps backar vid 13-tiden i lördags.

Skånskan - 30 apr 18 kl. 14:09

Tre bilar utsattes för inbrott

SYDOST Även den här helgen utsattes bilar för inbrott. I lördags mellan klockan 14 och 15 stals en handväska och nycklar ur en bil som stod på en parkering i Backamöllan. Samma dag klockan 12 och 13 drabbades två bilar av inbrott på Dag Hammarskjölds Backåkra gård.

Skånskan - 15 okt 18 kl. 11:45

Inbrott i bilar vid kyrkor

TOMELILLA Tre bilar utsattes för inbrott i helgen när de stod parkerade vid kyrkor. I lördags vid 16-tiden krossades en ruta på en bil vid Tryde kyrka. Bilen genomsöktes men inget stals.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Miljarder på spel för Sverige på EU-toppmöte

Statsminister Stefan Löfven (S) åker till Bryssel för att stoppa en kraftig höjning av EU-avgiften. Målet är att hålla nere EU:s utgifter och rädda vad som går av Sveriges avgiftsrabatt..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Rekordfå danska invandrare får bidrag

Mindre "röv till bänk" i danskundervisningen. Ett gynnsamt konjunkturläge. Och ett trepartsavtal mellan regeringen och arbetsmarknadens parter.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Guide: Skidskytte-VM onsdag

Blir det lika mycket bom i herrarnas distanslopp som i damernas? Det skulle i så fall kunna tala för den snabbe åkaren Johannes Thingnes Bø, som hittills inte tagit något individuellt gult under skidskytte-VM i Antholz. Här är det viktigaste du behöver veta inför mästerskapets sjätte tävlingsdag..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Många bedragare bakom bilbränder

Tio procent. Så många av alla bilbränder tros vara anlagda för att få ut försäkringspengar, och försäkringsbolagen betalar årligen ut miljoner till bedragarna. Nu storsatsar branschen på att få bukt med problemet..

Sydöstran - 45 minuter sedan

"Svårt för en person att fylla hans skor"

Klubbikonen Markus Rosenberg har lagt av. Ska Isaac Kiese Thelin fylla hans skor?.

Sydöstran - 1 timme sedan

Två körkortslösa krockade i Västerås

Sydöstran - 2 timmar sedan

Företag skuldsatt på grund av virus

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.