Realtid > Ekonomi

Sunday, 23 February, 04:49

Realtid - 14 feb 20 kl. 14:07

Massiv kritik från fondbranschen om FI:s förslagFinansinspektionens förslag att PPM ska innehålla max 15 fonder möter mycket skarp kritik från flera av branschens tyngsta företrädare. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
FI, PPM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Massiv, kritikfrån , fondbranschenom , FI:s, förslag
GöteborgsPosten - 23 okt 16 kl. 20:45

Massiv kritik mot tv-serien Syrror

I ett öppet brev riktar Svensk sjuksköterskeförening massiv kritik mot TV4:s nya sjukhusserie Syrror: "De visar upp en gammal schablonbild av vården och könsmaktsordningen där sjuksköterskorna framställs fullständigt underordnande männen", säger Åsa Andersson som är strategisk rådgivare vid Svensk sjuksköterskeförening och legitimerad sjuksköterska. Elin Kvist är seriens exekutiva producent och tycker att den kritik som riktats mot programmet delvis är missriktad..

GöteborgsPosten - 07 maj 12 kl. 21:37

Massiv kritik mot polisen

Under sju år har 6 000 träd förstörts i Delsjöområdet. På måndagen fick polisen massiv kritik av medborgarna för att ingenting hänt, för att "granmördaren" inte kunnat gripas..

UNT - 20 dec 12 kl. 13:17

Massiv kritik mot bosättningsplaner

Israel ska ha godkänt planer på att bygga 500 ytterligare nya bostäder på södra Västbanken.Beskedet väcker snabbt massiv kritik från omvärlden..

YA - 15 maj 14 kl. 06:30

Massiv kritik mot dyrare ombyggnad

Ombyggnaden av vattenverket i Nedraby blir dubbelt så dyr som beräknat. Nu riktar revisorerna som granskat projektet massiv kritik mot hanteringen och pekar på flera allvarliga brister.
– Vi ser mycket allvarligt på kritiken, men vi har inte fått svar på alla frågor.

SVT - 24 okt 14 kl. 20:06

Regeringen backar efter massiv kritik

De svenska instituten i Aten, Rom och Istanbul kanske inte alls läggs ned. I regeringens budget som presenterades i går hade man strypt finansieringen till instituten som bland annat är framstående i arkeologisk forskning och antikens historia. Men nu backar regeringen, detta efter massiv kritik i dag..

Västerbottens Folkblad - 11 sep 15 kl. 13:21

Massiv kritik mot tandläkaren

Otillräckliga undersökningar, omotiverade ingrepp och inga sterila förhållanden vid en rotbehandling. Patienten säger sig ha fått allvarliga käkledsbesvär. En privattandläkare i Umeå får massiv kritik från Inspektionen för vård och omsorg (IVO).

Expressen - 11 aug 16 kl. 17:27

Massiv kritik mot sajt i USA: "Det är skamligt"

Amerikanska viralsajten The Daily Beast använde sig av en dejtingapp i OS-byn för att luska fram homosexuella idrottare som var ute efter sexuella kontakter. Nu har artikelförfattaren fått massiv kritik på de sociala medierna. "Den här artikeln kommer troligen att få någon dödad", skriver kände HBTQ-aktivisten Dan Savage på Twitter..

SVT - 27 mar 17 kl. 21:08

Massiv kritik mot Medieutredningen

Medieutredningen som lämnades till regeringen i höstas får massiv kritik av remissinstanserna, rapporterar tidningen Journalisten..

Sydöstran - 21 aug 17 kl. 10:59

Massiv kritik efter pizzasnusk i Karlskrona

En pizzeria i Karlskrona får massiv kritik efter en inspektion gjord av Karlskrona kommun. Bland annat förvarades flera livsmedel på golvet..

DN - 29 dec 17 kl. 12:37

Bokserie om mordet på Kim Wall stoppas efter massiv kritik

En serie ljudböcker om ubåtsfallet och mordet på journalisten Kim Wall har dragits tillbaka av det danska förlaget efter massiv kritik, rapporterar Danmarks Radio. .

Expressen - 18 jan 18 kl. 08:19

Massiv kritik mot RMV efter åldersbedömningarna

Efter att Svenska Dagbladet granskat de medicinska ålderbedömningarna har Rättsmedicinalverket fått utstå massiv kritik, och nu kallar myndigheten till en pressträff 08:30.Expressen TV sänder direkt från presskonferensen. .

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 20 timmar sedan

Vet Ingves vad en semla kostar?

#MA2020, priset på en semla och geniet Phoebe Waller-Bridge. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 21 timmar sedan

M&A så in i Norden

Realtids temavecka om M&A är mycket uppskattad av läsarna och hälften av innehållet på veckans lista över de tio mest lästa artiklarna har M&A som tema..

Realtid - Igår: 16:45

Här är fallgroparna du vill undvika vid en transaktion

Vilka är de de största fallgroparna i en M&A-transaktion och hur kommer man runt dem? M&A-advokaterna Claes Kjellberg och Mikael Klang delar med sig av sina råd..

Realtid - Igår: 16:33

SBB köper 30 procent av SSM Holding

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, köper 30 procent av bostadsutvecklaren SSM Holding..

Realtid - Igår: 15:58

"Lägg mer krut på projektledning"

Victoria Svedjemark är konsult med inriktning på hur man får M&A-processer att fungera bra. Här är hennes viktigaste lärdomar..

Realtid - Igår: 15:01

"Investerarkollektivet tror att vi är nära toppen av konjunkturen"

Erik Laestadius, som är chef för M&A på Carnegie i Sverige, ger en inblick i hur Carnegie arbetar med M&A-transaktioner och hur marknaden ser ut framöver..

Realtid - Igår: 14:35

Därför har många misslyckats med förvärv

När företag satsar hårt på M&A kan det leda till kortsiktig framgång – men också en missallokering av resurser, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - Igår: 11:55

”Det är svårt att rätta något som eventuellt går snett”

En genomtänkt kommunikation kring M&A behöver omfatta scenarieanalys, hantera regelverk och vara integredad i hela processen – det är några av IR-råden i dagens panel..

Realtid - Igår: 11:02

Avanza ska dubbleras inom spar till år 2025

"Nu höjer vi målet till 15 procent marknadsandel av nettoinflödet till sparmarknaden 2025." Det skriver Rikard Josefson i vd-ordet i Avanzas årsredovisning..

Realtid - Igår: 10:10

Fondförmögenheten har ökat 260 miljarder

Den svenska fondförmögenheten ligger på 4 786 miljarder kronor – en ökning med  260 miljarder sedan föregående kvartal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.