SVT > Inrikes

Tuesday, 25 February, 13:46

SVT - 14 feb 20 kl. 14:23

Ställ din fråga om relationer till psykologenÄr du olyckligt kär, står och stampar i förhållandet eller vill förklara dina varmaste känslor för din bästa vän? Ställ din fråga om relationer till psykologen Anna Bennich på självaste alla hjärtans dag..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Anna Bennich

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ställdin , frågaom , relationertill , psykologen
GöteborgsPosten - 17 aug 18 kl. 09:52

Psykolog anmäls efter sexuella relationer med patienter

En psykolog vid Sahlgrenska universitetssjukhus har lex Maria-anmälts efter att sexuella relationer inletts med patienter. En av patienterna planerar att polisanmäla psykologen för sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning och psykologen har anmälts till Ivo som en fara för patientsäkerheten..

BT - 9 timmar sedan

Slå inte sönder viktiga relationer på Bodaskolan

Jag blir bestört och orolig för mina barns framtid när jag hör hur de styrande resonerar kring relationer, skriver Theres Doczi..

Västerbottens Folkblad - 21 jan 12 kl. 00:24

13 par hos psykologen

Allt fler par söker hjälp när de har bekymmer i sina relationer, men vad är det de säger till psykologen? Det vet Mattias Lundberg, som tillsammans med Anders Wahlberg, som kategoriserat 13 karaktäristiska partyper, de mött i sitt arbete. VILJA ?

DN - 10 jul 14 kl. 15:20

Psykologen: Så accepterar du VM-saknaden

VM är snart slut och för många fotbollsfans väntar en tid av tomhet och besvikelse. Psykologen Liria Ortiz berättar hur man accepterar saknaden, lappar ihop sårade relationer – och varför man inte ska tycka synd om Luis Suárez..

SvD - 29 dec 15 kl. 17:00

Sherry Turkle: Bästa sättet att bygga relationer

Psykologen och professorn Sherry Turkle som forskar om relationen mellan människor och teknik på Massachusetts Institute of Technology oroar sig för att ny teknik gör våra samtal ytligare och att studenter har svårare att sätta sig in i hur andra människor känner och tänker. – Empatin minskar, men det finns ett botemedel som bygger mänskliga relationer: samtal..

Nyheter 24 - 06 jun 12 kl. 15:00

Alex Bengtsson: "I dag tänker jag på psykologen från Varberg"


KRÖNIKA. Alex Bengtsson om ett längre samtal med en trångsynt psykolog. En vecka i vintras satt Daniel och jag på ett litet fik ute på Värmdö i Stockholms skärgård.

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 11 kl. 09:25

Mobbarvåld går igen i relationer

Det är mer troligt att pojkar som är mobbare begår övergrepp mot sina partners. Den kopplingen har amerikanska forskare funnit. ?

BT - 21 jun 12 kl. 17:14

Psykologen berättade om Mangs tårar

Peter Mangs har mött sin psykolog över 150 gånger.
? När han berättade om mordet på flickan gick han in i ett transliknande tillstånd, säger psykologen.

BT - 04 jan 15 kl. 07:48

Psykologens tips: Så vårdar du dina relationer

Ett nytt år är här. Med både nya och gamla bekantskaper. Men hur gör man för att vårda relationerna?

DI - 10 jul 15 kl. 16:12

Psykologen: Så hanterar du den usla sommaren

Höga förväntningar på sommarvädret riskerar att sluta i besvikelse och frustration, vilket kan tära på såväl relationer som det egna humöret. När lågtrycken nu ligger som ett täcke över Sverige ser många drömmen om en varm och solig semester gå upp i rök..

Fler nyheter från SVT

SVT - 4 timmar sedan

Göteborgspoliser: Ungdomsrån handlar främst om narkotika

Det är inte etnicitet utan narkotika som är den gemensamma nämnaren för ungdomsrånen, enligt poliserna som utreder personrån i centrala Göteborg. – Vi har både etniska svenskar och personer med utländsk härkomst som både begår och utsätts för brott, säger en av utredarna vid rångruppen hos polisen i Göteborg city till SVT:s Veckans brott..

SVT - 7 timmar sedan

Oro för sämre skolkvalitet i var tionde kommun

Det blir mindre pengar för många skolor i år, visar en undersökning som SVT Nyheter har gjort. Och var tionde kommun i undersökningen befarar att kvalitén i skolan kommer försämras..

SVT - 7 timmar sedan

Vilhelmina kommun lånar till löner

Vilhelmina i södra Lappland är en kommun som brottas med ekonomiska problem. Nu har kommunen beslutat att låna 60 miljoner kronor för att betala drift och löner..

SVT - 7 timmar sedan

Utsläppen från vägtrafiken minskade 2019

2019 minskade utsläppen av koldioxid från vägtrafiken med två procent. Det beror på en ökad användning av biodrivmedel och mer energieffektiva bilar..

SVT - 14 timmar sedan

Ulla Andersson (V) om välfärden: S prioriterar skattesänkningar

Var tredje kommun drar ner på budgeten inom välfärden i år jämfört med förra året, visar en kartläggning som SVT gjort. Enligt Fredrik Olovsson (S), ordförande för finansutskottet, finns det stora behov framöver. – Därför kommer vi i varje budgetförhandling att prioritera välfärden, säger han i SVT:s Aktuellt..

SVT - 14 timmar sedan

Myndighetsrapport: God tillgång på vårdutrustning i Sverige

Med anledning av det rådande utbrottet av coronaviruset har Socialstyrelsen och Folkhälsomyndigheten satt samman en nationell lägesrapport med information från Sveriges samtliga regioner. Enligt myndigheterna är risken för smittspridning i Sverige i nuläget låg och de anser att det finns god tillgång till personal och skyddsutrustning..

SVT - 15 timmar sedan

Oroas av coronaspridningen i Italien: Kunde lika gärna hända här

Ett coronautbrott som det i Italien skulle lika gärna kunna inträffa i Sverige. Det sade professor Björn Olsen i ett studiosamtal i måndagens Aktuellt. Statsepidemiolog Anders Tegnell tror dock att Sverige är bättre förberett..

SVT - 15 timmar sedan

Första svenskarna på väg från Kanarieöarna

Flera flygbolag skickar ner extra plan för att få hem strandade resenärer från Kanarieöarna, och de första svenska resenärerna fick på måndagskvällen påbörja sin hemresa. Men hundratals svenskar är fortfarande fast och förseningarna är stora..

SVT - 16 timmar sedan

Efter vårbeskedet – nu kommer kylan

Stora delar av södra Sverige fick i förra veckan meteorologisk vår, vilket på många håll var ovanligt tidigt. Men nu väntar ett rejält väderomslag. Under veckan som kommer drar kallare luft ner över landet samtidigt som det kommer att komma snö i landets södra delar.

SVT - 16 timmar sedan

De rättigheterna har du när flyget är försenat

Flygbolag och researrangörer har tydligt definierade skyldigheter gentemot passagerarna om flyget blir försenat. Vissa av dem gäller dock inte vid naturkatastrofer och andra ”extraordinära omständigheter”..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.