SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 19 February, 05:45

SmålandsPosten - 14 feb 20 kl. 14:16

Pastarör fyllda med läckerheterCannelloni är kalas. Festligt, men ändå jordnära middagsmat. Pastarör är till för att fyllas med fantasi och godsaker..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pastarör, fylldamed , läckerheter
Barometern - 13 feb 20 kl. 15:40

Pastarör fyllda med läckerheter: Här är tre smarriga varianter.

Cannelloni är kalas. Festligt, men ändå jordnära middagsmat. Pastarör är till för att fyllas med fantasi och godsaker..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Sydsudan förbereder sig för gräshoppsinvasion

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Bunta inte ihop den dagliga verksamheten

Vi är flera föräldrar som hade uppmanats att lämna bort våra barn om de fötts några år tidigare. Men med stöd av det goda samhället som värderar alla människor lika fick de växa upp i sin familj och får nu som vuxna möjlighet att vara en del av sitt närsamhälle..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Växjös företag kan göra skillnad för kulturen

”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och om alla gör något tar vi viktiga kliv mot att skapa det Växjö vi vill ha”, skriver Jens Ahlstrand på Visma och Marie Björkman på Regionteatern Blekinge & Kronoberg med anledning av verksamheternas kultursamarbete..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Alliansens beslut hotar utveckling

Tomas Harrysson (C) och Gusten Mårtensson (C) skriver att de satsar på skolan i Älmhults kommun – nej, alliansen sparar 24 miljoner kronor på elevassistenter, fortbildning, personal på fritidshem, skolvaktmästere, it-pedagoger, förstelärare, föreskolepersonal och skolbibliotikarier med mera..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Satsa på välfärden i stället för skrytbyggen

I Smålandsposten kunde man under hösten 2019 läsa artiklar och insändare om äldreomsorgen, förskolan, skolan, nya kommunhuset, lönesättning med mera. Anna Tenje (M) förklarade innan sommaren att 100 miljoner kronor måste sparas. Kommunen måste vända på varje skattekrona..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Miljarder på spel för Sverige på EU-toppmöte

Statsminister Stefan Löfven (S) åker till Bryssel för att stoppa en kraftig höjning av EU-avgiften. Målet är att hålla nere EU:s utgifter och rädda vad som går av Sveriges avgiftsrabatt..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Rekordfå danska invandrare får bidrag

Mindre "röv till bänk" i danskundervisningen. Ett gynnsamt konjunkturläge. Och ett trepartsavtal mellan regeringen och arbetsmarknadens parter.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Guide: Skidskytte-VM onsdag

Blir det lika mycket bom i herrarnas distanslopp som i damernas? Det skulle i så fall kunna tala för den snabbe åkaren Johannes Thingnes Bø, som hittills inte tagit något individuellt gult under skidskytte-VM i Antholz. Här är det viktigaste du behöver veta inför mästerskapets sjätte tävlingsdag..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Många bedragare bakom bilbränder

Tio procent. Så många av alla bilbränder tros vara anlagda för att få ut försäkringspengar, och försäkringsbolagen betalar årligen ut miljoner till bedragarna. Nu storsatsar branschen på att få bukt med problemet..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

"Svårt för en person att fylla hans skor"

Klubbikonen Markus Rosenberg har lagt av. Ska Isaac Kiese Thelin fylla hans skor?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.