Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 24 February, 17:55

Expressen Dina Pengar - 14 feb 20 kl. 14:05

Bonnier News lyft – ökar vinsten till 211 miljonerBonnier News gör en vinst på 211 miljoner kronor under 2019 (april–december).Det innebär en ökning med 116 miljoner jämfört med motsvarande period 2018.– Jag är nöjd med resultatet med tanke på alla utmaningar på annonsmarknaden och det faktum att vi tog oss an nya verksamheter med lokaltidningar och magasin. Att då göra en stor resultatförbättring är både starkt och positivt, säger Anders Eriksson, vd för Bonnier News där Expressen ingår..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
News, Anders Eriksson, Bonnier News, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonnier, News, lyft, ökar, vinstentill , 211miljoner
Dagensanalys.se - 13 nov 18 kl. 16:25

Bonnier News utökar sitt samarbete med Google

Bonnier News avslutar sitt tv-samarbete med TV4 och förstärker istället sitt samarbete med Google, det skriver Dagens Media. Satsningen innebär att en helt ny tv-avdelning kommer att byggas, med Christian Rissel som Head of Agency & TV. Målet är att Bonnier News ska bli bäst i Sverige på rörlig bild.

Dagensanalys.se - 24 jul 18 kl. 17:04

Bonnier News får miljonbidrag av Google

Bonnier News innovationsprogram Next har fått miljonbidrag från självaste Google. Men vänta nu, var det inte Bonnier som tyckte att Google lekte herran på täppan när de ändrade om sin annonspolicy. Bonnier stod till och med bakom ett öppet brev till Google där man förklarade sitt missnöje.

Dagensanalys.se - 27 feb 19 kl. 17:22

Branschorganisationer protesterar mot Bonnier News

Branschorganisationer rasar mot Bonnier News som nu vill behålla den ekonomiska upphovsrätten för all framtid. Det är branschorganisationer i mediebranschen som rasar mot Bonnier News nya frilansavtal där man kräver att frilansare överlåter den ekonomiska upphovsrätten för sitt arbete till Bonnier News, obundet av tid. Nu har man gått ut med ett öppet brev där man avråder frilansare att gå med på villkoren.

Dagensanalys.se - 22 jan 18 kl. 14:30

Bonnier News ansluter sig till Googles programmaticplattform

I fredags blev det klart att mediehuset Bonnier News ansluter sig till Googles DoubleClick Ad Exchange, en plattform för programmatiska annonsköp. Det gör att Bonnier nu kan erbjuda sina tjänsten ”Programmatic Guaranteed” till sina kunder. Bonnier News har tidigare varit ansluten till Googles DoubleClick For Publishers, men tar nu knyter man sig närmare till teknikjätten genom att nu bli en partner i Ad Exchange-programmet.

Dagensanalys.se - 05 apr 19 kl. 17:35

Bonnier News bildar en ny programmatisk enhet

Den nya enheten får namnet Bonnier News Programmatic Sales och ska öka intäkterna från programmatiska köp. Enligt en artikel i Dagens Media kom en tredjedel av Bonnier News digitala annonsintäkter från Ad Exchange under förra året. Att bli mer automatiserade är ett naturligt steg för Bonnier News strategi.

Dagensanalys.se - 08 mar 17 kl. 15:09

Bonnier News lämnar KIA-index

Bonnier News plockar bort sina sajter från KIA-index. Vi vet varför Bonnier väljer att lämna listan. Som svar på Schibsteds tidigare uttåg från KIA-index väljer nu också Bonnier att lämna.

Dagensanalys.se - 24 maj 18 kl. 11:16

Bonnier News Brand Studio vill bli bäst i världen på kommersiell storytelling

Bonnier News Brand Studio har köpt upp hela Wasp efter att tidigare ha ägt 70 procent i bolaget. Anna Arvidsson chef för Bonnier News Brand Studios har kommenterat förvärvet av contentbyrån så här: ”Vår vision är att bli bäst i världen på kommersiell storytelling” Att ha ett 100 procentigt ägande ligger helt i linje med Bonnier News strategi, där de vill ha fullt ägandeskap av produkter och produktstrategier säger Bonnier News försäljningsdirektör Alexander Lydecker. Kommersiella artiklar blir allt vanligare i digitala medier där företag köper olika typer av inlägg.

Dagensanalys.se - 03 jul 19 kl. 05:24

Skippable ads snart hos Bonnier News

Bonnier News tar efter Youtube och planerar att lansera skippable ads – videoannonser som användaren kan klicka bort när innehållet inte är relevant, det skriver Dagens Media. Enligt Alexander Lydecker, chief commercial officer på Bonnier News, har de sedan ett par veckor tillbaka genomfört A/B-tester. Efter sommaren hoppas de på att få A/B-testa till en riktigt publik.

Helsingborgs Dagblad - 04 feb 15 kl. 21:51

Stort vinstlyft för Bonnier News

Bonnier News, där Bonnierkoncernen samlar sina dagstidningar och tryckerier, gjorde ett rekordresultat i fjol, skriver Dagens industri. Rörelseresultat för 2014 uppgick till 332 miljoner kronor — en ökning med 75 miljoner från 2013, bland annat tack vare starka resultat för Dagens Nyheter och just Di.De båda tidningarnas rörelseresultat uppgick till 173 respektive 171 miljoner.

Sydsvenskan - 04 feb 15 kl. 21:51

Stort vinstlyft för Bonnier News

Bonnier News, där Bonnierkoncernen samlar sina dagstidningar och tryckerier, gjorde ett rekordresultat i fjol, skriver Dagens industri. Rörelseresultat för 2014 uppgick till 332 miljoner kronor — en ökning med 75 miljoner från 2013, bland annat tack vare starka resultat för Dagens Nyheter och just Di.De båda tidningarnas rörelseresultat uppgick till 173 respektive 171 miljoner.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

Swedbanks tidigare vd kallas till polisförhör

Swedbank tidigare vd Birgitte Bonnesen kallas till polisförhör på Ekobrottsmyndigheten. Det bekräftar hennes advokat för Svenska dagbladet. Enligt tidningen kommer hon då att delges misstanke om brott..

Expressen Dina Pengar - 1 timme sedan

Sminkkedjan bär sig inte – tvingas till rekonstruktion

Butiksdöden skördar nya offer.Kedjan Make Up Store har inlett en företagsrekonstruktion, skriver breakit.se.

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Jag får dåligt samvete – måste jag spara de orange kuverten?

FRÅGA: Jag får mest dåligt samvete när det orange kuvertet kommer. Behöver jag spara det om jag inte orkar läsa det nu? Sedan undrar jag hur min pension har beräknats innan de orange kuverten började komma.

Expressen Dina Pengar - 5 timmar sedan

Experterna: Så ska du göra med dina aktier

Coronaeffekten slår till med full kraft mot världens börser.Stockholmsbörsen följer med i nedgången med ett ras på drygt 3 procent.Flygbolaget SAS dök med drygt 7 procent under förmiddagen.

Expressen Dina Pengar - Igår: 10:44

Här är pensionärerna som gör aktieklipp på börsen

Dryga ut pensionen med pengar från lyckade aktieaffärer?För en del låter det kanske lite högtflygande, men allt fler seniorer, inte minst kvinnor, ser börsen som alternativ till korsordet eller stickningen.En hobby som rentav kan bli lönsam.

Expressen Dina Pengar - Igår: 08:23

Problem hos Nordea – går inte att logga in

På söndagsmorgonen hade Nordeas kunder problem med att logga in i mobilbanken och internetbanken.– Vi har ännu ingen bild av omfattningen, säger Mikaela Östman, presskommunikatör på Nordea..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 11:50

Ikeas succé – måste anställa 500 personer

Lena Herder, 59, blev landschef för Ikea Sverige samma år, 2018, som den legendariske grundaren Ingvar Kamprad gick bort.Efter generationsskifte i koncernen presenteras fas ett i Framtidens Ikea: En miljardsatsning på nya minivaruhus i Stockholm. Prissänkningar på populära Ikeavaror utlovas också.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 04:30

Norske miljardären som räddar Isabella Löwengrip

Kronjuvelen är såld och den akuta krisen verkar vara över. Med miljoner på kontot ska nu Isabella Löwengrip ta jobbpaus i ett eller två år. Hennes räddare heter Christian Ringnes – en stenrik, flamboyant norsk affärsman.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 00:54

Swedbank-appen ligger nere för flera kunder

Swedbanks digitala tjänster upplever störningar.Anledningen är en uppdateringen som gör att visa kunder kan uppleva störningar eller att appen ligger nere helt och hållet..

Expressen Dina Pengar - 21 feb 20 kl. 16:43

Så har bostadspriserna i Stockholm ökat där du bor

Priserna på bostadsrätter i och omkring Stockholm rusar mot samma nivåer som före raset under hösten 2017.Det visar ny statistik som Dina Pengar tagit del av.– Det har skett en återhämtning på bostadsmarknaden och allra tydligast är det i storstadsregionerna, säger Matilda Adelborg, pressansvarig på Booli..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.