Skånskan > Nyheter

Tuesday, 25 February, 07:35

Skånskan - 14 feb 20 kl. 13:59

Coronalarm helt avblåstSvalöv Den man som skickades från vårdcentralen i Svalöv till infektionskliniken i Lund under torsdagen är inte smittad med det nya coronaviruset.Att det inte var coronavirus kunde personalen på infektionskliniken i Lund snabbt konstatera och lämna ett positivt svar.
– Misstanken kunde avskrivas på ett tidigt stadium, då det visade att patienten inte uppfyllde kriterierna för provtagning av coronavirus, uppger Magnus Aspegren, pressansvarig på Skånes Universitetssjukhus.
– Det fanns således helt enkelt inte skäl nog att pröva om han smittats med coronavirus. Vad rör det sig om istället?
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Den, Svalöv, Lund, Magnus Aspegren, Skånes Universitetssjukhus, Kina, Lunds, Cecilia Persson, Region Skånes, Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Coronalarm, helt, avblåst
Cornucopia - 22 aug 19 kl. 17:18

Butiksdöden avblåst - ny butik öppnad i Kungsmässan

Mitt lokalaste köpcentrum, Kungsmässan i Kungsbacka, har lyckats boka upp ytterligare en av de minst tre tomma lokalerna redan innan den aktuella utbyggnaden av köpcentret med 8900 m2 till. Butiksdöden kan alltså ses som avblåst.Ny fräsch trendriktig butik öppnad.

UNT - 17 jun 12 kl. 13:06

Andreasson: "Tävlingen kan avblåsas helt"

MOTOR. Regnandet över Tierp Arena kan resultera i att tävlingen avblåses helt.- Om regnet fortsätter blir det tävlingsledningens sak att besluta, säger Leif Andreasson från arrangörsstaben..

Skånskan - 05 mar 19 kl. 17:45

Hamnkonflikten avblåst efter avtal

Den hotande strejken i landets hamnar är avblåst.
Under tisdagen har parterna Sveriges hamnar och Hamnarbetarförbundet nått ett avtal, vilket innebär att hamnkonflikten är avblåst. ”Detta andrahandsavtal innebär att den flera decennier långa konflikten med Hamnarbetarförbundet är löst.

Kristianstadsbladet - 25 okt 13 kl. 18:18

Saudisk körförbudskampanj avblåst

Den 26 oktober skulle enligt de ursprungliga planerna ha blivit symboldatum för kvinnors krav på rätten att köra bil. Kvinnor i Saudiarabien uppmanades att sätta sig bakom ratten och ge sig ut på vägarna.Men nu är kampanjen avblåst.

BT - 25 okt 13 kl. 18:20

Saudisk körförbudskampanj avblåst

Den 26 oktober skulle enligt de ursprungliga planerna ha blivit symboldatum för kvinnors krav på rätten att köra bil. Kvinnor i Saudiarabien uppmanades att sätta sig bakom ratten och ge sig ut på vägarna. Men nu är kampanjen avblåst.

YLE - 08 jun 14 kl. 18:38

Strejk avblåst – också Kamerun deltar i VM

Kameruns VM-trupp gav många fotbollsvänner skrämselhicka på söndagen då de gick i strejk, fyra dagar före världens största internationella idrottsevenemang. Strejken avblåstes efter några timmar då det kamerunska fotbollsförbundet gått med på spelarnas krav. De första rapporterna berättade att Kameruns spelare – som inkluderar Barcelonas Alexandre Song och före detta Barça, Inter och Chelseastjärnan Samuel Eto'o – vägrade stiga på planet till Brasilien på grund av vad de tyckte var för små bonusar för deras deltagande.

Sydsvenskan - 08 okt 16 kl. 19:19

Grekisk flygstrejk avblåst

Swedavia uppger för TT att hotet om strejk bland de grekiska flygledarna är avblåst. – Vi har nu fått bekräftat att strejken är avblåst. Så vi förväntar oss att flygbolagen flyger som vanligt, säger Ulrika Sager, pressinformatör på Swedavia, till TT.

Barometern - 08 okt 16 kl. 19:19

Grekisk flygstrejk avblåst

Swedavia uppger för TT att hotet om strejk bland de grekiska flygledarna är avblåst. - Vi har nu fått bekräftat att strejken är avblåst. Så vi förväntar oss att flygbolagen flyger som vanligt, säger Ulrika Sager, pressinformatör på Swedavia, till TT.

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 16 kl. 19:19

Grekisk flygstrejk avblåst

Swedavia uppger för TT att hotet om strejk bland de grekiska flygledarna är avblåst. – Vi har nu fått bekräftat att strejken är avblåst. Så vi förväntar oss att flygbolagen flyger som vanligt, säger Ulrika Sager, pressinformatör på Swedavia, till TT.

YA - 08 okt 16 kl. 19:19

Grekisk flygstrejk avblåst

Swedavia uppger för TT att hotet om strejk bland de grekiska flygledarna är avblåst. - Vi har nu fått bekräftat att strejken är avblåst. Så vi förväntar oss att flygbolagen flyger som vanligt, säger Ulrika Sager, pressinformatör på Swedavia, till TT.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Konkurrerande tåg?

För en dryg månad sen kom det till allmän kännedom, via Sydsvenskan, att ett privat bolag ville driva tågtrafik på sträckan Helsingborg-Malmö-Köpenhamn. Skånetrafiken verkade tagna på sängen men hade i själva verket känt till erbjudandet sedan i höstas. På decembermötet diskuterade kollektivtrafiknämnden ett ”kommersiellt erbjudande”.

Skånskan - 2 timmar sedan

Spännande resultat i valet i Hamburg

Tyskland är Sveriges viktigaste handelspartner. Inte minst av den anledningen borde vi ägna större intresse åt vad som försiggår i vårt södra grannland. Under söndagen var det val i delstaten Hamburg.

Skånskan - 2 timmar sedan

Snabbuss kan ge bättre cykelvägar

MALMÖ När E6:an ska byggas ut med ett tredje körfält mellan trafikplats Petersborg och Vellinge vill Malmö stad undersöka möjligheten att förbättra gång- och cykelförbindelserna till både Lockarp och Tygelsjö.Tekniska nämnden ska yttra sig i ärendet och kommer att ta ett beslut på sitt sammanträde under tisdagen. Från början är det Trafikverket som begärt in synpunkter på förslaget.

Skånskan - 2 timmar sedan

Vill bygga bort riskfyllda bilköer

SKURUP Delade filer eller en rondell?
Det kan vara tänkbara lösningar för att lösa knutarna efter bom- fällning.Alla trafikanter i Skurups kommun har hamnat på ena sidan av bommen vid järnvägen på antingen Kyrkogatan eller Södergatan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Inte lönsamt att förlänga förbifarten

Skurup Det är inte lönsamt att förlänga västra förbifarten runt Skurups tätort. Det fastslår Trafikverket i en färsk ÅVS, åtgärdsvalsstudie.Hösten 2017 kunde Skurups kommunledning lättad berätta att kommunen fått med Trafikverket på att göra en ÅVS, det vill säga, en åtgärdsvalsstudie som analyserar kommunens trafiksituation.

Skånskan - 10 timmar sedan

Fotbollsbelysning får tummen ner

MARIEHOLM Det får inte sättas upp några ljusramper vid fotbollsplanen i Marieholm innan miljö- och samhällsbyggnadsnämnden i Eslöv motiverat varför. Länsstyrelsen upphäver nämndens besked och skickar tillbaka ärendet för ny handläggning, och vill se en motivering och redogörelse för hur nämnden resonerat.Skånskan skrev för någon månad sedan om att fotbollsklubben Marieholms IS önskat sätta upp en ljusanläggning vid en av hemmaplanerna, fått ja av Eslövs byggpolitiker, men att en granne överklagat bygglovet.

Skånskan - 10 timmar sedan

Överklagar beslut om borttaget stöd

STAFFANSTORP Frågan om Theodor Jönssons stiftelse och framtiden för Kulturforum Esarp har orsakat politisk splittring.
Nu överklagar Torbjörn Lövendahl (S) kommunstyrelsens beslut att inte ge stiftelsen fortsatt kulturstöd.Ett beslut som sannolikt innebär att stiftelsen inte kan överleva.

Skånskan - 10 timmar sedan

Vill återinföra nerlagda och effektiva folkhälsoarbetet

Svalöv Folkhälsoarbetet fungera inte i Svalövs kommun.
Något måste göras och därför måste folkhälsorådet komma tillbaka.Liberalerna Sara B Selberg och Torbjörn Ekelund är inte nöjda med hur arbetet sköts.

Skånskan - 10 timmar sedan

Döms för att ha daskat sina barn

STAFFANSTORP En pappa döms för misshandel sedan han daskat sina minderåriga barn vid flera tillfällen.Det har handlat om mer än tiotalet slag på rumpan och i ett fall även ett slag på kinden på ena barnet.
Barnen har känt rädsla, fått ont och gråtit.

Skånskan - 12 timmar sedan

Sexpreparat i rumpan var heroin

Malmö Den 50-årige mannen uppgav att han stoppat upp sex kapslar med sexuella preparat för män i baken.
När de kom ut den naturliga vägen visade de sig innehålla 60 gram heroin.
Mannen döms till två års fängelse.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.