Dagens Medicin > Nyheter

Sunday, 23 February, 05:30

Dagens Medicin - 14 feb 20 kl. 13:38

Hallå där, Roger O NilssonRoger O Nilsson ser fram emot att driva vidare utvecklingen i sin gamla hemregion, när han tar över posten som Region Kronobergs hälso- och sjukvårdsdirektör. Men först ska han hämta hem ett pris för en borderterrier. .
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Nilsson, Region Kronobergs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hallådär , RogerO , Nilsson
Skånskan - 31 jul 19 kl. 06:00

Med La Nilsson på sommarläger

Det blir åter ”sommarläger” för operafrälsta på Birgit Nilssons gård i Västra Karup, som numera är museum. Förra året var det 100 år sedan operaikonen föddes och Birgit Nilsson-museet slog besökarrekord.Konserten:
Den andra festkonserten på Birgit Nilsson-museum i Västra Karup äger rum tredje och fjärde augusti.

BT - 18 nov 14 kl. 09:23

"Foppa" invald i Hall of Fame

Han fick aldrig något SM-guld, men de övriga meriterna är desto fler. Och nu är Peter Forsberg invald i ishockeyns Hall of Fame i Toronto. – Jag är stolt över att vara tredje svensken som väljs in, sade han.

BT - 18 nov 14 kl. 09:23

"Foppa" invald i Hall of Fame

Han fick aldrig något SM-guld, men de övriga meriterna är desto fler. Och nu är Peter Forsberg invald i ishockeyns Hall of Fame i Toronto. – Jag är stolt över att vara tredje svensken som väljs in, sade han.

Helsingborgs Dagblad - 02 maj 13 kl. 14:01

"Mr Magic" invald i Hall of Fame

Kent Nilsson har valts in i svensk ishockeys Hall of Fame som nummer 61. I motiveringen står det: "En av de största talanger svensk ishockey fått fram." Nilsson fick smeknamnet "Mr Magic" efter ett tv-reportage där han prickade kryssribban från blå linjen vid två av tre försök.

Sydsvenskan - 05 aug 16 kl. 09:56

Kent Nilsson tar plats i Burlövs Hall of Fame

Efter 24 år i Granbackekvällarna får nu Kent Nilsson en plats bland de upphöjda i Burlöv kommuns Hall of Fame..

SmålandsPosten - 09 aug 13 kl. 06:45

Marknad och musik med Christina Nilsson som röd tråd

Skönsång och regnrusk. Så kan man sammanfatta årets marknad i Åseda. Ingen marknad utan marknadsmusik ?

Helsingborgs Dagblad - 26 apr 12 kl. 11:34

Fyra nya i Hall of fame

Ytterligare fyra hockeylegendarer har blivit invalda i svensk ishockeys Hall of fame. Det är Ulf Sterner, Leif "Honken" Holmqvist, Roland Stoltz och Nils Nilsson. Sammanlagt har nio spelare hittills valts in.

Kristianstadsbladet - 15 sep 12 kl. 16:50

IFK på plats i City Sport Hall

Foto: Robin Nilsson
Nu har den riktiga uppladdningen börjat. IFK Kristianstad är på plats i City Sport Hall, som väntas bli fullsatt lagom till avkast.
City Sport Hall i Hlohovec är en gammal och sliten sporthall ?

BT - 26 feb 13 kl. 08:18

Borås Basket vill bygga ny hall

Borås Basket laddar som bäst för kommande slutspel ? men bakom kulisserna pågår andra utmaningar. Tillsammans med IF Elfsborg och Borås stad skissar man i största hemlighet på en helt ny baskethall vägg i vägg med Borås Arena.

DN - 18 nov 14 kl. 06:17

"Foppa" invald i Hall of Fame – hyllade sin storebror

Peter Forsberg blev natten till tisdagen tredje svensk att väljas in i hockeyns Hall of Fame i Toronto. Han kom till galan med sin sambo Nicole och deras två barn, Lennox och Lily. I tacktalet hyllade han sin två år äldre bror Roger som en förebild..

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - Igår: 14:40

Verksamhetschef tveksam till privat förlossning i Karlskoga

Region Örebro län vill rädda förlossningen vid Karlskoga lasarett genom att lägga ut verksamheten på en privat aktör. Gill Kullberg, verksamhetschef för Kvinnokliniken, är tveksam till om det kommer att fungera..

Dagens Medicin - Igår: 14:33

Vakna iva-patienter klarade sig lika bra som lätt sederade

I en skandinavisk studie inom intensivvården sågs ingen skillnad i mortalitet inom 90 dagar mellan patienter som var lätt sövda och patienter som hölls vakna. Rönen publiceras i New England Journal of Medicine..

Dagens Medicin - Igår: 14:30

Astma-app får nej av NT-rådet

Regionerna uppmanas att avvakta med användning av den trådlösa spirometern Asthmatuner med tillhörande mobilapp. Det råder för stor osäkerhet kring informationshanteringen enligt NT-rådet..

Dagens Medicin - Igår: 14:06

KI:s rektor: Vi riktar ingen ny kritik

Ole Petter Ottersen, som är rektor på Karolinska institutet, anser varken att någon ny kritik riktats mot medförfattarna i omprövningsbesluten i Macchiariniutredningen eller att ribban sätts lågt för vad som är klandervärd forskning..

Dagens Medicin - Igår: 13:33

Beslut om medförfattare står fast – trots felaktighet

Trots att den mest generella kritiken mot medförfattarna var felaktig i den stora  oredlighetsutredningen om Paolo Macchiarinis struptransplantationer ändrar Karolinska institutet inget beslut att fälla eller klandra forskare. I omprövningsbesluten hittar rektor Ole Petter Ottersen nya skäl för kritik..

Dagens Medicin - Igår: 11:53

De vill bedriva högspecialiserad vård vid ryggmärgsskada

Sex universitetssjukhus har ansökt om att få driva nationell högspecialiserad vård vid förvärvade ryggmärgsskador. Men bara fyra kommer att få uppdraget..

Dagens Medicin - Igår: 11:34

Ingen effekt av läkemedel vid ärftlig alzheimer

Två antikroppar mot ämnet beta-amyloid bromsade inte den kognitiva försämringen vid Alzheimers sjukdom hos patienter med mycket ovanliga sjukdomsframkallande mutationer..

Dagens Medicin - Igår: 11:30

Dagens Medicins chefredaktör slutar

Christina Kennedy byter stol och tar över rollen som chefredaktör för Dagens Samhälle..

Dagens Medicin - Igår: 10:00

”Alla upplevs som snyggare i den vita regionpyjamasen”

”Åker vi på kurs hittar vi en dammig kavaj längst in i garderoben som katten byggt bo i. När vi får på oss jobbkläderna ser det jämförelsevis fräscht ut för dem som känner oss”, skriver krönikör Susanna Sandberg..

Dagens Medicin - Igår: 07:00

”Privatisering är en dödsstöt för palliativ vård”

Valfriheten minskar när enheten Maria Regina tvingas att stänga, skriver Jonas Lindberg, sjukvårdspolitisk talesperson för Vänsterpartiet i Region Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.