Expressen > Nyheter

Thursday, 20 February, 00:44

Expressen - 14 feb 20 kl. 13:24

Spädbarn dog av blödning – ska utredasDet för tidigt födda barnet vårdades på sjukhus men avled efter en blödning.Nu ska Skånes universitetssjukhus i Lund utreda om barnets liv hade gått att rädda..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skånes, Lund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spädbarn, dogav , blödningska , utredas
Jmini.se - 07 aug 17 kl. 13:58

Spädbarn dog i sviter av blödning – utredning avslutas

Det var efter en förlossning på länssjukhuset Ryhov i Jönköping som ett spädbarn avled på grund av en bristning i ett blodkärl i navelsträngen.  Utredningen av händelsen visar att sjukhusvården fördröjdes i flera avseenden. Bland annat dröjde bl.....

Expressen - 15 feb 17 kl. 18:33

Hade hjärnblödning när han dog i polisarresten

Tvåbarnspappan David, 32, hade en hjärnblödning när han dog i polisens arrest, visar ett preliminärt besked från obduktionsrapporten. Enligt hans vän var David sjuk redan vid gripandet – och visade flera symtom på hjärnblödning. – Det klassiska symtomet är plötsligt insjuknande, där man får kraftig huvudvärk, blir illamående och kräks, säger Mikael Svensson, professor i neurokirurgi..

Corren - 22 dec 17 kl. 10:30

Pappa skadade sitt spädbarn

På US upptäcktes att ett spädbarn hade fem revbensfrakturer och en hjärnblödning..

Kristianstadsbladet - 09 aug 13 kl. 10:52

Kvinna dog efter förlossning på CSK

I juni dog en kvinna av havandeskapsförgiftning och hjärnblödning efter att ha förlösts på CSK. Sjukhuset har lex Maria-anmält händelsen.
Förlossningen, som skedde i 33:e graviditetsveckan, förlöpte till synes normalt.

Dalarnas tidningar - 04 feb 14 kl. 10:46

Man dog då hans hjärnblödning inte upptäcktes i tid

Landstinget Dalarna gör nu en Lex Maria anmälan efter man för sent upptäckte att en 47-årig man från Ludvika drabbats av en hjärnblödning. Mannen opererades senare för hjärnblödningen men dog av komplikationer..

Sydsvenskan - 12 apr 14 kl. 01:03

Patient övervakades inte efter hjärnblödning – dog

En 52-årig kvinna dog på Skånes universitetssjukhus.
Hon lades in för fotsår, men fick en hjärnblödning efter att ha fallit ur sängen.
– Patienten borde ha övervakats bättre, säger chefsläkare Marie Ekberg..

Nerikes Allehanda - 15 feb 17 kl. 18:03

Mannen som dog i arresten hade haft en hjärnblödning – men ännu oklart vad dödsorsaken var

Dödsorsaken är ännu oklar. Men obduktionsprotokollet slår fast att 32-åringen som dog i arresten hade haft en hjärnblödning..

DN - 15 feb 17 kl. 19:18

Man som dog i arresten hade haft hjärnblödning

Den 32-årige man som i förra veckan dog i polisens arrest i Örebro hade haft en hjärnblödning, rapporterar flera medier..

Nya Wermlands Tidningen - 20 apr 17 kl. 18:29

61-årige mannen dog av förblödning

61-åringen som hittades död i en lägenhet i Slottsbron dog av förblödning.Det berättar nu åklagaren, som också säger att åtal sannolikt väcks om två veckor..

Skånskan - 10 mar 18 kl. 12:33

Hundägaren: vakthunden dog av sjukdom

Malmö Flera medier, däribland Skånskan, har rapporterat om en vakthund som blev så illa skadad att den fick avlivas. Men detta stämmer inte, säger hundägaren Magnus Björk på LM Vakthundar. ERWP.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Flera döda efter skjutning i Tyskland

Flera personer har dött efter skjutningar i Hanau utanför Frankfurt, skriver flera tyska medier.Polisen är på plats med en stor insats..

Expressen - 1 timme sedan

Man gripen efter helikopterjakt

Vittnen larmade polisen om att en man stal diesel från ett arbetsfordon i Lund.En polishelikopter sattes in i letandet, vilket ledde till att mannen kunde gripas..

Expressen - 2 timmar sedan

Kommun lånar pengar – för att betala löner

Vilhelmina behöver låna 60 miljoner kronor för att klara av sina kostnader året ut.Dessutom tvingas kommunen att lägga ner skolor för att åter komma på fötter.– Det är en jättestor skam egentligen.

Expressen - 2 timmar sedan

Två bilar i brand på parkering i Göteborg

Två bilar har skadats i en brand på en parkering i Kviberg i Göteborg.Räddningstjänsten är på plats för att släcka branden..

Expressen - 2 timmar sedan

Bilist försökte köra på polisman

En bilist ska ha försökt köra över en polisman i Haninge, i södra Stockholm. Efter en biljakt kunde polisen få stopp på fordonet i Skogås och gripa föraren och passageraren. .

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: 17-åring misshandlad av gäng

Polis och ambulans har larmats till vårdcentralen i Broby, Östra Göinge.Det efter att en pojke i 17-årsåldern ringt och berättat att han blivit angripen av fyra män.Pojken uppges ha skärskador och förs med ambulans till sjukhus..

Expressen - 3 timmar sedan

Kultursveriges krav på Kinas president

Författarna Alex Schulman och David Lagercrantz är två av undertecknarna av ett öppet brev till den kinesiske presidenten.Där kräver de – med ett 30-tal kulturchefer, journalister, jurister och Kina-kännare – att den svenske förläggaren Gui Minhai släpps fri.– Detta visar på en bred uppslutning i den svenska offentligheten i fråga om Kinas fängslande av Gui Minhai, säger Expressens kulturchef Karin Olsson, som är en av avsändarna..

Expressen - 3 timmar sedan

Containerbrand ska ha spridit sig till förskola

Räddningstjänst, polis och ambulans har larmats till en kraftig containerbrand i Nyköping – som ska ha spridit sig till en förskola som ligger intill. .

Expressen - 3 timmar sedan

Julia, 25, lämnade allt – för att sälja traktorer

Julia Franzén, 25, lämnade Sverige för att sälja lantbruksmaskiner i Belgien. – Det är lite tufft, men jag tycker om den här typen av arbete, säger hon. .

Expressen - 3 timmar sedan

Kina utvisar journalister efter debattartikel om coronavirus

Den Kinesiska regeringen meddelar att de utvisar tre journalister efter en kritiserad debattartikel, rapporter The New York Times.  De berörda journalisterna jobbar för den amerikanska tidningen Wall Street Journal.De har nu fem dagar på sig att lämna landet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.