Dagens Media > Ekonomi

Tuesday, 18 February, 02:46

Dagens Media - 14 feb 20 kl. 13:16

Stampens vd om resultatet: ”Stora omstruktureringskostnader”Stampen Medias intäkter föll 6 procent under 2019 och resultatet blev en förlust på 40 miljoner kronor. ”Omstruktureringen av distributionen kostade drygt 50 miljoner”, förklarar vd Johan Hansson..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Medias, Johan Hansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stampensvd om , resultatetStora , omstruktureringskostnader
VA - 11 jan 11 kl. 15:58

Getinge tar högre omstruktureringskostnader

11 januari Getingekoncernen kommer under det fjärde kvartalet 2010 att göra ytterligare avsättningar för planerade omstruktureringar utöver vad som tidigare aviserats. Totalt kommer omstruktureringskostnaderna under det fjärde kvartalet 2010 att uppgå till 117 miljoner kronor. Av detta belopp avser 9 miljoner kronor integrationen av Datascope.

PrivataAffärer - 23 okt 19 kl. 07:09

Omstruktureringskostnader tynger resultatet

Handelsbankens rörelseresultat blev 4.641 miljoner kronor i det tredje kvartalet 2019. Det kan jämföras med förväntade 5.

Dagens Media - 28 feb 14 kl. 10:53

Stampens vd: Jag förstår inte ens vad förmyndarskap innebär

Stampens vd Pelle Mattisson om resultatet, goodwill-nedskrivningen och påståendena om att Stampen är satt under "förmyndarskap" av bankerna..

Resume - 26 feb 15 kl. 12:45

Stampens förlust: 553 miljoner kronor

Stampens finansiella resultatet för 2014 blev en förlust på över en halv miljard kronor. Enligt årsredovsiningen halverade koncernen sina bankskulder under året och vd:n Magnus Alsander anser att de nu står förberedda för att möta framtiden..

DI - 09 maj 18 kl. 07:34

Lägre resultat än väntat för Skanska - omstruktureringskostnader tynger

Skanskas rörelseresultat för det andra kvartalet 2018 landade på 652 miljoner kronor. Väntat var 902 miljoner kronor. Orderingången kom in på 32,9 miljarder kronor, väntat här var 33,3 miljarder.

Sydsvenskan - 25 okt 11 kl. 16:09

Flytt påverkar resultatet

Acap Invest ökade omsättningen men inte vinsten.
RAPPROT. Resultatet före skatt sjönk med 5,1 miljoner till 3,4 miljoner under tredje kvartalet.

Skånskan - 02 jun 16 kl. 04:00

Stampens kris själv­för­vål­lad

Opinion För­ra vec­kan be­gä­rde och be­viljades Stampen, med flagg­skeppet Gö­te­borgs-Posten, re­kon­struk­tion. Det är en åt­gärd som kan tas till för att und­vika kon­kurs.
Be­skedet var på ett sätt sen­sa­tio­nellt, efter­som Stampen är en av de stora me­die­kon­cernerna i landet, med am­bi­tionen en gång i tiden att bli störst.

E24 - 23 maj 16 kl. 15:28

Kulturministern om Stampens kris: ”Jag är oerhört bekymrad”

Allvarligt och bekymmersamt, och en verklig kris för mediemångfalden. Kulturminister Alice Bah Kuhnke är bekymrad över Stampens kris. I Stampens fall ligger ansvaret på ägarna, tycker hon, och här hjälper inte någon ny mediepolitik.

Expressen - 30 aug 16 kl. 08:08

Stampens skuld till Schibstedt: 161 miljoner

Mediejätten Schibstedt finns bland den krisande konkurrenten Stampens största fordringsägare. Stampens tryckeribolag V-TAB AB har en skuld till Schibstedt på hela 161 miljoner kronor, meddelar SVT Nyheter. I dag väntas Skatteverkets avgörande besked om de ska efterskänka drygt 375 miljoner av skattebetalarnas pengar till Stampen..

GT - 30 aug 16 kl. 08:08

Stampens skuld till Schibsted: 161 miljoner

Mediejätten Schibsted finns bland den krisande konkurrenten Stampens största fordringsägare. Stampens tryckeribolag V-TAB AB har en skuld till Schibsted på hela 161 miljoner kronor, meddelar SVT Nyheter. I dag väntas Skatteverkets avgörande besked om de ska efterskänka drygt 375 miljoner av skattebetalarnas pengar till Stampen..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 14 timmar sedan

Så blev arabiska Alkompis ett nyhetsmedium att räkna med i Sverige

Den arabiska sajten Alkompis lockar två miljoner läsare per månad – nu satsar fler på målgruppen. Unn Edberg tittar närmare på framgångssajten..

Dagens Media - 15 timmar sedan

De tävlar under Riagalan

I mars är det dags för den tionde upplagan av Riagalan. Bland årets finalister finns Alla mot alla, Så mycket bättre och Störst av allt..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Lotten Collin vinner Nils Horner–priset 2020

SR:s utrikeskorrespondent Lotten Collin får priset ”med starkt engagemang skildrar politiska omvälvningar, klimateffekter och vardagsliv på en dynamisk kontinent”..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Framgångsfaktorer för paid content

I en serie på tre delar tittar Dagens Medias bloggare Jonas Åström på sex områden som han menar kräver extra fokus för en lyckad digital prenumerationsaffär..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Netlights vd: ”Att bygga en attraktiv arbetsplats handlar mycket om att lita på människor”

I det 114:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av IT- och managementkonsultbolaget Netlights vd Erik Ringertz för att diskutera framtidens arbetsplats..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Analysbrevet 17 februari: Lokaltidningsaffär, ny nyhetstjänst och Condé Nasts rörliga satsning

Stor tidningsaffär i Finland + Ny amerikansk digital nyhetstjänst + Condé Nast satsar på rörligt.

Dagens Media - 14 feb 20 kl. 15:17

Förslaget: 14 tjänster bort på Expressen och 14 på Lifestyle

Arbetsgivarens förslag är att 28 tjänster ska bort på Expressen och Lifestyle, enligt Dagens Medias uppgifter. 14 av dem försvinner från nyhetstidningen. ”Det stämmer att vi har en diskussion med facket om ungefär så många tjänster”, säger chefredaktören Klas Granström..

Dagens Media - 14 feb 20 kl. 13:00

Så går Bonnier News

HD/Sydsvenskan vänder till förlust, Dagens Nyheter och DI-gruppen utökar vinsten, medan Expressen/Lifestylegruppen går från förlust till vinst..

Dagens Media - 14 feb 20 kl. 11:06

Staten räddar Stampens resultat

Stampen Media vänder till vinst tack vare presstödet till Göteborgs-Posten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.