Computer Sweden > IT

Wednesday, 26 February, 01:58

Computer Sweden - 14 feb 20 kl. 13:00

USA trappar upp kriget mot Huawei – väcker åtal
Huawei beskylls för att ha stulit företagshemligheter från sex amerikanska teknikbolag och hjälpt Iran att identifiera demonstranter..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
USA, Huawei, Iran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA, trapparupp , krigetmot , Huawei, väcker, åtal
Expressen - 24 jun 15 kl. 00:35

USA trappar upp för att svara Ryssland

USA trappar upp sin militära närvaro i närheten av Sverige. Försvarsminister Ash Carter meddelade under en presskonferens på tisdagen att minst 250 amerikanska stridsvagnar ska flyttas till Baltikum och östra Europa, skriver DN. Truppförstärkningarna görs enligt Carter "som ett svar på Rysslands provokationer", skriver Dagens Nyheter..

IDG - 14 feb 20 kl. 13:00

USA trappar upp kriget mot Huawei – väcker åtal


Huawei beskylls för att ha stulit företagshemligheter från sex amerikanska teknikbolag och hjälpt Iran att identifiera demonstranter..

Sydsvenskan - 23 okt 14 kl. 15:32

USA vinner kriget på egen hand

I David Ayers (”End of Watch”) ”Fury” gestaltar Brad Pitt en supersoldat stöpt i samma form som Aldo Raine i ”Inglourious Basterds”. Här heter han Don ”Wardaddy” Collier, hårdkokt ledare med hjärta av guld i spetsen för en grupp slitna krigsveteraner på färd genom Nazityskland i en Sherman-pansarvagn under krigets slutskede, våren 1945. Den tarantinoska lättsamheten är utbytt mot ett krasst krig-är-helvetet-anslag, matchat av ett närgånget, ofta klaustrofobiskt, foto och en handling som vadar genom en moralisk gråzon dränkt i blod, skit, sprit och lättfotade tyskor.

SR - 06 apr 17 kl. 23:57

USA trappar upp tonen mot Syrien

Efter den misstänkta giftgasattacken i Syrien nyligen där 86 människor dog och mer än 500 skadades trappar USA upp tonen mot Syrien..

Mobil - 19 feb 20 kl. 08:49

USA vill hindra Huawei att tillverka processorer till sina smartphones

Ett nytt förslag från USA handelsdepartement skule hindra tillverkaren TSCM att producera processorer till Huawei..

Expressen - 25 apr 13 kl. 23:08

Kemiska vapen kan dra in USA i kriget

NEW YORK. Spänningen mellan USA och Syrien stiger. Den amerikanska försvarsministern Chuck Hagel antyder att den hårdföra diktaturen troligen har använt kemiska vapen i kriget mot rebellerna.

Nyteknik - 26 feb 19 kl. 09:00

Nu vill USA förbjuda Huawei även i elnätet

Efter att ha bannlyst Huawei från 5g-utbyggnaden föreslår nu flera tunga politiker från båda partier ett liknande förbud i elnätet..

NT - 06 mar 12 kl. 18:17

Israel-USA trappar upp hot mot Iran

Både Israel och USA riktade nya varningar mot Iran när den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu var på tvådagarsbesök i USA..

Expressen - 06 mar 12 kl. 19:19

Israel-USA trappar upp hotet mot Iran

WASHINGTON. Både Israel och USA riktade nya varningar mot Iran när den israeliske premiärministern Benjamin Netanyahu var på tvådagarsbesök i USA..

DI - 19 aug 14 kl. 06:59

USA trappar upp mot IS

USA har genomfört 35 flyganfall mot milisgruppen Islamiska staten (IS) under de senaste tre dagarna, uppger Pentagon. Det är de mest intensiva bombardemangen mot IS sedan USA inledde flyganfallen den 8 augusti..

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 15 timmar sedan

Frihet på jobbet viktigare för unga systemvetare än för andra akademiker


Möjlighet till kompetensutveckling och balans mellan fritid och arbete ligger högt på önskelistan när nyutexaminerade systemvetare ska välja jobb. Men mest värdesätter de frihet under ansvar..

Computer Sweden - 15 timmar sedan

Brittisk polis förutspår kriminalitet med AI


Nu testar brittisk polis att använda AI som ett sätt att identifiera personer som kommer att bli brottslingar. Men forskare efterlyser nationell vägledning..

Computer Sweden - 15 timmar sedan

Intel släpper nytt – för både datacenter och 5g


Intel lanserar en andra generations Xeon-processorer för datacenter och ett 10nm-chipp för trådlösa 5g-basstationer..

Computer Sweden - Igår: 11:36

AMD tuggar i sig allt större del av europeiska pc-kakan


Medan Intel brottas med leveransproblem firar värsta konkurrenten AMD triumfer på den europeiska pc-marknaden och tuggar i sig marknadsandelar..

Computer Sweden - Igår: 09:37

AI tar fram ny antibiotika – ska klara resistenta bakterier


Amerikanska forskare, har med hjälp av AI hittat en typ av antibiotika som fungerar på ett helt nytt sätt. I tester har den slagit ut även resistenta bakterier..

Computer Sweden - Igår: 09:19

Svenskduo köper loss del av sin estniska arbetsgivare


Estniska Nortals Sverigesatsning gick inte som planerat. Nu vill duon Jonas Ander och Mathias Jonsson köpa loss en del av bolaget..

Computer Sweden - Igår: 07:01

Så försvarar försvaret sig självt – vi har besökt FM Cert


Försvarsmaktens it-system består av allt från kontorsnätverk till Jas, och naturligtvis behöver försvaret försvara sina system mot it-attacker. Computer Sweden har besökt militärens centrum för cyberförsvaret – FM Cert..

Computer Sweden - I förrgår: 07:02

Här är pc-marknaden som levlar upp


Den traditionella pc-marknaden går kräftgång men segmentet gaming-pc har fått nytt liv, inte minst efter en serie nya AMD-processorer. Allt mer populärt ute hos användarna är bärbara gaming-pc..

Computer Sweden - 22 feb 20 kl. 07:01

Tufft att hitta kompetens? Så drar du nytta av lekmannautvecklare


Utvecklare är högvilt och ett alternativ för att täcka behoven kan vara att använda sig av lekmännen i organisationen. Men det kräver att man har en strategi..

Computer Sweden - 21 feb 20 kl. 15:06

Advania plockar in holländsk industrikompis


Advania ska utöka sin satsning på industrin, och tar då hjälp av nederländska App4mation, som ser det nya samarbetet som en väg in på den nordiska marknaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.