Realtid > Ekonomi

Saturday, 22 February, 14:02

Realtid - 14 feb 20 kl. 12:26

Swedbank igång igen - med vissa störningarSwedbanks system är igång igen - med vissa störningar.  Finansinspektionen följer bankens problem. .
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbank, igång, igenmed , vissa, störningar
Expressen - 15 sep 15 kl. 18:23

Swedbank slår igen ytterligare sju kontor

Här är nya chockbeskedet: Swedbank stänger ytterligare sju kontor på landsbygden. – Ynkligt beslut, Swedbank, säger Bengt Germundsson (KD), kommunalråd i Markaryds kommun..

Trelleborgs Allehanda - 01 feb 13 kl. 08:45

Kommunen fortsätter med Swedbank

Att Swedbank slopar sin kontanthantering under 2013 är inget som påverkar avtalet med Trelleborgs kommun, som hanterar mycket kontanter i verksamheten.
TA skrev för en tid sedan att Swedbank i Trelleborg planerar att ta bort all kontanthantering inne på bankkontoret. Kunder som vill ta ut eller sätta in pengar kommer att vara hänvisade till uttags- och insättningsautomater.

VA - 27 mar 19 kl. 09:36

Stockholmsbörsen öppnar svagt ned – Swedbank dyker igen efter nya SVT-avslöjanden

Swedbank på fall igen på onsdagsbörsen som inleder svagt nedåt. .

PrivataAffärer - 28 jan 20 kl. 07:21

Swedbank sänker utdelningen rejält

Swedbanks rörelseresultat blev 5.401 miljoner kronor i det fjärde kvartalet 2019. Ett genomsnitt av tolv analytikerprognoser, som Infront sammanställt inför rapporten, var ett rörelseresultat på 5.

Cornucopia - 08 nov 19 kl. 05:56

Så var man likvid igen - vilken bank är det enklast att byta fonder hos?

Så var man likvid igen, då alla långa och utländska obligationsfonder har avyttrats. Med åldern blir det några konton att hantera, i synnerhet för alla gamla arbetsgivares olika tjänstepensioner, och det är stor skillnad i hur enkelt det är att byta fonder hos olika banker. Några erfarenheter kring Avanza, Swedbank och sparbankerna, SEB och förstås Pensionsmyndighetens PPM.

Cornucopia - 17 nov 16 kl. 07:59

Swedbank: 56% av BRF:er måste kraftigt höja sina avgifter pga bristande underhåll

Swedbank har tittat på 1 059 bostadsrättsföreningars årsredovisningar och konstaterar att 56% av landets föreningar måste höja sina avgifter kraftigt. I botten ligger att föreningarna inte avsätter tillräckligt till yttre underhåll för att hålla nere avgifterna och blåsa upp bubbelvärderingarna av medlemmarnas klubbmedlemskap.
Swedbank konstaterar att en bostadsrättsförening behöver avsätta minst 150:- SEK per år och m2 bostadsyta till underhåll och reparationer.

Sydsvenskan - 19 feb 11 kl. 00:15

MFF öppnar för damsektion igen

MFF behöver intäkter och nu öppnar ordföranden Håkan Jeppsson för damfotboll i föreningen.
? För min del får det gärna vara damfotboll i MFF-regi.

Skånskan - 24 nov 15 kl. 14:53

Aprilväder på Swedbank stadion

Malmö Det står kanske november i kalendern, men på Swedbank Stadion är det – april. Med konstgjort solljus och värmeslingor i marken har stadionchef Anders Lindsjö skapat vårkänslor inför MFF:s möte med PSG.– Gräs gror när det är sju grader varmt.

Sydöstran - 14 feb 20 kl. 09:37

Haveri på Swedbank – tjänster nere

Swedbank har omfattande it-problem vilket påverkar banktjänster. Under förmiddagen har vissa tjänster börjat fungera igen men det går inte att genomföra transaktioner..

Dagens PS - 17 sep 19 kl. 09:47

Swedbank erkänner brister i verksamheten

Swedbank svarade igår kväll på de frågor som banken fått från tillsynsmyndigheterna i Sverige och Estland, med anledning av deras pågående undersökningar av banken. Swedbank konstaterar i svaren att tillsynsmyndigheternas iakttagelser på flera centrala punkter överensstämmer med bankens egna. Det framgår av ett pressmeddelande.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

Vet Ingves vad en semla kostar?

#MA2020, priset på en semla och geniet Phoebe Waller-Bridge. Det är något av innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 6 timmar sedan

M&A så in i Norden

Realtids temavecka om M&A är mycket uppskattad av läsarna och hälften av innehållet på veckans lista över de tio mest lästa artiklarna har M&A som tema..

Realtid - 21 timmar sedan

Här är fallgroparna du vill undvika vid en transaktion

Vilka är de de största fallgroparna i en M&A-transaktion och hur kommer man runt dem? M&A-advokaterna Claes Kjellberg och Mikael Klang delar med sig av sina råd..

Realtid - 21 timmar sedan

SBB köper 30 procent av SSM Holding

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden, SBB, köper 30 procent av bostadsutvecklaren SSM Holding..

Realtid - 22 timmar sedan

"Lägg mer krut på projektledning"

Victoria Svedjemark är konsult med inriktning på hur man får M&A-processer att fungera bra. Här är hennes viktigaste lärdomar..

Realtid - 23 timmar sedan

"Investerarkollektivet tror att vi är nära toppen av konjunkturen"

Erik Laestadius, som är chef för M&A på Carnegie i Sverige, ger en inblick i hur Carnegie arbetar med M&A-transaktioner och hur marknaden ser ut framöver..

Realtid - 23 timmar sedan

Därför har många misslyckats med förvärv

När företag satsar hårt på M&A kan det leda till kortsiktig framgång – men också en missallokering av resurser, skriver Realtids krönikör Per Lindvall..

Realtid - Igår: 11:55

”Det är svårt att rätta något som eventuellt går snett”

En genomtänkt kommunikation kring M&A behöver omfatta scenarieanalys, hantera regelverk och vara integredad i hela processen – det är några av IR-råden i dagens panel..

Realtid - Igår: 11:02

Avanza ska dubbleras inom spar till år 2025

"Nu höjer vi målet till 15 procent marknadsandel av nettoinflödet till sparmarknaden 2025." Det skriver Rikard Josefson i vd-ordet i Avanzas årsredovisning..

Realtid - Igår: 10:10

Fondförmögenheten har ökat 260 miljarder

Den svenska fondförmögenheten ligger på 4 786 miljarder kronor – en ökning med  260 miljarder sedan föregående kvartal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.