DI > Ekonomi

Wednesday, 19 February, 02:49

DI - 14 feb 20 kl. 12:23

Bonnier News ökade vinsten – Di bidrog mestBonnier News resultat lyfte 2019, där ökande vinster för Di-gruppen och Dagens Nyheter bidrog mest..
Läs mer på DI
Läs mer om:
News, Di, Dagens Nyheter

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bonnier, News, ökade, vinstenDi , bidrog, mest
Helsingborgs Dagblad - 04 feb 15 kl. 21:51

Stort vinstlyft för Bonnier News

Bonnier News, där Bonnierkoncernen samlar sina dagstidningar och tryckerier, gjorde ett rekordresultat i fjol, skriver Dagens industri. Rörelseresultat för 2014 uppgick till 332 miljoner kronor — en ökning med 75 miljoner från 2013, bland annat tack vare starka resultat för Dagens Nyheter och just Di.De båda tidningarnas rörelseresultat uppgick till 173 respektive 171 miljoner.

Sydsvenskan - 04 feb 15 kl. 21:51

Stort vinstlyft för Bonnier News

Bonnier News, där Bonnierkoncernen samlar sina dagstidningar och tryckerier, gjorde ett rekordresultat i fjol, skriver Dagens industri. Rörelseresultat för 2014 uppgick till 332 miljoner kronor — en ökning med 75 miljoner från 2013, bland annat tack vare starka resultat för Dagens Nyheter och just Di.De båda tidningarnas rörelseresultat uppgick till 173 respektive 171 miljoner.

Expressen Dina Pengar - 14 feb 20 kl. 14:05

Bonnier News lyft – ökar vinsten till 211 miljoner

Bonnier News gör en vinst på 211 miljoner kronor under 2019 (april–december).Det innebär en ökning med 116 miljoner jämfört med motsvarande period 2018.– Jag är nöjd med resultatet med tanke på alla utmaningar på annonsmarknaden och det faktum att vi tog oss an nya verksamheter med lokaltidningar och magasin.

Dagensanalys.se - 27 feb 19 kl. 17:22

Branschorganisationer protesterar mot Bonnier News

Branschorganisationer rasar mot Bonnier News som nu vill behålla den ekonomiska upphovsrätten för all framtid. Det är branschorganisationer i mediebranschen som rasar mot Bonnier News nya frilansavtal där man kräver att frilansare överlåter den ekonomiska upphovsrätten för sitt arbete till Bonnier News, obundet av tid. Nu har man gått ut med ett öppet brev där man avråder frilansare att gå med på villkoren.

Dagensanalys.se - 26 jan 17 kl. 10:58

Bonnier News vill bli bättre på mobil marknadsföring – studerar hjärnvågor

Svenska Bonnier ska ta sig in i våra hjärnor – för att undersöka hur användare tar del av mobil marknadsföring. Studien kommer ledas av en neuropsykolog och ska hjälpa marknadsförare bli bättre på att nå ut med sina budskap. Inom ramen för deras satsningar på att förbättra affärs- och produktverksamheter så satsar alltså Bonnier på att försöka förbättra mottagningen av den mobila marknadsföringen.

Dagensanalys.se - 22 jan 18 kl. 14:30

Bonnier News ansluter sig till Googles programmaticplattform

I fredags blev det klart att mediehuset Bonnier News ansluter sig till Googles DoubleClick Ad Exchange, en plattform för programmatiska annonsköp. Det gör att Bonnier nu kan erbjuda sina tjänsten ”Programmatic Guaranteed” till sina kunder. Bonnier News har tidigare varit ansluten till Googles DoubleClick For Publishers, men tar nu knyter man sig närmare till teknikjätten genom att nu bli en partner i Ad Exchange-programmet.

Dagensanalys.se - 05 apr 19 kl. 17:35

Bonnier News bildar en ny programmatisk enhet

Den nya enheten får namnet Bonnier News Programmatic Sales och ska öka intäkterna från programmatiska köp. Enligt en artikel i Dagens Media kom en tredjedel av Bonnier News digitala annonsintäkter från Ad Exchange under förra året. Att bli mer automatiserade är ett naturligt steg för Bonnier News strategi.

Dagensanalys.se - 08 mar 17 kl. 15:09

Bonnier News lämnar KIA-index

Bonnier News plockar bort sina sajter från KIA-index. Vi vet varför Bonnier väljer att lämna listan. Som svar på Schibsteds tidigare uttåg från KIA-index väljer nu också Bonnier att lämna.

DN - 13 apr 18 kl. 00:52

Bonnier News Brand Studio vann ”Årets Affär”

Bonnier News Brand Studio vann priset Årets Affär på Tidningsutgivarnas gala på torsdagskvällen.  – Vår mission är att säkra framtidens journalistik, säger Anna Arvidsson om vinsten..

Dagensanalys.se - 24 jul 18 kl. 17:04

Bonnier News får miljonbidrag av Google

Bonnier News innovationsprogram Next har fått miljonbidrag från självaste Google. Men vänta nu, var det inte Bonnier som tyckte att Google lekte herran på täppan när de ändrade om sin annonspolicy. Bonnier stod till och med bakom ett öppet brev till Google där man förklarade sitt missnöje.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Stjärnfallet på svenska kroghimlen bådar illa

Sverige var den stora förloraren när franska Guide Michelin på måndagskvällen presenterade årets krogguide för de nordiska länderna med de….

DI - 4 timmar sedan

Wall Street: Microsoft, Tesla och Amazon lyfter Nasdaq

Efter en trög start repade USA-börserna visst mod mot slutet på handelsdagen. Lyft i aktierna för storbolagen Microsoft, Tesla och Amazon….

DI - 5 timmar sedan

Plötsligt ras i aktieindex på Stockholmsbörsen förbryllar Nasdaq

Vid 16.25-tiden på tisdagen föll hastigt det breda all share-index OMXSPI med 0,6 procentenheter..

DI - 5 timmar sedan

Kommunernas ekonomi starkare än väntat – även utan budgetrevoltens miljarder

Under onsdagen klubbar riksdagen igenom nya, snabba, miljarder till kommunerna och regionerna..

DI - 5 timmar sedan

Kommunernas miljardklipp på börsen ger ny huvudvärk

Kommuner och regionernas placeringar har vuxit med mer än 14 miljarder på en stigande börs, men värdestegringen kan ge en felaktig bild av….

DI - 6 timmar sedan

Kronan pressas av virusoro

Det nya coronaviruset äter upp svensk köpkraft och pressar ned ränteläget i den svenska ekonomin. ”Kina är ju 20 procent av världens….

DI - 6 timmar sedan

Bobyggandet rasar – regeringen i krissamtal med branschen ”Räcker inte”

Under ett fem timmar långt möte på onsdagen träffar regeringen byggbranschen för krissamtal om raset i bostadsproduktionen. ”Det räcker….

DI - 6 timmar sedan

Anrika varuhuskedjan sänks till skräpstatus

Den krsidrabbade detaljhandelskedjan Macy's har fått sitt kreditbetyg sänkt till skräpstatus av Standard & Poor's som dömer ut bolagets….

DI - 7 timmar sedan

Rut är en succé

Trots att rutavdraget nu utnyttjas av närmare en miljon människor runt om i Sverige, framför allt barnfamiljer och pensionärer, och har….

DI - 7 timmar sedan

Så ska Europa leda digitaliseringen

Under onsdagen presenterar EU-kommissionen sin nya digitala strategi. Vi har med framgång förändrat andra branscher och vi kommer nu att….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.