DI > Ekonomi

Thursday, 27 February, 15:06

DI - 14 feb 20 kl. 11:45

HEXPOL:s koncernchef slutarStyrelsen i HEXPOL AB (publ) och Mikael Fryklund har enats om att gå skilda vägar. ”Det är flera omständigheter som lett fram till denna. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hexpol, HEXPOL AB, Mikael Fryklund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: HEXPOL:s, koncernchef, slutar
Sydsvenskan - 08 feb 11 kl. 06:30

En krona blir tre när Hexpol delar ut

Malmöbaserade Hexpol gladde sina aktieägare efter måndagens rapport. Aktiekursen steg och ledningen föreslår en utdelning på tre kronor per aktie - mot en krona förra året.
Gummiblandningsföretaget Hexpol inledde sin tid som självständigt bolag efter avknoppningen från Hexagon 2008, med att gå in i en tuff lågkonjunktur.

VA - 06 maj 11 kl. 15:12

Kalasrapport från Hexpol

6 maj Gummiföretaget Hexpol redovisar en vinst före skatt på 196 miljoner kronor för det första kvartalet 2011. Det kan jämföras med en vinst på 82 miljoner kronor motsvarande period 2010. Omsättningen uppgick till 1 786 miljoner kronor, jämfört med 750 miljoner kronor ett år tidigare.

Realtid - 10 jun 19 kl. 08:35

Resurs CFO går till Hexpol

Resurs Banks CFO Peter Rosén slutar för att bli ny CFO för Hexpol..

DI - 17 mar 17 kl. 08:58

Hexpol tar vd från Trelleborg

Hexpols styrelse har utsett Mikael Fryklund till ny vd och koncernchef då nuvarande vd:n Georg Brunstam som tidigare kommunicerat väntas bli ny styrelseordförande vid årsstämman den 28 april. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 19 dec 16 kl. 20:03

Brunstam slutar som vd

Georg Brunstam lämnar vd-posten på polymertillverkaren Hexpol och efterträder Melker Schörling som bolagets ordförande..

DI - 22 jul 15 kl. 17:16

Hexpols vd nära halverar sitt innehav

Polymerbolaget Hexpols vd och koncernchef Georg Brunstam har minskat sitt aktieinnehav till 1.000.000 Hexpol B-aktier efter att ha sålt 861.

PrivataAffärer - 05 apr 19 kl. 11:25

Hernhag: Fem bolag som gynnas av megatrenderna

Mr Larsson: Hej Marcus. Jag är intresserad av de så kallade megatrenderna, har du möjligtvis några bra tips på fyra, fem bolag, svenska eller globala, som du tror har framtiden för sig som man kan äga i många år och som eventuellt har en hyfsad direktavkastning?
Marcus: Hej!

DI - 14 feb 20 kl. 19:01

Frågan är varför bytet dröjt så länge

”Ta Hexpol som ytterligare ett varnande exempel på att det gäller att se upp när maraton-vd:ar slutar, särskilt när de även blir ordförande….

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

40-tal kan ha exponerats för virus av göteborgaren

På Sahlgrenska universitetssjukhuset har man växlat upp arbetet mot coronaviruset sedan en person smittats i Göteborg, och man förväntar….

DI - 3 minuter sedan

Wallenstam redo för solceller på 90 fastigheter

Fastighetsbolaget Wallenstam har under många år arbetat med förnybar energi genom en vindkraftssatsning..

DI - 10 minuter sedan

Wall street-terminerna pekar mot negativ öppning

USA-börserna såg på torsdagen ut att börja handelsdagen med fallande index. Fokus fortsatte att ligga på coronavirussmittans utbredning och….

DI - 15 minuter sedan

Rederibjässen tvingas ställa in trafik – men inte till Sverige

Coronaviruset har tvingat danska Maersk att sänka prognosen och ställa in ett stort antal planerade turer, men Asientrafiken till och från….

DI - 15 minuter sedan

Ny kraftig nedgång i oljepriset

Spotpriset på både Brent- och WTI-oljan faller återigen brant under torsdagen. Sedan årsskiftet har priset nu backat med över 20 procent. .

DI - 15 minuter sedan

Hur presterar de svenska spelbolagen på börsen?

Nu har det gått över ett år sedan de nya spellagarna introducerades i Sverige, men hur har det egentligen gått för spelbolagen sedan dess?.

DI - 15 minuter sedan

Volvo trea när elbussarna intar Europa

Från tidigare mycket låga nivåer växer nu antalet elbussar i kollektivtrafiken runtom i Europa..

DI - 30 minuter sedan

”Preemraffs utbyggnad är bra för miljön”

I mars ska Mark- och miljööverdomstolen pröva Preemraffs ansökan om utbyggnad av raffinaderiet i Brofjorden strax norr om Lysekil. .

DI - 30 minuter sedan

Antalet nyanmälda arbetslösa steg mer än väntat

Antalet nyanmälda sökande av arbetslöshetsunderstöd i USA steg med 8.000 personer till 219.000 personer, under vecka 8..

DI - 30 minuter sedan

Populistledaren Salvinis öde i senatens händer

Den italienske oppositionsledaren Matteo Salvini anklagas för att ha tvingat 131 migranter att vara kvar på ett fartyg från kustbevakningen….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.