Sydsvenskan > Utrikes

Thursday, 20 February, 09:49

Sydsvenskan - 14 feb 20 kl. 11:44

Finansministern: LO visar sin frustrationLO kräver att Socialdemokraterna sätter jämlikheten före januariavtalet. Finansminister Magdalena Andersson (S) påminner om att även LO stod bakom avtalet när det slöts för ett år sedan. – Vår bedömning, och det var LO:s också för ett år sedan, är att d.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Magdalena Andersson, LO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FinansministernLO visar sin , frustration
Helsingborgs Dagblad - 07 feb 12 kl. 11:51

"Borg uttrycker frustration"

Regeringen för inga diskussioner om en ny bankskatt och är motståndare till en transaktionsskatt i EU, enligt statsminister Fredrik Reinfeldt, apropå uppgifter i SvD om att finansministern vill diskutera bankbeskattning. ? Det Anders (Borg) uttrycker är svenska folkets frustration över att vi har historiskt låga statslåneräntor och att hoppet är stort upp till de bolåneräntor bankerna tar ut..

HBL - 09 aug 14 kl. 14:42

Rinne: Finansministern behöver inte vara någon eunuck

Gnabbandet om hur en budget sammanställs fortsätter mellan regeringens ministrar. Nu är det näringsminister Jan Vapaavuori och finansminister Antti Rinne som tvistar.Finansminister Antti Rinne (SDP) är förvånad över att näringsminister Jan Vapaavuori (Saml) beskyllt honom för att bryta mot spelreglerna.

SR - 15 jul 13 kl. 11:14

Egypten: Ekonomin stor källa till frustration

Egyptens arbetslöshet har ökat, landets valuta har tappat i värde och den senaste tidens politiska turbulens har drabbat turistindustrin. Ekot har varit i Kairos bazarområde för att fråga vad handlarna där har för budskap till den nye finansministern Ahmad Galal..

BT - 08 feb 12 kl. 09:00

Borgs ständiga frustration

En viktig sak man tidigt lär sig som förälder är att inte använda sig av tomma hot. Det vill säga det är bara om man på allvar menar att barnet aldrig mer ska få veckopeng som man ska säga att detta blir följden av att han eller hon inte packar upp den sunkiga gympapåsen i exakt detta nu. En sak som man också lär sig tidigt som förälder är att den kunskapen till trots är det få som lyckas omsätta den till hundra procent.

Dagens PS - 10 okt 17 kl. 10:48

Finansministern varnar: Kan påverka Sverige

Magdalena Andersson ser med oro på Katalonien-krisen. ”Om det får ekonomiska konsekvenser för euroområdet kan det också påverka Sverige”, säger finansministern till Nyhetsbyrån Direkt och pekar på de politiska och mänskliga riskerna. Magdalena Andersson gjorde uttalandet på väg in till tisdagens ekofinmöte, där bland annat internetjättarnas skatteförmåner står på agendan.

Dagens PS - 11 jun 19 kl. 08:08

Finansministern höjer bensinskatten ännu mer

Avslöjar ”bomben” i intervju. ”I storstäderna finns det kollektivtrafik”, säger Magdalena Andersson. Aftonbladet har intervjuat S-finansministern, som aviserar ytterligare höjningar av bensinskatten de kommande åren för bland annat klimatets skull.

Västerbottens Folkblad - 03 okt 11 kl. 07:00

Läkarbrist skapar frustration

VINDELN Läkarbrist i Vindeln skapar frustration bland både personal och patienter. Verksamhetschefen talar om ett krisläge sedan 1,5 år. Hur fungerar vården för dig?

Nyhetskanalen - 15 aug 12 kl. 08:05

Lööf: Förstår ilska och frustration

Det fortsätter att komma fram uppgifter om kostnaderna för näringsdepartementets interna fester och konferenser. I höstas fick 23 anställda på departementet göra ett "exklusivt" besök hos delfinerna i Kolmårdens djurpark i samband med en intern regeringskonferens. Konferensen kostade 61 164 kronor ?

Sydsvenskan - 02 aug 15 kl. 16:15

En bonddotters sorg och frustration

Det är med sorg och frustration jag skriver denna insändare. Jag är en mycket stolt dotter till en mjölkbonde i Småland. Det är nu sjätte generationen som tar över för att driva gården vidare.

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 15 kl. 16:15

En bonddotters sorg och frustration

Det är med sorg och frustration jag skriver denna insändare. Jag är en mycket stolt dotter till en mjölkbonde i Småland. Det är nu sjätte generationen som tar över för att driva gården vidare.

SvD - 28 apr 16 kl. 15:44

Avgående arméchefen: ”Min frustration har växt”

Anledningen att arméchefen Anders Brännström lämnat sitt jobb är frustration över möjligheten att göra ett bra jobb. Det säger han i en intervju i Officerstidningen: – Min frustration har gradvis växt. Jag talade om detta för förra ÖB redan i somras..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Happy Jankell i nytt ungdomsdrama på Viaplay

Happy Jankell är aktuell i det nya norska ungdomsdramat "Delete me" som får premiär på Viaplay i slutet av året. Serien utspelas i Oslo och tittarna får följa de två bästa vännerna Marion (Amalia Holm) och Marit (Thea Sofie Loch Næs) under sista året på.

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Bra vård – men dålig tillgänglighet

De medicinska resultaten i Sverige är bra och har förbättrats inom flera områden. Samtidigt syns försämringar inom vissa områden, framför allt vad gäller tillgänglighet. Överbeläggningar och utlokaliserade patienter är fortfarande en vanlig syn på svens.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Maersk varnar för corona-effekter

Den danska shippingkoncernen AP Møller-Mærsk räknar med att det nya coronaviruset kommer att tynga resultatet för 2019. Beskedet lämnas i samband med redovisningen av ett oväntat svagt resultat för fjolårets fjärde kvartal. Mærsk, störst på världsmarkna.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Försäkringshärva tynger Lloyds

Brittiska Lloyds Banking Group redovisar ett vinstras på 27 procent för 2019. Vinst före skatt föll till 4,4 miljarder pund (56 miljarder kronor). Det var något sämre än väntat.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bara bortaföljet gör att matchen bör få leva en vecka till

I dag färgas denna gråa stad med sitt gröna fotbollslag i himmelsblått..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Bältet bäst för färre dödsolyckor i mopedbil

Det att dags att bromsa trenden med det ökande antalet olyckor i mopedbil och fyrhjuling. Det kommer Trafikverket fram till i den senaste rapporten på området. Då ungefär ett tiotal personer om året dör i fyrhjulingsolyckor och 60 personer skadas i mope.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Barn hälsas välkomna till kungligt konstprojekt

Hur och varför introducerar man samtidskonst för barn? När årets skulpturutställning arrangeras på Djurgården i Stockholm, nu i prinsessan Estelles namn, görs en särskild satsning riktad till just barn och ungdomar. De tre senaste åren har skulpturutstä.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Rådet inför Vasaloppet: Ta av er skidorna

Mitt i arrangörernas arbete med att rädda Vasaloppsveckan riktar sportchefen Tommy Höglund en uppmaning till motionärerna. – Oerfarna skidåkare bör ta av sig skidorna och gå i utförsbackarna. Det är hårt att ramla på is.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kinas tryck mot svenska medier ökar

Kinas attacker mot svenska medier tilltog i fjol, rapporterar pressfrihetsorganisationen Reportrar utan gränser (RSF). I september 2017 installerades Gui Congyou som kinesisk ambassadör i Sverige. Året därpå ökade Kinas angrepp mot svenska medier i omfa.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.