DI > Ekonomi

Thursday, 27 February, 15:37

DI - 14 feb 20 kl. 11:37

Boliden rekylerar upp – UBS tror på extrautdelning 2020UBS tror på extra utdelning från Boliden under 2020, efter att gruvbolaget i torsdagens delår inte gett något sådant besked för 2019, på. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
UBS, Boliden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boliden, rekylerarupp , UBS, tror, extrautdelning, 2020
PrivataAffärer - 14 feb 20 kl. 11:51

UBS tror på extrautdelning från Boliden

På torsdagen sjönk aktien drygt 7 procent till botten av Stockholms storbolagsindex efter ett bokslut som utöver ett svagare resultat än väntat innehöll ett utdelningsförslag på 7 kronor per aktie. Det var i kontrast till en förväntan om en total utdelning, inklusive vissa förväntningar om en extrautdelning, om 11 kronor per aktie. UBS analytiker ser dock skäl att tro på högre direktavkastning under det nu inledda året.

PrivataAffärer - 07 jun 18 kl. 11:17

UBS tror inte Volvo kan nå marginalmål

UBS varnar för att cykeln i lastbilsmarknaden närmar sig sin topp och banken tror inte att Volvo kan nå sitt marginalmål....

DI - 20 jul 17 kl. 10:28

UBS tror på ABB

Investmentbanken UBS räknar med att det kommer att ske små nedgraderingar av prognoserna för verkstadsjätten ABB efter dagens rapport. Det skriver banken i en kommentar efter rapporten. .

DI - 24 jul 17 kl. 16:54

UBS tror verkstad står inför nedgång

Investmentbanken UBS bedömer att verkstadssektorn står inför en nedgång. Delårsrapporterna i sektorn har hittills visat oförändrad efterfrågan, resultatbesvikelser och ökande negativa valutavindar under andra halvåret i år och nästa år. .

PrivataAffärer - 16 maj 19 kl. 12:04

Fingerprint: UBS ser flera risker

Det framgår av en analys från UBS, efter att Fingerprint Cards levererat en 5-procentig valutajusterad intäktstillväxt och en kraftig minskning av rörelsekostnaderna under det första kvartalet. ”Samtidigt som man kan tro att detta bådar gott inför den nära framtiden kan vi framhålla dessa risker framöver”, skriver UBS. Fortsatt negativt kassaflöde Investmentbanken tror att första halvåret har påverkats positivt av att Huawei byggt upp lager inför handelskrigsförhandlingar mellan USA och Kina, vilket UBS tror skapar viss risk inför andra halvåret.

PrivataAffärer - 29 okt 18 kl. 11:44

UBS: Osäkra utsikter ger säljläge i Fingerprint

Riktkursen sätts till 7 kronor, vilket Nyhetsbyrån Direkt rapporterat om tidigare på måndagen. I analysen tar UBS upp förväntningar om att penetrationen av indisplay-lösningar kommer att öka under 2019, vilket kommer att störa marknaden för Fingerprint Cards huvudsakliga område kapacitiva sensorer. Investmentbankens bedömning är vidare att Fingerprints konkurrenter Qualcomm, Synaptics och Goodix ligger längre fram vad gäller indisplay-lösningar.

Affärsvärlden - 22 mar 12 kl. 10:58

UBS ser försäljningsras för Nokias Lumia

UBS tror inte på Nokias nya smartphone Lumia..

Affärsvärlden - 07 maj 15 kl. 13:38

UBS spår nedåtrekyl för järnmalmspriset

UBS tror inte att det räcker med en sänkt produktion av järnmalm för att få marknaden i balans utan ser en kollaps med ett pris runt 45 dollar per ton i slutet av året..

DI - 17 jan 20 kl. 14:08

UBS sänker Twitter – aktien faller i förhandeln

UBS tror mer på fortsatt rally i Snapchataktien än på Twitters under det kommande börsåret efter att den sistnämnda….

DI - 20 jan 14 kl. 21:22

UBS tror på Sanitec

Badrumsbolaget Sanitec, som börsnoterades i december, har nästa fördubblat sina marginaler under perioden 2009-2012. Men det finns mer att hämta..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Tyskland planerar vidta åtgärder till följd av viruset

Tyskland kommer att försöka minimera coronavirusets ekonomiska inverkan. Regeringen undersöker hur den ska reagera och överväger vissa….

DI - 3 minuter sedan

Alm Equity redovisar ökat rörelseresultat men minskad omsättning

Bostadsutvecklaren Alm Equity ökade rörelseresultatet till 147 miljoner kronor (88) för det fjärde kvartalet 2019. .

DI - 30 minuter sedan

Nedgången tilltar - OMXSPI ned över 4 procent

Torsdagen ser ut att bli ytterligare en tung dag på Stockholmsbörsen i spåren av en tilltagande oro kring coronaviruset och strax efter….

DI - 30 minuter sedan

Proffsen: Deppigt på börsen – så ska spararna agera nu

Aktiemarknaden fortsätter att deppa och traditionellt säkra hamnar som guld och dollar har åter hamnat i fokus..

DI - 30 minuter sedan

Ericsson stänger tre kontor – anställd bekräftas smittad

Telekomjätten Ericsson stänger tre lokalkontor i Europa sedan det visat sig att en lokalanställd i Zagreb i Kroatien har smittats av….

DI - 30 minuter sedan

Paypal tror coronaviruset tynger tillväxten för det första kvartalet i år

Den amerikanska betaljätten Paypal bedömer att bolagets intäktstillväxt i det första kvartalet 2020 kommer att tyngas med 1 procentenhet….

DI - 30 minuter sedan

40-tal kan ha exponerats för virus av göteborgaren

På Sahlgrenska universitetssjukhuset har man växlat upp arbetet mot coronaviruset sedan en person smittats i Göteborg, och man förväntar….

DI - 30 minuter sedan

Wallenstam redo för solceller på 90 fastigheter

Fastighetsbolaget Wallenstam har under många år arbetat med förnybar energi genom en vindkraftssatsning..

DI - 45 minuter sedan

Wall street-terminerna pekar mot negativ öppning

USA-börserna såg på torsdagen ut att börja handelsdagen med fallande index. Fokus fortsatte att ligga på coronavirussmittans utbredning och….

DI - 45 minuter sedan

Rederibjässen tvingas ställa in trafik – men inte till Sverige

Coronaviruset har tvingat danska Maersk att sänka prognosen och ställa in ett stort antal planerade turer, men Asientrafiken till och från….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.