YA > Nyheter

Thursday, 27 February, 16:18

YA - 14 feb 20 kl. 10:57

Bedrägerier: Polisen varnar för oseriösa hantverkareOseriösa hantverkare och asfaltsarbetare har de senaste veckorna börjat dyka upp i polisregion Syd. Nu varnar polisen för bedrägerierna och ger råd om hur du undviker att bli lurad. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Syd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bedrägerier, Polisen, varnarför , oseriösa, hantverkare
Polisen - 11 nov 15 kl. 10:27

Ny trend: skräddarsydda bedrägerier

Antalet anmälda bedrägerier ökar. Internetköp med stulna kortuppgifter och lån eller kreditköp med annans identitet ökar mest. – Trenden är mer avancerade och skräddarsydda bedrägerier, säger Nina Jelver på polisens nationella bedrägericentrum..

Polisen - 10 nov 16 kl. 10:49

Bedrägerier mot äldre

Under hösten har det inkommit en del anmälningar till polisen om äldre personer som utsätts för bedrägeri. I Norrbotten har vi haft fyra fullbordade och två försök till brott. En person har nu blivit åtalad för flertalet bedrägerier..

Polisen - 08 jul 16 kl. 14:45

Flera bedrägerier mot äldre anmälda

Polisen har fått in flera anmälningar där äldre drabbats av bedrägerier och stölder. Nu vill Polisen uppmärksamma äldre personer samt deras anhöriga och vänner på brotten..

Polisen - 21 nov 12 kl. 09:16

Kraftig ökning av bedrägerier på internet

Sedan 2006 har antalet anmälda bedrägerier i Västra Götaland ökat med 117 procent. Den allra största ökningen står internetbedrägerierna för. För att uppmärksamma människor på problemet genomför Polisen en informationskampanj under två helger framöver..

Polisen - 17 sep 13 kl. 09:48

Ny grupp ska utreda bedrägerier i Halland

En ny utrednings- och beredningsgrupp ska hantera inflödet av anmälda bedrägerier till polisen i Halland. Gruppen ska också kartlägga trender och aktuella problemområden. Syftet är att få ner handläggningstider och öka lagföringen..

Polisen - 15 okt 13 kl. 09:29

Fråga Polisen om bedrägerier

Hur skyddar man sig mot bedrägerier? Onsdagen den 16 oktober svarar erfarna poliser på dina frågor. Följ frågestunden på Polisens nationella Facebook-sida..

Polisen - 15 okt 13 kl. 09:29

Fråga Polisen om bedrägerier

Hur skyddar man sig mot bedrägerier? Onsdagen den 16 oktober svarar erfarna poliser på dina frågor. Följ frågestunden på Polisens nationella Facebook-sida..

Polisen - 07 maj 15 kl. 10:50

Fickstölder, bedrägerier och ”bondfångeri” fortsätter i länet.

Med vårens antågande identifierade polisområde Värmland att fickstölder och bedrägerier på offentliga platser ökade. Polisen förväntar sig att brotten kommer att fortsätta öka..

Polisen - 19 maj 17 kl. 14:20

Bedrägerier mot äldre ökar

Brottskategorin bedrägerier har ökat de sista åren och polisen jobbar på olika sätt för att hantera ärendena..

Polisen - 20 jul 12 kl. 11:11

Varning för IT-bedrägerier

Polismyndigheten i Södermanland vill under sommarer påminna om risken att utsättas för IT-relaterade bedrägerier.

Fler nyheter från YA

YA - 30 minuter sedan

Storm stoppar Europa League-möte

YA - 30 minuter sedan

Jessica från Österlen dejtar i Bonde söker fru: ”Det var fruktansvärt nervöst!”

På tisdag drar nya säsongen av ”Bonde söker fru” igång, den här gången med bönder jorden runt. En av dem som prövar lyckan i första programmet är Jessica Olsson, 27 år, från Frörum. – Ärligt talat, jag kommer inte ihåg så mycket av dejten, jag var så nervös..

YA - 30 minuter sedan

Naturen städad: Skräp vid Fyleverken har rensats bort

Området kring gamla Fyleverken ska nu se betydligt trevligare ut. Gatukontoret har rensat bort brända gummidäck och annat skräp som legat där en tid..

YA - 1 timme sedan

Ett fyrtiotal kan ha exponerats för virus

På Sahlgrenska universitetssjukhuset har man växlat upp arbetet mot coronaviruset sedan en person smittats i Göteborg, och man förväntar sig fler fall. Ett fyrtiotal personer kan ha exponerats för smittan..

YA - 2 timmar sedan

Polanski skippar gala – rädd för lynchning

Regissören Roman Polanski kommer inte att delta vid den franska Césargalan, där hans film "En officer och spion" är nominerad till tolv av priserna. Han säger att han fruktar att lynchas av feministiska aktivister..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.